Standard.

subota decembar 14

Pazar „oživio“ centar grada; U prazničnoj atmosferi uživaju i odrasli i djeca

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

Mini ringišpil, prodavci balona, izlagači raznoraznih đakonija samo su dio onoga što se ovih dana može vidjeti na podgoričkom Trgu Nezavisnosti.

231 hits

subota decembar 14

U Klinici za očne bolesti KCCG počela primjena novih savremenih operativnih procedura 

Klinika za očne bolesti Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) počela je primjenu novih operativnih procedura. Naime, oftalmolozi KCCG dr Nemanja Golubović i dr Nikola Cvijović, predvođeni eminentnim konusltantom dr Josipom…

282 hits

petak decembar 13

(FOTO I VIDEO) „Podgorička noć“ prvi put na otvorenom: Evo kakva je atmosfera na Trgu nezavisnost

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

Večeras se na Trgu nezavisnosti održava manifestacija „Podgorička noć“ koja je uprkos kiši okupila brojne građane Podgorice.

344 hits

petak decembar 13

U ski centru "Kolašin 1450" od sjutra će raditi dvosjeda žičara

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

Dvosjeda žičara Ćupovi za panoramsku vožnju sjutra će biti otvorena u ski centru "Kolašin 1450", kazala je za portal Standard direktorica Dijana Bulatović.

353 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 11 novembar 2019 16:42

Voda se povukla oko 80 cm, ugroženima u Broćancu dostavili hranu

Arhiva Arhiva Foto: Privatna arhiva/Standard

U odnosu na juče, voda u Broćancu se povukla za oko 80 cm, a situacija na svim poplavama ugroženim područjima je potpuno stabilna, saopšteno je iz Direktorata za vanredne situacije MUP-a. 

'Radi dostavljanja hrane domaćim životinjama, kao i evidentiranja broja ugroženih lica i njihovih potreba, danas su Broćanac posjetili predstavnici Crvenog krsta Crne Gore, Direktorata za vanredne situacije MUP-a i Službe zaštite i spašavanja iz Nikšića. Bez obzira što je situacija na terenu mnogo bolja nego prethodnih dana, sistem zaštite i spašavanja je i dalje u pripravnosti i konstantno prati razvoj situacije na potencijalno ugroženim područjima'', kazali su iz Direktorata.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.