Standard.

subota maj 19

FOTO - Šta su djevojke i mladići u crnogorskoj nošnji danas radili u Podgorici?

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Ukoliko ste danas u Podgorici vidjeli omladinu koja šeta gradom držeći u rukama nešto naliku hljebu, onda vas je sigurno zainteresovalo ko su i što rade... A, evo i odgovora...

423 hits

srijeda maj 16

Njemačka televizija snimila film o Baru i Crnoj Gori koji je pogledalo već dva miliona ljudi

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Poznata njemačka TV stanica “SAT 1” snimila je dokumentarni film o Baru i Crnoj Gori koji je emitovala u Njemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, u okviru popularnog putopisnog serijala "Bez granica…

509 hits

ponedjeljak maj 14

U domu zdravlja Blok V organizovana vanredna vakcinacija djece

Pedijatrijski timovi Doma zdravlja Podgorica proteklog vikenda (12. i 13. maj 2018.godine), u zdravstvenom objektu Blok pet, sproveli su vanrednu vakcinaciju djece.

116 hits

nedjelja maj 13

FOTO: Medvedev bi da gradi luksuzno naselje na Škveru

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Na najatraktivnijem dijelu Herceg Novog, na Škveru, odnosno na mjestu nekadašnjeg Zanatskog, vlasnik kompanije Evroland, ruski milioner Jevgenij Medvedev gradiće luksuzno apartmansko naselje, na tri sprata sa podzemnim garažama.

278 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Funkcioneri Demokratskog front organizovali su danas protestni marš od Osnovnog suda u Podgorici do zatvrora u Spužu. Cilj marša je podrška Milanu Kneževiću koji je u osuđen na četiri mjeseca zatvora.

Bivša medicinska sestra objavila je knjigu u kojoj je izdvojila pet stvari za kojima oni na samrti najčešće žale jer to nisu učinili dok su mogli.

Veliki oblak ugljen-dioksida nadvio se nad jezerom Nios i dolinom koja ga okružuje u blizini granice Kameruna i Nigerije 21. avgusta 1986. godine. Oblak je usmrtio 1.746 mještana obližnjeg sela i više od 3.000 životinja.

Vulkan na Havajima Kilauea postao je sve opasniji, pošto rijeke tečne lave teku u okean, a rastopljeno kamenje nastavlja da nanosi štetu na Velikom ostrvu.

Vrijeme pomame za kreditima davno je zaboravljeno.

Nezapamćena drama dogodila se sinoć u beogradskom naselju Borča. 

Obavještavamo javnost da su naši volonteri juče napadnuti u prigradskom naselju Dajbabe, od strane DPS aktiviste, tvrde u Pravoj Crnoj Gori.

Iz državnog budžeta je za gradsku opštinu Tuzi, odnosno za sve poljoprivredne proizvođače na njenoj teritoriji izdvojeno u prethodnoh pet godina nešto manje od dva miliona eura, dok je godišnjim budžetom Glavnog grada predviđen iznos od 225.000 eura kao podsticaj daljem razvoju poljoprivrede na teritoriji našeg Glavnog grada, istaknuto je prilikom posjete odborničkih kandidata liste “Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović” poljorivredom gazdinstvu Nataše Knežević Siništaj, takođe kandidatkinje za odbornika. 

Cio svijet je pratio vjenčanje kraljevskog para, princa Harija i Megan Markl. Naravno, cjelokupna ceremonija je ubrzo dobila titulu da je "kao iz bajke", ali vjerovatno niste ni slutili koliko je to tačno. 

Srpska koalicija će insistirati da se sruše spomeik Mirku Petroviću u centru Podgorice i mauzolej na Lovćenu, saopštio je šef Izbornog štaba pomenjute političke orhanizacije Robert Žižić.