Standard.

petak januar 17

Glavni grad: Nastavljamo borbu protiv neodgovornih pojedinaca i loših namjera

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

U toku protekla dva dana, nadležne službe i preduzeća Glavnog grada su u više navrata gasile požare izazvane paljenjem automobilskih guma na periferiji Podgorice. Osim toga, na više lokacija primijećene…

79 hits

petak januar 17

Micev za Standard: Od sjutra osjetno hladnije, kiša i snijeg; Za zagađenje vazduha kriva visoka temperatura u januaru

Meteorolog Branko Micev je, u razgovoru za portal Standard, najavio da će u Crnoj Gori od sjutra nastupiti naoblačenje i osjetno hladnije vrijeme. On smatra da je vazduh zagađen i…

612 hits

petak januar 17

Koncert Jelene Rozge u Kolašinu

Skijališta Crne Gore organizuju koncert Jelene Rozge 1. februara u Ski Centru Kolašin 1600.

136 hits

petak januar 17

Tivat: Požar u objektu brze hrane, pričinjena veća materijalna šteta

Služba zaštite i spašavanja u Tivtu sinoć u 23:35h dobila je poziv da je došlo do požara u objektu brze hrane "Buffalo" u ulici Ribarski put br. 6.

193 hits

 
 
 
 
nedjelja, 24 novembar 2019 12:51

Počela rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića: Trotoari od kamenih ploča, uređenje parking mjesta, novi drvored

Počela je rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića, koji obuhvataju dionicu od Ulice Slobode do raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova, saopšteno je iz PG biroa.

Ugovorena vrijednost je 852.417 eura, sa rokom izvođenja radova od 90 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

"Dužina ovog dijela ulice je cca 273m. Zadržan je postojeći poprečni profil saobraćajnice: kolovoz širine 4,5m, sa obostranim podužnim parkingom širine 2,0m i sa obostranim trotoarom promjenjive širine-do postojećih objekata. S obzirom da se radi o saobraćajnici užeg gradskog jezgra koja predstavlja nastavak Karađorđeve ulice, materijalizacija saobraćajnice odrađena je na način da je predviđeno popločavanje trotoara kamenim pločama, a parking mjesta su od behaton elemenata", navedeno je u saopštenju.

Predviđen je, kako je saopšteno i protivpožarni pristup Karađorđevom parku u dužini od 5,5m usklađen sa lokacijom kapije parka.

Pored postojećeg zelemila, ulicu će krasiti i 38 odraslih sadnica kamfora, koji će se posaditi u sklopu pejzažnog uređenja ulice, saopšteno je iz PG biroa.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.