Standard.

nedjelja novembar 17

Ispred Gimnazije u Podgorici počelo uređenje parka za spomenik Ivanu Crnojeviću

Objavljeno u: Gradovi

by Samir

Podgorica bi do decembra trebalo da dobije spomenik Ivanu Crnojeviću, jednoj od najznačajnijih ličnosti u istoriji Crne Gore i to u parku ispred Gimnazije Slobodan Škerović, piše Dan.

48 hits

četvrtak novembar 14

Ekološki incident na Ćehotini

Iz Sportsko Ribolovnog Kluba “Lipljen” iz Pljevalja je jutros u mjestu “Tatarovine” uočeno novo zagađenje rijeke Ćehotine čija je površina bila bijela kao mlijeko. Izvor zagađenja je “Mjedenički potok” koji…

575 hits

četvrtak novembar 14

Ekološki incident na Ćehotini

Objavljeno u: Gradovi

četvrtak novembar 14

Podgorica bogatija za dvije kompozicije ulične umjetnosti

Tokom oktobra, Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada realizovao je projekat oslikavanja javnih površina, slijedeći savremene urbane umjetničke prakse, saopšteno je iz Sekretarijata. 

575 hits

četvrtak novembar 14

(FOTO) Nevrijeme napravilo havariju u Budvi: Evo kako danas izgleda Ričardova glava

Jak južni vjetar juče je oštetio inventar na plaži Ričardova glava u Budvi, gdje danas zaposleni rade na saniranju.

1312 hits

 
 
 
 
nedjelja, 27 oktobar 2019 10:20

Andrijevica: Vladičić pobjednik takmičenja u paraglajdingu

Andrijevica je proteklog vikenda bila domaćin takmičenja u preciznom slijetanju na tačku u paraglajdingu. Treće kolo takmičenja je organizovano pod pokroviteljstvom Paraglajding saveza Crne Gore uz podrsku opštine Andrijevica, kompanija “Desetka” “Franca”, kao i danske firme “Cruiseaway”. Pobjednik je bio Draško Vladičić iz Podgorice.

Drugo mjesto je zauzeo Mladen Zečević iz Andrijevice dok je treće mjesto pripalo Arbenu Đuraševiću iz Tuzi. Održale su se tri serije, a polijetalo se sa Rudog brda iznad Andrijevice. Gledaoci su imali priliku da uživaju i da se upoznaju sa čarima paraglajdinga.

IMG 2886

 

Na takmicenjima sam prvenstveno zbog druženja, a rezultat je uvijek u drugom planu. Često letim iznad Andrijevice jer su uslovi za paraglajdin idealni. Zadovoljan sam sa organizacijom i dočekom i rado ću se odazvat i sljedeći put”, istakao je Vladičić.

Slovenac, Zoran Tivadar, je česti gost  Andrijevice.

IMG 2856

Moja supruga je iz Andrijevice, tako da često dolazim i to iskoristim da letim iznad grada i uživam u pogledu na Komove, Prokletije, Limsku dolinu a pogled se zaustavi na Kopaonik. Sve čestitke na organizaciji i vidi se da Paraglajding savez vode ozbiljni i odgovorni ljudi”, izjavio je Tivadar.

Nakon takmičarskog dijela, druženje je nastavljeno u ribarskoj kući pored Lima, gdje je organizovano proglašenje pobjednika i svečani ručak. 

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 27 oktobar 2019 10:33

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.