Standard.

nedjelja februar 18

Ne mare za zimu: Nikšićani se okupali u Krupcu

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Polovina februara donijela je toplo vrijeme, naročito juče kada je sunce ugrijalo dovoljno da se i dva mladića iz Nikšića bućnu u Krupcu.

63 hits

nedjelja februar 18

Tivat: Izgorjela vikendica, nema povrijeđenih

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Na jednoj od vikendica na Ponti Seljanova u Tivtu oko 15.15 sati izbio je požar, javlja portal Boka news.

8 hits

nedjelja februar 18

Novljani donirali krv bolnici u Meljinama

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Klub dobrovoljnih davalaca krvi Herceg Novi organizovao je akciju dobrovoljnog davanja krvi u bolnici u Meljinama, saopšteno je iz Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore.

9 hits

četvrtak februar 15

FOTO: Evo kako će izgledati Dnevni centar u Golubovcima

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Idejno rješenje objekta budućeg dnevnog centra za boravak djece sa smetnjama u razvoju i lica sa invaliditetom, koji je planiran u Opštini u okviru grada – Golubovci, je završeno. Vrijednost…

47 hits

 
 
 
 
Milica Minić

Milica Minić

petak, 16 februar 2018 21:45

Sjutra sunčano, krajem dana naoblačenje

U Crnoj Gori sjutra će biti pretežno sunčano, tokom dana povremeno visoka oblačnost, a krajem dana i tokom noći očekuje se jače naoblačenje.

U januaru 2017. Finska je počela nasumično odabranim građanima isplaćivati univerzalni temeljni dohodak. Oko 2.000 ljudi između 25 i 58 godina tako mjesečno prima 560 eura, a pritom nemaju obavezu tražiti ili prihvatiti posao. Ako u međuvremenu i prihvate neki posao, nastavit će primati dohodak od države.

Na Facebooku se ovih dana počela dijeliti fotografija zadatka za osmi razred devetogodišnje škole koji se koristi u školama u BiH koje rade po nastavnom planu i programu na hrvatskom jeziku.

Francuski ginekolog Mišel Oden smatra da muškarcima nije mjesto u porođajnoj sali i da su upravo oni krivi za to što se sve veći broj žena porađa carskim rezom.

petak, 16 februar 2018 20:30

VIDEO: Kinezi predstavili leteći taksi

Kineska tehno-kompanija EHang Inc. predstavila je prvi dron na svijetu sposoban da prevozi putnike.

Čudne, smiješne, neprikladne, pa i pomalo nerealne situacije skoro svakodnevno se dešavaju na ulicama BiH.

Intuicija, sedmo čulo, dobra procjena ljudi… Šta god da je u pitanju, ovi horoskopski znaci umiju to odlično da koriste kako bi prozreli svaku laž.

Ministar odbrane Predrag Bošković učestvuje na 54. Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji, koja se održava u periodu od 16. do 18. februara 2018. godine.

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković ocijenio je da je proteklih dana na Kosovu radio na pitanjima koja su dovela do današnje zajedničke izjave predsjednika Crne Gore i Kosova Filipa Vujanovića i Hašima Tačija što na Kosovu otvara prostor za ratifikaciju Sporazuma o državnoj granici između Crne Gore i Republike Kosovo.

Centra bezbjednosti Berane su lišili slobode Petar Balević (40) iz Berana koji je sinoć, kako se sumnja, dok je upravljao vozilom udario pješaka Davora Bakića (36) iz Andrijevice koji je tom prilikom smrtno stradao.