Standard.

nedjelja novembar 17

Ispred Gimnazije u Podgorici počelo uređenje parka za spomenik Ivanu Crnojeviću

Objavljeno u: Gradovi

by Samir

Podgorica bi do decembra trebalo da dobije spomenik Ivanu Crnojeviću, jednoj od najznačajnijih ličnosti u istoriji Crne Gore i to u parku ispred Gimnazije Slobodan Škerović, piše Dan.

29 hits

četvrtak novembar 14

Ekološki incident na Ćehotini

Iz Sportsko Ribolovnog Kluba “Lipljen” iz Pljevalja je jutros u mjestu “Tatarovine” uočeno novo zagađenje rijeke Ćehotine čija je površina bila bijela kao mlijeko. Izvor zagađenja je “Mjedenički potok” koji…

556 hits

četvrtak novembar 14

Ekološki incident na Ćehotini

Objavljeno u: Gradovi

četvrtak novembar 14

Podgorica bogatija za dvije kompozicije ulične umjetnosti

Tokom oktobra, Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada realizovao je projekat oslikavanja javnih površina, slijedeći savremene urbane umjetničke prakse, saopšteno je iz Sekretarijata. 

574 hits

četvrtak novembar 14

(FOTO) Nevrijeme napravilo havariju u Budvi: Evo kako danas izgleda Ričardova glava

Jak južni vjetar juče je oštetio inventar na plaži Ričardova glava u Budvi, gdje danas zaposleni rade na saniranju.

1310 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 545
utorak, 17 oktobar 2017 11:14

Bazen u Podgorici biće uskoro natkriven

Budući izgled bazena Budući izgled bazena

Radnici firme „Neimar inženjering“ koja je po tenderu izabrana za najpovoljnijeg izvođača radova na natkrivanju vaterpolo bazena u sklopu SC „Morača“ trenutno rade na zidanju pregradnih zidova ispod glavne noseće betonske ograde, kako bi se uradili prostori u kojima će biti smještene termotehničke instalacije i klima komore, kao i magacinski prostor za sportsku opremu na vaterpolo bazenu. To je saopšteno iz Glavnog grada.

"U prethodnom periodu završeni su radovi na postavljanju osnovnog lima prekrivke krova bazena i sada se radi na postavljanju primarnih i sekundarnih nosača na koje će se montirati aluminijski lim, prekrivka krova bazena. Takođe, završeni su radovi postavljanja klima komora i toplotnih pumpi u, za to, nadograđenim prostorijama na vaterpolo bazenu i sada se vrši njihovo prespajanje na primarnu mrežu grijanje – hlađenje. Radilo se i na montaži i postavljanju reflektorske rasvjete na bazenu", navodi se u saopštenju.

Glavni grad podsjeća da se radi o važnom infrastrukturnom projektu vrijednom dva miliona eura, veoma složenom zahvatu i modernom projektnom rješenju koji se prvi put realizuje u našoj državi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.