Standard.

petak januar 17

Glavni grad: Nastavljamo borbu protiv neodgovornih pojedinaca i loših namjera

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

U toku protekla dva dana, nadležne službe i preduzeća Glavnog grada su u više navrata gasile požare izazvane paljenjem automobilskih guma na periferiji Podgorice. Osim toga, na više lokacija primijećene…

222 hits

petak januar 17

Micev za Standard: Od sjutra osjetno hladnije, kiša i snijeg; Za zagađenje vazduha kriva visoka temperatura u januaru

Meteorolog Branko Micev je, u razgovoru za portal Standard, najavio da će u Crnoj Gori od sjutra nastupiti naoblačenje i osjetno hladnije vrijeme. On smatra da je vazduh zagađen i…

989 hits

petak januar 17

Koncert Jelene Rozge u Kolašinu

Skijališta Crne Gore organizuju koncert Jelene Rozge 1. februara u Ski Centru Kolašin 1600.

272 hits

petak januar 17

Tivat: Požar u objektu brze hrane, pričinjena veća materijalna šteta

Služba zaštite i spašavanja u Tivtu sinoć u 23:35h dobila je poziv da je došlo do požara u objektu brze hrane "Buffalo" u ulici Ribarski put br. 6.

337 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 548
četvrtak, 28 novembar 2019 15:53

Podgorica: Sljedeće godine uređenje park šume Beglaci

Odbornici u Skupštini Glavnog grada dali su saglasnost na Odluku o javno – privatnom partnerstvu za uređenje Park šume „Beglaci“, koju je donijela Skupština Opštine u okviru Glavnog grada –Golubovci, navedeno je iz PG Biroa.

"Uređenje park šume Beglaci obuhvatiće izgradnju sportskih terena sa pripadajućom ogradom, izgradnju otvorenog amfiteatra sa dijelom za gledaoce, obloženim drvenom podlogom (ljetnja scena), izgradnju tematskog parka na otvorenom, postavljanje ugostiteljskog objekta tipa kafe bara, izgradnju trim staze širine 2m, sa malč podlogom, teretane na otvorenom sa malč podlogom i spravama za vježbanje, izgradnju pješačkih staza, postavljanje dječjeg igrališta sa tartan podlogom otvorenog tipa, uređenje zelenih površina, itd.", piše u saopštenju.

Odbornici su, takođe, dali saglasnost i na Odluku o javno – privatnom partnerstvu za uređenje lokacije u zahvatu UP–a „Sportsko rekreativni kompleks Balabani“, koju je donijela Skupština Opštine u okviru Glavnog grada–Golubovci, saopšteno je iz PG Biroa.

"Na prvoj parceli radiće se teren za tenis dimenzija 37m x 18m – igralište na otvorenom uz mogućnost pokrivanja montažno demontažnom strukturom; teren za boćanje dimenzija 24m x 3m; teren za šah; kafe bar/svlačionica sa tuš kabinama; trim staza i parking. Na drugoj parceli biće izgrađen tematski park na otvorenom; teren za stoni tenis dimnezija 12,20m x 6,10m – igralište na otvorenom; dječje igralište na otvorenom; trim staza i kafe bar. Na trećoj parceli će se graditi kafe bar/svlačionica sa tuš kabinama; teren za ekipne sportove dimnezija  34m x 20m (košarka, odbojka) – igralište na odtvorenom, uz mogućnost pokrivanja montažno demontažnom strukturom; teren za ekstremne sportove (skejt, roleri) – igralište na otvorenom; fudbalski teren dimenzija 56m x 100m; tribina sa 460 sjedišta, tehničke prostorije, sanitarni čvor i ambulanta ispod tribine; atletska staza sa 6 traka dužine 130m; teren za ekipne sportove dimenzije 40m x 35m (rukomet) – igralište na otvorenom uz mogućnost pokrivanja montažno demontažnom strukturom; dječje igralište na otvorenom; kafe bar; trim staza i parking", piše u saopštenju.

Na ovaj način, kako se navodi u saopštenju, Glavni grad i opština Golubovci dobiće dvije savremeno uređene zelene površine za odmor i rekreaciju građana.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.