Standard.

ponedjeljak avgust 13

Vatrogasci kod novog gradonačelnika: Imaće punu podršku i razumijevanje

Pripadnici Službe zaštite imaće od nove gradske uprave punu podršku i razumijevanje za sve potrebe i inicijative kako bi efikasno i kvalitetno mogli da rade, poručio je gradonačelnik Podgorice, Ivan…

8 hits

subota avgust 11

Šta kaže prvi čovjek Kolašina - koji su najvažniji zadaci nove vlasti?

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Kvalitetno povezivanje sa sjeverom i jugom države, stavljanje u funkciju Skijališta Bjelasica 1600, komunalno uređenje Kolašina prioritet su u radu novog rukovodstva Opštine, rekao je gostujući u ljetnjem magazinu “Ljeto…

17 hits

nedjelja avgust 12

Ovi gradovi sjutra neće imati struju neko vrijeme

Objavljeno u: Gradovi

by Ana Šofranac

Crnogorski elektrodistributivni sistem obavijestio je građane Crne Gore koji djelovi više opština sjutra neko vrijeme neće imati struje.

39 hits

subota avgust 11

Vukićević: Na Žabljaku će biti posla za svakoga ko želi da radi

Objavljeno u: Gradovi

by Milica Minić

Rješavanje problema vodosnabdijevanja na Žabljaku, zadržavanje mladih kroz otvaranje novih radnih mjesta izgradnjom ili obnovom hotela, šta će ujedno poboljšati i turističku ponudu grada, prioritetna su pitanja kojima će se…

16 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Vlada Srbije donijela je odluku da se iz budžetske rezerve izdvoji 65,5 miliona dinara (pola miliona eura) za rad institucija koje njeguju srpsku kulturu i tradiciju u Crnoj Gori, piše "Blic".

Srbin Stevan Karanović (57), bivši porno glumac, koji trenutno boravi na Malti i živi u gradu Rabat, uhapšen je zbog incidenta koji je potresao cijelu zemlju.

Zamjenik načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore, pukovnik Svetozar Brajković, primio je danas majora Milutina Miličića koji će biti upućen u misiju "EUTM" (European Union Training Mission in Mali) u Republici Mali.

Život pjevačice Nataše Bekvalac mogao bi da posluži kao odličan scenario za holivudski film. Pop zvijezda je u posljednjih nekoliko mjeseci preživjela pravi pakao, koji je počeo onog trenutka kada je, prema njenim riječima, dobila batine od supruga Luke Lazukića.

Na kružnom toku kod šoping mola Delta City u Podgorici dogodila se saobraćajna nezgoda.

Dečak (13) iz jednog sela u okolini Pančeva prije tri dana je prijavio policiji da ga je na lokalnom putu silovao mladić (17).

Najmanje 12 osoba je poginulo, a 30 povrijeđeno kada se autobus sa navijačima fudbalskog tima prevrnuo na auto-putu u Ekvadoru, saopštila je danas policija.

Književnik Ljubomir Nenadović u svojem putopisu "Pisma iz Italije", opisao je jedan zanimljiv događaj. Naime, Petar II Petrović Njegoš prilikom obilaska crkve Svetog Petra u Rimu odbio je da celiva lance kojima je sveti Petar u Jerusalimu u tamnici bio vezan.

Kefalonija je pored prelijepih plaža čuvena i po jednoj specifičnosti koja se dešava samo u avgustu u malom selu Markopulo na jugoistoku ostrva.

Rumunija se već mjesecima bori sa zaraznom smrtonosnom bolešću koja napada svinje!