Standard.

petak januar 17

Glavni grad: Nastavljamo borbu protiv neodgovornih pojedinaca i loših namjera

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

U toku protekla dva dana, nadležne službe i preduzeća Glavnog grada su u više navrata gasile požare izazvane paljenjem automobilskih guma na periferiji Podgorice. Osim toga, na više lokacija primijećene…

87 hits

petak januar 17

Micev za Standard: Od sjutra osjetno hladnije, kiša i snijeg; Za zagađenje vazduha kriva visoka temperatura u januaru

Meteorolog Branko Micev je, u razgovoru za portal Standard, najavio da će u Crnoj Gori od sjutra nastupiti naoblačenje i osjetno hladnije vrijeme. On smatra da je vazduh zagađen i…

641 hits

petak januar 17

Koncert Jelene Rozge u Kolašinu

Skijališta Crne Gore organizuju koncert Jelene Rozge 1. februara u Ski Centru Kolašin 1600.

144 hits

petak januar 17

Tivat: Požar u objektu brze hrane, pričinjena veća materijalna šteta

Služba zaštite i spašavanja u Tivtu sinoć u 23:35h dobila je poziv da je došlo do požara u objektu brze hrane "Buffalo" u ulici Ribarski put br. 6.

202 hits

 
 
 
 
nedjelja, 17 novembar 2019 15:08

Radnici Čistoće danas su angažovani u blokovima V, VI i IX

Radnici koji obavljaju poslove pojačanog manuelnog održavanja javnih površina, danas su angažovani u blokovima V, VI i IX, dok je u subotu grupa radnika detaljno čistila uz putni pravac prema opštini Tuzi-do graničnog prelaza Božaj i uz petrovačku magistralu, saopšteno je iz Čistoće.

"Uz angazovanje mehanizacije (radne mašine, kiperi, grajferi, traktori), u subotu je uklanjan i odvožen nepropisno odložen otpad u opštini u okviru Glavnog grada Golubovci, kao i u naseljima Masline, Konik i Zelenika. Danas se, u prvoj smjeni, ovi poslovi obavljaju u centru grada, Dracu, Staroj Varoši i preko Morače.

Autočistilica je juče bila angažovana na detaljnom čišćenju uz saobraćajnice u centru grada, a danas u dijelu grada preko Morače", navode oni.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.