Standard.

četvrtak novembar 14

Put Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje zatvoren

Put Mojkovac -Đurđevića Tara i dalje je obustavljen, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Na tom dijelu puta saobraćaj je u prekidu od srijede zbog odrona u…

226 hits

četvrtak novembar 14

Stanovnici Zabjela traže dječije igralište

Stanovnici Ulice Branka Miljkovića na Zabjelu prikupili su 850 potpisa koje su poslali gradonačelniku Ivanu Vukoviću tražeći da se u tom kvartu napravi dječji park sa igralištem, piše Dan.

227 hits

četvrtak novembar 14

Isključenja struje u više opština

Djelovi više opština danas će biti nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, ugradnje novih brojila i revitalizacije energetskih objekata, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

350 hits

četvrtak novembar 14

Isključenja struje u više opština

Objavljeno u: Gradovi

srijeda novembar 13

Spomenik Ivanu Crnojeviću do 19. decembra

Spomenik Ivanu Crnojeviću, jednom od najznačajnijih crnogorskih vladara, gospodara Zete od 1465. do 1490. godine i osnivača Cetinja, biće otvoren 19. decembra, na Dan oslobođenja Podgorice, na uređenoj parceli prekoputa…

340 hits

 
 
 
 
četvrtak, 07 novembar 2019 13:51

Za nove radove u biznis zoni u Mojkovcu skoro 90.000 eura

Uprava javnih radova potpisala je danas sa danilovgradskim preduzećem Eurozoks ugovor o izgradnji elektroenergetske infrastrukture u biznis zoni u Mojkovcu, saopštili su danas iz Uprave javnih radova, dodajući da je vrijednost tog posla, koji će Vlada Crne Gore finansirati iz kapitalnog budžeta, više od 89,2 hiljade eura.

Kako se ističe, izvođač se obavezao da radove završi u roku od 30 dana od uvođenja u posao, a izgradiće se trafostanica 10/0.4 kV, 1×1.630 kVA Biznis zona i 10 kV infrastrukturni priključak, na području opštine.

Izgradnja elektroenergetske infrastrukture predstavlja jedan od segmenata formiranja biznis zone u naselju Babića polje, u cilju unapređenja privrednog ambijenta i otvaranja novih radnih mjesta”, naglasili su.

Podsjećaju da je na lokaciji biznis zone već u toku izgradnja oko 850 metara puteva širine 5,5 metara sa trotoarima i potpornim zidovima, polaganje vodovodne, fekalne i atmosferske kanalizacije, postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije, kao radovi i na elektroenergetskim i telekomunikacionim instalacijama.

“Ukupna vrijednost ovih radova je oko 825 hiljada eura. Kamen temeljac nove biznis zone nedavno su, na Dan opštine Mojkovac, položili direktor Uprave javnih radova, Rešad Nuhodžić i predsjednik Opštine, Ranko Mišnić“, kazali su iz Uprave.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.