Standard.

ponedjeljak januar 20

Zakupci na pijačnim objektima gradskog preduzeća “Tržnice i pijace” zadovoljni uslovima

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

Gradsko preduzeće “Tržnice i pijace” je tokom decembra, sa svim dosadašnjim zakupcima zaključilo ugovore o zakupu tezgi, lokacija i prostora za 2020.godinu.

171 hits

ponedjeljak januar 20

Glavni grad nastavlja da poboljšava uslove za rekreativno bavljenje sportom

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

Agencija za stanovanje Glavnog grada u saradnji sa Putevi d.o.o. Podgorica su krajem prošle i početkom ove godine izgradili tri sportska poligona, dok se na četvrtom privode kraju radovi na…

134 hits

ponedjeljak januar 20

Zatvara se saobraćaj u Ulici Gojka Radonjića

Od sjutra će biti zatvoren saobraćaj za sve vrste motornih vozila u ulici Gojka Radonjića, od raskrsnice sa ulicom Kralja Nikole do raskrsnice sa ulicom Spasa Nikolića, radi izgradnje trafostanice…

121 hits

ponedjeljak januar 20

Ne znaju se nove cijene odvoza smeća

Nakon što odbornici u Skupštini Glavnog grada usvoje novu odluku o održavanju čistoće, preduzeće Čistoća i Deponija počeće izradu novih cjenovnika, saopštio je Danu Marko Rakočević, sekretar za komunalne poslove.

245 hits

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

Kotoranin Marko Vuković (41) izrešetan 17. januara ispred škole na Bežanijskoj kosi htio je da izađe iz posla sa krijumčarenjem narkotika. Pomorac Vuković ubijen je u mafijaškoj sačekuši jer nije htio više da švercuje kokain ni za "škaljarce " ni za "kavčane", piše Kurir.

ponedjeljak, 20 januar 2020 22:39

Ovo je prognoza vremena za sjutra

U Crnoj Gori sjutra će biti pretežno sunčano.

Odbjegli krijumčar ljudima, inače državljanin Srbije, uhapšen je večeras u zagrebačkom naselju Volovčica.

S.M. iz Nevesinja juče je uhapšen zbog osnovane sumnje da je juče u popodnevnim satima pretukao devedesetogodišnju M.P u njenoj kući u naselju Bjeliši, prenosi portal Jedro.

Velika Britanija, iako izlazi iz Evropske unije (EU), ostaje potpuno posvećena podršci reformama u Crnoj Gori, baziranim na zajedničkim vrijednostima kroz savezništvo u NATO i proces evropske integracije, poručila je ambasadorka te države u Podgorici, Alison Kemp.

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović saopštio je, za TVCG, da nema povlačenja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, ističući da neće biti "ataka, niti juriša na imovinu crkava, a pogotovo ne na njihovo korišćenje". Istakao je da je Zakon regularno donešen, te da će se kao takav i primijenjivati. Dodao je da su na skrnavljenje državnih simbola Crne Gore, vlasti u Srbiji trebalo preventivno da djeluju i spriječe nemile scene.

ponedjeljak, 20 januar 2020 20:21

Španija: U oluji stradale tri osobe

U oluji "Glorija", koja je u nedjelju i danas širom Španije donijela snažne vjetrove, gust snijeg i niske temperature poginule su tri osobe, saopštili su zvaničnici te države.

ponedjeljak, 20 januar 2020 20:03

Koje ustavne amandmane predlaže Putin

Ruski predsjednik Vladimir Putin podnio je Državnoj dumi zakon o amandmanima na Ustav, a jedna od promjena je da se predsjedniku ograničava mogućnost na dva mandata ukupno, a ne kao dosad na dva uzastopna mandata.

Niko neće sprječavati srpskog patrijarha da dođe u Crnu Goru na bilo koju svetkovinu koju organizuje Srpska pravoslavna crkva, iako još nije zvanično najavljeno da će se to i desiti, kažu iz Vlade za TVCG.

Američki predsjednik Donald Tramp odbacio je danas optužbe iz Predstavničkog doma, koji je pod kontrolom demokrata, u vezi sa njegovim opozivom i opisao ih kao protivne Ustavu, uz napomenu da moraju biti odbačene.