Standard.

nedjelja januar 19

Patrijarh Irinej dolazi u Pljevlja 26. januara

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej prisustvovaće Svetosavskoj akademiji koja će ove godine biti organizovana  26. januara u Pljevljima nakon protestne litije ulicama grada. To su potvrdili iz Nove srpske demokratije.

227 hits

nedjelja januar 19

VIDEO: Veliki dio Jugozapadne obilaznice asfaltiran, uveliko se radi i na izgradnji mosta

Radovi na izgradnji Jugozapadne obilaznice u Podgorici u punom su jeku. Veliki dio dionice je asfaltiran, a uveliko se radi i na izgradnji mosta na Morači. 

497 hits

nedjelja januar 19

Raspisan tender za izradu Idejnog rješenja za Dobre Vode i Veliki pijesak

Saradnjom Regionalnog vodovoda, Opštine Bar i EBRD uz podršku Vlade Crne Gore započete aktivnosti na rješavanju pitanja vodosnabdijevanja, sakupljanja i tretmana otpadnih voda u naselju Dobra Voda i Veliki Pijesak.

107 hits

nedjelja januar 19

U Rudniku uglja magla ukinula treću smjenu

Noćna magla u Pljevljima je ovih dana onemogućile da zaposleni u Rudniku uglja rade treću smjenu.

121 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 545
JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 548
utorak, 17 oktobar 2017 11:14

Bazen u Podgorici biće uskoro natkriven

Budući izgled bazena Budući izgled bazena

Radnici firme „Neimar inženjering“ koja je po tenderu izabrana za najpovoljnijeg izvođača radova na natkrivanju vaterpolo bazena u sklopu SC „Morača“ trenutno rade na zidanju pregradnih zidova ispod glavne noseće betonske ograde, kako bi se uradili prostori u kojima će biti smještene termotehničke instalacije i klima komore, kao i magacinski prostor za sportsku opremu na vaterpolo bazenu. To je saopšteno iz Glavnog grada.

"U prethodnom periodu završeni su radovi na postavljanju osnovnog lima prekrivke krova bazena i sada se radi na postavljanju primarnih i sekundarnih nosača na koje će se montirati aluminijski lim, prekrivka krova bazena. Takođe, završeni su radovi postavljanja klima komora i toplotnih pumpi u, za to, nadograđenim prostorijama na vaterpolo bazenu i sada se vrši njihovo prespajanje na primarnu mrežu grijanje – hlađenje. Radilo se i na montaži i postavljanju reflektorske rasvjete na bazenu", navodi se u saopštenju.

Glavni grad podsjeća da se radi o važnom infrastrukturnom projektu vrijednom dva miliona eura, veoma složenom zahvatu i modernom projektnom rješenju koji se prvi put realizuje u našoj državi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.