Standard.

četvrtak novembar 21

Đurišići ne daju postavljanje stubića, škola traži bezbjedniji prilaz

Uprava Osnovne škole “Oktoih” u Podgorici tražila je od Glavnog grada zaštitne stubiće i rampu u ulici koja vodi do škole zarad bolje bezbjednosti đaka, piše Dan.

430 hits

četvrtak novembar 21

Samohrana majka iz Rožaja traži pomoć: Djevojčice gladne i promrzle

Samohrana majka Jasminka Pačariz iz Rožaja, koja živi sa kćerkama, sedmogodišnjom Arnelom i trogodišnjom Anesom, u krajnje neprihvatljivim uslovima, apelovala je za pomoć, piše Dan.

541 hits

srijeda novembar 20

Potraga za tijelom u Morači nastavlja se i danas

Potraga za osobom koja je prije dva dana ušla u rijeku Moraču kod Ruskog mosta, nastavlja se i danas, kazao je za portal Standard komandir Službe zaštite i spasavanja Goran…

403 hits

srijeda novembar 20

Put Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje zatvoren

Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje je obustavljen, saopštili su iz Auto moto saveza Crne Gore. Kako navode, saobraćaj na tom putu je u prekidu od 6.…

363 hits

 
 
 
 
četvrtak, 07 novembar 2019 16:44

Dio Zete bez vode do sjutra: Gradnja-promet prekinula cijev

Dio Zete bez vode do sjutra: Gradnja-promet prekinula cijev FOTO: Ilustracija

U popodnevnim časovima došlo je do oštećenja magistralnog cjevovoda Golubovci –Mataguži, saopšteno je iz podgoričkog Vodovoda.

"Oštećenje je prouzrokovala kompanija Gradnja-promet angažovana na radovima rekonstrukcije saobraćajnice Golubovci- Mataguži. Ekipa DOO Vodovod i kanalizacija vrši pripremu kako bi se moglo pristupiti sanaciji oštećenja", kazali su u Vodovodu.

Dio Zete vodu danas neće imati.

"Obzirom da se radi o velikom kvaru i prouzrokovanoj šteti, kao i nepovoljnim vremenskim uslovima koji zahtijevaju duže vrijeme potrebno za sanaciju, opravka kvara će biti obavljena u toku sjutrašnjeg dana", istakli su u Vodovodu.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.