Standard.

petak januar 17

Glavni grad: Nastavljamo borbu protiv neodgovornih pojedinaca i loših namjera

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

U toku protekla dva dana, nadležne službe i preduzeća Glavnog grada su u više navrata gasile požare izazvane paljenjem automobilskih guma na periferiji Podgorice. Osim toga, na više lokacija primijećene…

85 hits

petak januar 17

Micev za Standard: Od sjutra osjetno hladnije, kiša i snijeg; Za zagađenje vazduha kriva visoka temperatura u januaru

Meteorolog Branko Micev je, u razgovoru za portal Standard, najavio da će u Crnoj Gori od sjutra nastupiti naoblačenje i osjetno hladnije vrijeme. On smatra da je vazduh zagađen i…

634 hits

petak januar 17

Koncert Jelene Rozge u Kolašinu

Skijališta Crne Gore organizuju koncert Jelene Rozge 1. februara u Ski Centru Kolašin 1600.

142 hits

petak januar 17

Tivat: Požar u objektu brze hrane, pričinjena veća materijalna šteta

Služba zaštite i spašavanja u Tivtu sinoć u 23:35h dobila je poziv da je došlo do požara u objektu brze hrane "Buffalo" u ulici Ribarski put br. 6.

200 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 548
srijeda, 20 novembar 2019 17:17

Abazović čestitao Dan opštine Tivat: Grad oprezno da upravlja svojim ekonomskim resursima

Čestitku Tivtu, Abazović je uputio osim građanima i rukovodstvu te opštine i lokalnom parlamentu.

“Tivat je grad novog zamaha razvoja crnogorskog turizma i primjer kako se kroz potenciranje svojih prirodnih bogatstava može ostvariti solidan ekonomski napredak grada. Ipak, na tom putu mora se brižljivije gledati na interese građana i grada i ne dozvoliti da interesi krupnog kapitala prevladaju interese građana”, napomenuo je Abazović.

On je pomenuo problem vezane za ekonomske resurse koje se nalaze na teritoriji Opštine Tivat a u zadnje vrijeme su predmet privatitazicije.

“Tivat vrlo oprezno mora upravljati svojim resursima a sve odluke moraju biti kompatibilne sa interesima građana i demokratskim procedurama koje njih prate”, istakao je Abazović.

On je pomenuo i problem neravnomjernog razvoja Tivta i kazao da se on mora ravnomjernije razvijati i svim građanima omogućiti iste uslove i servise.

“To i dalje ostaje izazov za aktuelnu ali i svaku narednu lokalnu vlast u Tivtu. Blagodeti ekonomskih benefita mora osjetiti svaki građanin Tivta jer je to krajnji cilj svake odgovorne i brižljive vlasti”, zaključio je lider URE.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.