Standard.

srijeda januar 22

Stari Aerodrom će dobiti moderan park

Na Starom Aerodromu se u sklopu projekta MIKRO 020 trenutno uređuje nova parkovska površina od oko 1.500 kvadratnih metara, po idejnom rješenju koje je obezbijedio Savez arhitekata Crne Gore, saznaju…

62 hits

utorak januar 21

Granice u Boki prešlo skoro 3,4 miliona putnika

Prošlu godinu na tri kopnena granična prelaza u Boki karakterisale su manje gužve, zbog olakšane procedure, a na Debelom brijegu i Kobili zabilješen je veći promet u odnosu na 2018.

173 hits

utorak januar 21

Litija SPC najavljena i u Prijestonici, Cetinjani odgovorili transparentom

Na društvenim mrežama objavljena je najava litije i molebana SPC na Cetinju, za četvrtak u 17 sati.

383 hits

utorak januar 21

Za nekoliko dana novi trotoari u dijelu Ulice Oktobarske revolucije, uloženo 85 hiljada eura

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

Počeli su radovi na rekonstrukciji dijela Ulice Oktobarske revolucije, a Glavni grad je za tu namjenu izdvojio 85 hiljada eura, kazali su za portal Standard iz Glavnog grada.

280 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 09 decembar 2019 10:15

U Igalu će biti postavljeno šest promo kućica za praznike

U Igalu će biti postavljeno šest promo kućica za praznike Foto: Radio Jadran

Proslavu novogodišnjih praznika u Herceg Novom, odnosno u Igalu, upotpuniće ponudom i ove godine promo-kućice, koje bi trebalo da budu postavljene preko puta Omladinskog parka tom gradu.

Kako saznaje Radio Jadran, u toku je pribavljanje neophodne dokumentacije i dozvola za njihovo postavljanje, s obzirom da je riječ o zoni morskog dobra. Za njih će ove godine biti zaduženo Komunalno stambeno preduzeće.

Umjesto prošlogodišnjih 10, ove godine biće postavljeno šest kućica za različitu ponudu hrane, pića, suvenira… One su trenutno u magacinu Komunalno stambenog preduzeća u Servisnoj zoni. Ostale su dijelom distribuirane za potrebe Avanturističkog parka na Vrbanju.

Kućice će, kao i prošle godine, biti date u zakup tokom praznika, a uslovi iznajmljivanja – vrijeme, cijene i ostalo, definisaće se tenderom.

Više detalja trebalo bi da bude poznato tokom ove sedmice.

Promo kućice u Herceg Novom prvi put postavljene prošle godine tokom Novogodišnjih praznika i jubilarnog 50. Praznika mimoze, u Igalu i na ulazu u gradsku luku na Škveru.

Izvor: Radio Jadran

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 09 decembar 2019 10:21

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.