Standard.

ponedjeljak avgust 13

Vatrogasci kod novog gradonačelnika: Imaće punu podršku i razumijevanje

Pripadnici Službe zaštite imaće od nove gradske uprave punu podršku i razumijevanje za sve potrebe i inicijative kako bi efikasno i kvalitetno mogli da rade, poručio je gradonačelnik Podgorice, Ivan…

8 hits

subota avgust 11

Šta kaže prvi čovjek Kolašina - koji su najvažniji zadaci nove vlasti?

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Kvalitetno povezivanje sa sjeverom i jugom države, stavljanje u funkciju Skijališta Bjelasica 1600, komunalno uređenje Kolašina prioritet su u radu novog rukovodstva Opštine, rekao je gostujući u ljetnjem magazinu “Ljeto…

17 hits

nedjelja avgust 12

Ovi gradovi sjutra neće imati struju neko vrijeme

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Crnogorski elektrodistributivni sistem obavijestio je građane Crne Gore koji djelovi više opština sjutra neko vrijeme neće imati struje.

39 hits

subota avgust 11

Vukićević: Na Žabljaku će biti posla za svakoga ko želi da radi

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Rješavanje problema vodosnabdijevanja na Žabljaku, zadržavanje mladih kroz otvaranje novih radnih mjesta izgradnjom ili obnovom hotela, šta će ujedno poboljšati i turističku ponudu grada, prioritetna su pitanja kojima će se…

16 hits

 
 
 
 
Ana Šofranac

Ana Šofranac

Turski mediji bruje o navodnom pomirenju Emine Jahović i Mustafe Sandala budući da je par nedavno uhvaćen skupa na pjevačevoj jahti. Povodom toga, za medije se oglasila atraktivna pjevačica i objasnila situaciju.

ponedjeljak, 13 avgust 2018 15:45

Merkel: Nema mijenjanja granica na Balkanu

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić sastao se tokom zvanične posjete Saveznoj Republici Njemačkoj s kancelarkom Angelom Merkel, a nakon sastanka je ponovo poručeno da sve zemlje Zapadnog Balkana imaju evropsku perspektivu i podršku Njemačke.

Norveški ministar za ribarstvo Per Sandberg podnio je danas ostavku nakon oštrih kritika da je prekršio bezbjednosne protokole time što je privatno putovao u Iran i Kinu, a o čemu nije obavijestio vladu.

Crnogorska policija spriječila je krijumčarenje 19 komada vatrenog oružja iz Albanije, čime je spriječeno i izvršenje eventualno teških krivičnih djela. Policija je, nakon što je zaustavila autobus na graničnom prelazu Sukobin-Murićani, u putnoj torbi koja pripada švedskom državljaninu R.S.V. pronašla oružje, saopšteno je iz Uprave policije.

ponedjeljak, 13 avgust 2018 14:38

Udes na Krivom mostu, povrijeđen motociklista

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Krivom mostu u Podgorici povrijeđen je motociklista.

Bura oko zabrane koncerta Bajage i Instruktora u Karlovcu se ne stišava. Jedan od onih koji je iznio stav povodom ovoga je i glumac Sergej Trifunović.

Dušan Milatović (29) nekadašnji učesnik serijala Zvijezde Granda prijavio je da je pretučen noćas oko 3 sata u niškom parku Brđanka. On je rekao da je napadnut dok je dvije devojčice branio od silovanja, međutim, kako Alo saznaje, napad se jeste dogodio, ali, nije bilo napada na maloljetne djevojčice.

Tursko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da pokreće istragu u vezi sa 346 naloga na društvenim mrežama čiji sadržaj je, kako se vjeruje, doprinio padu turske lire.

Pjevač Dušan Milatović (29) iz Aleksinca tvrdi da su ga pretukla i izbola trojica muškaraca jer je prethodne noći, džogirajući u parku Brđanka, vidio pokušaj silovanja desetogodišnje djevojčice, prenosi Blic.

Deni Gonzales, koji radi u SAD, nije više htio da šalje novac svojoj porodici u Hondurasu, pa je pribjegao drastičnim mjerama.