Standard.

petak januar 17

Glavni grad: Nastavljamo borbu protiv neodgovornih pojedinaca i loših namjera

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

U toku protekla dva dana, nadležne službe i preduzeća Glavnog grada su u više navrata gasile požare izazvane paljenjem automobilskih guma na periferiji Podgorice. Osim toga, na više lokacija primijećene…

231 hits

petak januar 17

Micev za Standard: Od sjutra osjetno hladnije, kiša i snijeg; Za zagađenje vazduha kriva visoka temperatura u januaru

Meteorolog Branko Micev je, u razgovoru za portal Standard, najavio da će u Crnoj Gori od sjutra nastupiti naoblačenje i osjetno hladnije vrijeme. On smatra da je vazduh zagađen i…

1020 hits

petak januar 17

Koncert Jelene Rozge u Kolašinu

Skijališta Crne Gore organizuju koncert Jelene Rozge 1. februara u Ski Centru Kolašin 1600.

280 hits

petak januar 17

Tivat: Požar u objektu brze hrane, pričinjena veća materijalna šteta

Služba zaštite i spašavanja u Tivtu sinoć u 23:35h dobila je poziv da je došlo do požara u objektu brze hrane "Buffalo" u ulici Ribarski put br. 6.

346 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 548
subota, 30 novembar 2019 10:07

U park šumama Tološi i Zlatica gradiće se tereni, kafići, igraonice…

Glavni grad Podgorica raspisao je javni poziv za uređenje park šuma Tološi i Zlatica.

U park šumi "Tološi“, na površini preko 30 hiljada kvadratnih metara, planirana je izgradnja dva košarkaška terena, kafe bara, trim staze sa gumenom tartan podlogom minimalne dužine 800 metara. Predviđen je i plato za treniranje i stazom za sprint minimalne dužine 100 metara, zatim izgradnja pješačke staze, najmanje pet teretana na otvorenom, dječja igraonica kao i uređenje parking zone, a budući prostor imaće i LED rasvjetu.

Minimalna vrijednost investicije za izvođenje radova je 600.000 eura, a rok završetka radova je 18 mjeseci, navodi se u saopštenju.

Predviđeno je da ponuđač na osnovu projektnog zadatka pripremi i dostavi idejno rješenje u ponudi, a po zaključenju ugovora o javno-privatnom partnerstvu i glavni projekat uređenja.

Ponuda će se smatrati blagovremenom ukoliko je primljena do 16. decembra do 9 sati.

Javni poziv za prikupljanje ponuda za uređenje Park šume “Zlatica”, na površini od preko 34 hiljade metara kvadratnih metara, obuhvata postavljanje pokrivenog sportskog terena za mali fudbal i rukomet kao i rekonstrukciju postojećeg košarkaškog terena i postavljanje LED rasvjete za noćno korišćenje.

I na toj lokaciji planiran je ugostiteljski objekat tipa kafe bara, biće popravljena ograda Park šume, izgrađena dječije igraonice zatvorenog i otvorenog tipa, a predviđena je i teretana na otvorenom.

Planira se i uređenje prilaznog puta i parking. Minimalna vrijednost investicije za izvođenje radova je 300.000 eura a rok završetka radova je 18 mjeseci. Ponude se primaju do 16. decembra do 13 sati.

Detalji javnih poziva su dostupni na oglasnoj strani web sajta Glavnog grada, a objavljeni su i u dnevnom listu Pobjeda.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.