Standard.

ponedjeljak avgust 13

Vatrogasci kod novog gradonačelnika: Imaće punu podršku i razumijevanje

Pripadnici Službe zaštite imaće od nove gradske uprave punu podršku i razumijevanje za sve potrebe i inicijative kako bi efikasno i kvalitetno mogli da rade, poručio je gradonačelnik Podgorice, Ivan…

16 hits

subota avgust 11

Šta kaže prvi čovjek Kolašina - koji su najvažniji zadaci nove vlasti?

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Kvalitetno povezivanje sa sjeverom i jugom države, stavljanje u funkciju Skijališta Bjelasica 1600, komunalno uređenje Kolašina prioritet su u radu novog rukovodstva Opštine, rekao je gostujući u ljetnjem magazinu “Ljeto…

23 hits

nedjelja avgust 12

Ovi gradovi sjutra neće imati struju neko vrijeme

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Crnogorski elektrodistributivni sistem obavijestio je građane Crne Gore koji djelovi više opština sjutra neko vrijeme neće imati struje.

48 hits

subota avgust 11

Vukićević: Na Žabljaku će biti posla za svakoga ko želi da radi

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Rješavanje problema vodosnabdijevanja na Žabljaku, zadržavanje mladih kroz otvaranje novih radnih mjesta izgradnjom ili obnovom hotela, šta će ujedno poboljšati i turističku ponudu grada, prioritetna su pitanja kojima će se…

19 hits

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

srijeda, 15 avgust 2018 20:31

Pjevanje pod tušem korisno za zdravlje

Pjevajte dok se tuširate, jer ćete imati višestruke zdravstvene koristi, poručuje profesor dr Grejem Velč sa Univerziteta u Londonu.

srijeda, 15 avgust 2018 20:17

Otkrijte da li vam je brak u krizi?

Ukoliko se pronalazite u sljedećim situacijama, razmislite da li je vaš brak u krizi.

Dehidracija je nažalost mnogo češća nego što ljudi misle, jer je veliki je procenat osoba koje su dehidrirale, a da to ni ne znaju.

Povodom fizičkog napada na sudiju kotorskog Suda za prekršaje Jelenu Stanišić, potpredsjednik Vlade i ministar pravde Zoran Pažin pozdravio je brzu i profesionalnu reakciju policije, koja je neposredno nakon napada lišila slobode osobu osumnjičenu za napad.

Premijer Duško Marković izrazio saučešće italijanskom kolegi Đuzepeu Konteu povodom tragedije koja se dogodila juče u Đenovi.

Policija je još juče privela žensku osobu koja je verbalno, a zatim i fizički napala sutkinju kotorskog Suda za prekršaje, Jelenu Stanišić, saopšteno je iz Uprave policije.

U napadu talibana na sjeveru Avganistana ubijeno je više od 40 pripadnika avganistanskih bezbjednosnih snaga, prenose agencije.

srijeda, 15 avgust 2018 12:11

Ko je kriv za tragediju u Italiji?

Nadvožnjak u Đenovi srušio se u utorak i u toj nesreći poginulo je najmanje 37 osoba. Odgovora na mnoga pitanja još nema. Ko je kriv za tragediju?

Čitaoci portala Standard već danima šalju fotografije smeća koje se gomila na ulazu u Virpazar i na više lokacija duž puta od Virpazara prema Baru. Slike predjela na teritoriji opštine Bar koje smo dobili više podsjećaju na mini-deponije nego na turističke destinacije, a očigledno je da se smeće gomila svuda – pored puteva, saobraćajnih znakova, bilborda i plaža.

srijeda, 15 avgust 2018 09:21

Podgorica: Rođene tri bebe

U protekla 24 sata u Porodilištu KCCG rođene su tri bebe.