Standard.

subota maj 19

FOTO - Šta su djevojke i mladići u crnogorskoj nošnji danas radili u Podgorici?

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Ukoliko ste danas u Podgorici vidjeli omladinu koja šeta gradom držeći u rukama nešto naliku hljebu, onda vas je sigurno zainteresovalo ko su i što rade... A, evo i odgovora...

423 hits

srijeda maj 16

Njemačka televizija snimila film o Baru i Crnoj Gori koji je pogledalo već dva miliona ljudi

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Poznata njemačka TV stanica “SAT 1” snimila je dokumentarni film o Baru i Crnoj Gori koji je emitovala u Njemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, u okviru popularnog putopisnog serijala "Bez granica…

509 hits

ponedjeljak maj 14

U domu zdravlja Blok V organizovana vanredna vakcinacija djece

Pedijatrijski timovi Doma zdravlja Podgorica proteklog vikenda (12. i 13. maj 2018.godine), u zdravstvenom objektu Blok pet, sproveli su vanrednu vakcinaciju djece.

116 hits

nedjelja maj 13

FOTO: Medvedev bi da gradi luksuzno naselje na Škveru

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Na najatraktivnijem dijelu Herceg Novog, na Škveru, odnosno na mjestu nekadašnjeg Zanatskog, vlasnik kompanije Evroland, ruski milioner Jevgenij Medvedev gradiće luksuzno apartmansko naselje, na tri sprata sa podzemnim garažama.

278 hits

 
 
 
 
Milica Minić

Milica Minić

Građanski savez za promjene uputio je otvoreno pismo novoizabranom predsjedniku Crne Gore, Milu Đukanoviću koji će danas u Vladinom domu na Cetinju položiti zakletvu pred poslanicima Skupštine, čime će stupiti na tu funkciju.

U Plužinama se danas održavaju lokalni izbori, a građani će moći da glasaju do 20 sati, javlja RTCG. Do 12 sati glasalo 47,05 odsto birača.

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan doputovaće u Sarajeve gdje će održati predizborni skup uoči vanrednih izbora u Turskoj zakazanih za 24. jun.

nedjelja, 20 maj 2018 08:51

Reditelj Lik Beson optužen za silovanje

Francuskog reditelja i producenta Lika Besona jedna glumica je tužila za silovanje zbog čega je otvorena istraga, javljaju svjetski mediji. Beson je odbacio te optužbe.

Predsjednik Upravnog odbora NVO Kvir Montenegro Danijel Kalezić saopštio je u razgovoru za Dan da nijesu tačne tvrdnje da se nacrtom Zakona o istopolnim partnerstvima, koji je na javnoj raspravi, omogućava usvajanje djece gej parovima. On ističe da se to pitanje nije ni razmatralo, a očekuje da rasprava o tom aktu protekne mirno i bez incidenata.

nedjelja, 20 maj 2018 08:39

Da li je Megan nova Dajana?

Prije gotovo dvije decenije, izjava baronese Kejt Gavron protutnjala je Velikom Britanijom. Tada je ona izjavila da je princ Čarls "trebalo da oženi neku crnkinju". To bi, smatrala je Gavron, bio konačni i ultimativni dokaz da britanska monarhija zaista mari za rasnu integrisanost i multikulturalizam u svom društvu.

Mister Bu, sedmogodišnji mačak iz Sinsinatija, koji nikad ne mjauče, upravo to je neprestano radio u utorak ujutro, čime je probudio svoje vlasnike.

Ako često patite od grčeva i lošeg varenja odmah nakon obroka, možda možete da riješite taj problem tako što ćete što temeljnije i pažljivije žvakati hranu, kažu stručnjaci.

Peter Butoln je novinar iz Slovenije i inače poznat kao bivši momak Melanije Tramp. Ne samo bivši - on je navodno bio njen prvi momak, a znamo da prva ljubav zaborava nema... A Melanija i da hoće ne može da je zaboravi, jer je Peter riješio da obezbijedi svojih pet minuta slave tako što će ispričati medijima kakva je Melanija bila tada i zbog čega su se razlišli.

Proljeće nam je svima malo razradilo hormone, ali neki horoskopski znakovi bi do kraja maja morali da se saberu, dobro razmisle i izaberu put kojim žele da idu u ljubavi.