Standard.

utorak januar 28

Bezbjednija veza Spuža sa gradom: Završeni radovi na kružnom

  Završeni su radovi na izgradnji kružnog toka u Spužu.

54 hits

ponedjeljak januar 27

Upravna zgrada Glavnog grada večeras u crvenoj boji

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

Upravna zgrada Glavnog grada večeras je u crvenoj boji u čast osvajanje bronzane medalje naših "ajkula" na Evropskom prvenstvu u vaterpolu.

231 hits

ponedjeljak januar 27

U bjelopoljsku bolnicu vratila se tri ljekara, do kraja godine biće ih još

U prethodnoj godini u bjelopoljsku Opštu bolnicu sa specijalizacije vratila su se tri ljekara, saopšteno je iz bjelopoljske bolnice.

198 hits

ponedjeljak januar 27

Prekrečena i druga trobojka na Zlatici

Trobojka sa natpisom Zlatica, Murtovina, Srpska sparta, prekrečen je u zoru.

535 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 548
četvrtak, 05 decembar 2019 18:35

Cetinje: Za godinu rekonstruisali 30 kilometara lokalnih i seoskih puteva

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan obišao je danas radove na sanaciji  i rekonstrukciji puta u selu Grab, u Mjesnoj zajednici Bata, koji se realizuju u okviru projekta sanacije i rekonstrukcije lokalnih puteva u Katunskoj nahiji, vrijednom 410 hiljada eura. Radovi bi trebalo da budu završeni najkasnije sjutra, a obuhvatali su sanaciju i rekonstrukciju 400 metara kolovoza, širine 2,5 metara.

Prethodno su u selu Petrov do, u Mjesnoj zajednici Ćeklići, završeni radovi na sanaciji i rekonstrukciji 300 metara puta, saopšteno je iz lokalne uprave.

U toku su i radovi na profilisanju i pripremi puta za asfaltiranje u selu Lipa, gdje bi trebalo da bude sanirana i rekonstrusana saobraćajnica dužine 3,5 kilometara. Očekuje se da bi ovi radovi mogli biti završeni u toku naredne sedmice ukoliko dozvole vremenske prilike, navodi se u saopštenju.

Nakon završetka radova u selu Lipa mehanizacija će biti preseljena u selo Dragomi do i Jezer, u Mjesnoj zajednici Ćeklići. Tamo bi trebalo da bude saniran i rekostrusan put u dužini od pet kilometara.

Prijestonica Cetinje je u proteklih godinu sanirala i rekonstruisala oko 30 kilometara lokalnih i seoskih puteva, za šta je potrošila oko 1,7 miliona eura, zaključuje se u saopštenju.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 05 decembar 2019 18:27

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.