Standard.

petak januar 17

Glavni grad: Nastavljamo borbu protiv neodgovornih pojedinaca i loših namjera

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

U toku protekla dva dana, nadležne službe i preduzeća Glavnog grada su u više navrata gasile požare izazvane paljenjem automobilskih guma na periferiji Podgorice. Osim toga, na više lokacija primijećene…

92 hits

petak januar 17

Micev za Standard: Od sjutra osjetno hladnije, kiša i snijeg; Za zagađenje vazduha kriva visoka temperatura u januaru

Meteorolog Branko Micev je, u razgovoru za portal Standard, najavio da će u Crnoj Gori od sjutra nastupiti naoblačenje i osjetno hladnije vrijeme. On smatra da je vazduh zagađen i…

649 hits

petak januar 17

Koncert Jelene Rozge u Kolašinu

Skijališta Crne Gore organizuju koncert Jelene Rozge 1. februara u Ski Centru Kolašin 1600.

148 hits

petak januar 17

Tivat: Požar u objektu brze hrane, pričinjena veća materijalna šteta

Služba zaštite i spašavanja u Tivtu sinoć u 23:35h dobila je poziv da je došlo do požara u objektu brze hrane "Buffalo" u ulici Ribarski put br. 6.

207 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 18 novembar 2019 10:25

SRAMNO: Djeca iz OŠ Musa Burzan ne mogu da koriste podzemni prolaz jer ga nesavjesni građani koriste kao javni toalet

SRAMNO: Djeca iz OŠ Musa Burzan ne mogu da koriste podzemni prolaz jer ga nesavjesni građani koriste kao javni toalet FOTO: Čistoća doo

Podzemni prolaz koji svakodnevno koriste djeca iz Osnovne škole Milorad Musa Burzan, a koji vodi do Gintaša postao je stecište nečistote zbog nekulturnih građana koji ga koriste kao javni toalet.

Iz kompanije ‘’Čistoća’’ d.o.o. svakodnevno angažuju zaposlene na čišćenju podzemnog prolaza.

"Shodno našim nadležnostima, ove aktivnosti se realizuju u dijelu sakupljanja komunalnog otpada sa navedenog prostora. Osim redovnog održavanja, po potrebi organizujemo i detaljno čišćenje, koje obuhvata i pranje istog kako bi uklonili neprijatne mirise", ističu oni.

74786166 1564777463672285 7975707767061086208 o

Jutros su takođe ovi poslovi obavljani na pomenutoj lokaciji, a zaposleni su uz korišćenje sredstava za čišćenje detaljno očistili i oprali kompletan prostor.

"Međutim, i pored napora koje ulažemo, ovaj prostor je skoro nemoguće održati dugoročno čistim jer se isti koristi i kao javni toalet, a u prilog tome govori i fotografija koju su napravili naši zaposleni, na kojoj se vidi da za vrijeme jutrošnjeg čišćenja jedan prolaznik koristi prolaz za vršenje fiziološke potrebe. Mi ćemo nastaviti da održavamo ovaj prostor, uz apel pojedincima da promijene navike i ubuduće vode više računa o zajedničkim prostorima", dodaju u Čistoći.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.