Standard.

četvrtak novembar 21

Đurišići ne daju postavljanje stubića, škola traži bezbjedniji prilaz

Uprava Osnovne škole “Oktoih” u Podgorici tražila je od Glavnog grada zaštitne stubiće i rampu u ulici koja vodi do škole zarad bolje bezbjednosti đaka, piše Dan.

432 hits

četvrtak novembar 21

Samohrana majka iz Rožaja traži pomoć: Djevojčice gladne i promrzle

Samohrana majka Jasminka Pačariz iz Rožaja, koja živi sa kćerkama, sedmogodišnjom Arnelom i trogodišnjom Anesom, u krajnje neprihvatljivim uslovima, apelovala je za pomoć, piše Dan.

543 hits

srijeda novembar 20

Potraga za tijelom u Morači nastavlja se i danas

Potraga za osobom koja je prije dva dana ušla u rijeku Moraču kod Ruskog mosta, nastavlja se i danas, kazao je za portal Standard komandir Službe zaštite i spasavanja Goran…

403 hits

srijeda novembar 20

Put Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje zatvoren

Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje je obustavljen, saopštili su iz Auto moto saveza Crne Gore. Kako navode, saobraćaj na tom putu je u prekidu od 6.…

363 hits

 
 
 
 
petak, 08 novembar 2019 19:00

Ekipe Ćistoće nastavile čišćenje Skalina

Ekipe Čistoće nastavile su akciju čišćenja na Skalinama odakle je danas uklonjeno 35 kesa otpada, kao i manja količina biljnog i kabastog otpada.

"Otpad je očišćen sa djelova gdje su radnici mogli prići, a zbog viskog nivoa vode na pojedinim djelovima je ostala određena količina otpada tako da ćemo čišćenje nastaviti u nedjelju, za kada već imamo najavljeno interesovanje građana koji su ponudili pomoć u čišćenju. Poslovi uklanjanja lišća sa javnih površina i danas se obavljaju pojačanim intenzitetom, ekipe su raspoređene u svim djelovima grada, a pojačane aktivnosti danas su sprovođene na Zabjelu, dijelu grada preko Morače, Staroj Varoši i uz petrovačku magistralu gdje je sakupljeno 20 kesa raznog otpada", saopšteno je iz Čistoće.

Pored ovih aktivnosti, kako dodaju, shodno operativnom planu, uz angažovanje mehanizacije ekipe su redovno angažovane i na čišćenju nelegalno formiranih odlagališta otpada oko kontenjera, a pražnjenje kontenjera se vrši shodno utvrđenoj dinamici.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.