Standard.

petak januar 17

Glavni grad: Nastavljamo borbu protiv neodgovornih pojedinaca i loših namjera

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

U toku protekla dva dana, nadležne službe i preduzeća Glavnog grada su u više navrata gasile požare izazvane paljenjem automobilskih guma na periferiji Podgorice. Osim toga, na više lokacija primijećene…

83 hits

petak januar 17

Micev za Standard: Od sjutra osjetno hladnije, kiša i snijeg; Za zagađenje vazduha kriva visoka temperatura u januaru

Meteorolog Branko Micev je, u razgovoru za portal Standard, najavio da će u Crnoj Gori od sjutra nastupiti naoblačenje i osjetno hladnije vrijeme. On smatra da je vazduh zagađen i…

627 hits

petak januar 17

Koncert Jelene Rozge u Kolašinu

Skijališta Crne Gore organizuju koncert Jelene Rozge 1. februara u Ski Centru Kolašin 1600.

140 hits

petak januar 17

Tivat: Požar u objektu brze hrane, pričinjena veća materijalna šteta

Služba zaštite i spašavanja u Tivtu sinoć u 23:35h dobila je poziv da je došlo do požara u objektu brze hrane "Buffalo" u ulici Ribarski put br. 6.

198 hits

 
 
 
 
subota, 23 novembar 2019 14:03

Šavnik dobio sportski poligon sa 400 mjesta na tribinama

Tehničkim prijemom i predavanjem na korišćenje novog sportskog poligona u Šavniku, Uprava javnih radova označila je juče završetak još jednog projekta na sjeveru zemlje. 

Višenamjenski sportski objekat predstavlja rezultat uspješne saradnje Uprave javnih radova, Ministarstva sporta i mladih i lokalne uprave, u cilju stvaranja preduslova za kvalitetniji život stanovnika, posebno mlađe populacije, kao i daljeg razvoja ovog područja.

"Ukupna vrijednost investicije iznosi 175 hiljada eura, od kojih je Ministarstvo sporta i mladih obezbijedilo 100 hiljada eura, dok je ostatak izdvojen iz kapitalnog budžeta Vlade Crne Gore", saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Teren ima 800 metara kvadratnih, tribine sa oko 400 mjesta, reflektore i prateću hidrotehničku infrastrukturu. Sadrži svu potrebnu opremu za odigravanje fudbalskih, rukometnih i košarkaških utakmica, a podlogu čini visokokvalitetni gumeni materijal.   

Izvođač radova bilo je podgoričko građevinsko preduzeće „Bi Kod“, dok je stručni nadzor sproveo „Kov atelje“ iz Nikšića.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.