Standard.

ponedjeljak avgust 13

Vatrogasci kod novog gradonačelnika: Imaće punu podršku i razumijevanje

Pripadnici Službe zaštite imaće od nove gradske uprave punu podršku i razumijevanje za sve potrebe i inicijative kako bi efikasno i kvalitetno mogli da rade, poručio je gradonačelnik Podgorice, Ivan…

8 hits

subota avgust 11

Šta kaže prvi čovjek Kolašina - koji su najvažniji zadaci nove vlasti?

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Kvalitetno povezivanje sa sjeverom i jugom države, stavljanje u funkciju Skijališta Bjelasica 1600, komunalno uređenje Kolašina prioritet su u radu novog rukovodstva Opštine, rekao je gostujući u ljetnjem magazinu “Ljeto…

17 hits

nedjelja avgust 12

Ovi gradovi sjutra neće imati struju neko vrijeme

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Crnogorski elektrodistributivni sistem obavijestio je građane Crne Gore koji djelovi više opština sjutra neko vrijeme neće imati struje.

39 hits

subota avgust 11

Vukićević: Na Žabljaku će biti posla za svakoga ko želi da radi

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Rješavanje problema vodosnabdijevanja na Žabljaku, zadržavanje mladih kroz otvaranje novih radnih mjesta izgradnjom ili obnovom hotela, šta će ujedno poboljšati i turističku ponudu grada, prioritetna su pitanja kojima će se…

16 hits

 
 
 
 
Milica Minić

Milica Minić

Moskva je spremna da podrži Republiku Srpsku da otvori pitanje svog osamostaljenja, naročito u kontekstu pregovora o konačnom rješenju za KiM, pišu "Novosti".

utorak, 14 avgust 2018 09:05

Život pod Islamskom državom

Obučena u plavu prašnjavu burku s komadom suvog hljeba u rukama, Khaleda drhti ispred svoje troje uplakane djece u improvizovanom izbjegličkom kampu na sjeveru Avganistana, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Austrijski glavni grad Beč prestigao je australijski Melburn i proglašen je za najpogodniji grad za život i rad u novom godišnjem istraživanju.

Jedna porodica u Indiji izbjegla je smrt nakon što je pas probudio ukućane usred noći u indijskoj državi Karala na jugu, području pogođenom poplavama i klizištima, prenijeli su lokalni mediji.

Američki predsjednik Donald Tramp potpisao je Zakon o odbrambenoj politici vrijedan 176 milijardi dolara, javlja AP.

utorak, 14 avgust 2018 08:30

Budva krcata

U Budvi trenutno boravi oko 73.500 turista, što je nekoliko procenata više nego lani, saopštio je direktor lokalne Turističke organizacije Mladen Franović.

Meksički narko-kartel je najjača mafijaška organizacija na svijetu, a u pet najjačih mafija ubraja se i albanska mafija koja je u "usponu" u Velikoj Britaniji.

Škorpije se smatraju najseksipilnijim i najljepšim znakovima Zodijaka.

Teško je kada izgubimo blisku osobu. Opraštanje i svijest o tome da više nije sa nama bolno je iskustvo za porodicu, rodbinu i prijatelje.

Fotografija kostura kengura koji stoji na zadnjim nogama upečatljiv je dokaz o zastrašujućim posljedicama suše koja je pogodila Australiju. Novi Južni Vels suočava s jednom od najsušnijih zima u istoriji (traje od juna do avgusta), a fotografiju je snimio stočar Len Meklin (69) na farmi u gradiću Meranda.