Standard.

ponedjeljak oktobar 21

Divlje deponije problem u Baru: Javne površine nisu poligon za iživljavanje

Divlje deponije već godinama su problem opštine Bar. Smeća i plastičnih kesa ima na svakom koraku. Radnici Komunalnog preduzeća, i pored angažovanosti na čišćenju, ne mogu da utiču na ekološki…

251 hits

ponedjeljak oktobar 21

Igralište na Ćemovskom polju: Danju sport i igra, noću špric i igla

Preko dana igralište na Ćemovskom poljukoriste djeca, a nerijetko i sportisti i rekreativci, a preko noći ono postaje leglo uživaoca narkotika. Zavisnici od psihoaktivnih supstanci za sobom ostavljavaju iskorištene krvave…

249 hits

ponedjeljak oktobar 21

Dio Mataguža dobio uličnu rasvjetu, donacija „Gradnje promet“

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Mještani dijela sela Mataguži u Zeti dobili su prije nekoliko dana uličnu rasvjetu zahvaljujući donaciji kompanije „Gradnja promet“. Donacija je obuhvatila 19 led svjetiljki i kompletnu dodatnu opremu za njihovu montažu,…

204 hits

ponedjeljak oktobar 21

Mještani Donje Zaljuti ogorčeni: "Pacijent prije do bolnice nego Hitna pomoć do njega"

Mještanin sela Donja Zaljut, nadomak Cetinja Veljko Krivokapić ogorčen je što ekipa Hitne pomoći, nakon što su obaviješetni da ga je ujela zmija otrovnica i da ga komšija vozi prema…

254 hits

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

utorak, 22 oktobar 2019 09:30

Saobraćajna nezgoda kod Pravnog fakulteta

Jutros oko devet sati došlo je do saobraćajne nezgode kod Pravnog fakulteta.

Posle hapšenja pjevačice Radojke Kecman (25) iz Novog Sada, kod koje su pronađene automatske puške spremne za likvidaciju, istražitelji provjeravaju da li je zaplijenjeno oružje bilo namijenjeno jednom crnogorskom klanu.

Srbin (34) koji živi i radi u Švajcarskoj pokušao je da gumenim čekićem i elektro-šokovima izazove pobačaj kod trudne ljubavnice jer je strahovao da će njegova buduća supruga saznati da duži niz godina održava vezu koja se bazira na seksualnom odnosu sa drugom ženom. Sada mu prijeti četvorogodišnja robija i zabrana ulaska u Švajcarsku u trajanju od 12 godina, koliko je tražilo tamošnje tužilaštvo.

Nakon trosatnog rada budvanke skupštine sjednica je, kako javlja naš reporter, prekinuta, jer umalo nije došlo do fizičkog obračuna bivšeg predsjednika opštine Dragana Krapovića i obornika DPS-a Božidara Lazovića.

ponedjeljak, 21 oktobar 2019 14:36

Nikšićanin zapucao na slavlju, pa ranio ženu

Nikšićanin M.K. (56) uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

Barska policija uhapsila je Dragišu Dedić zbog krivičnog djela nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija, saznaje Standard.

Sudija u Višem sudu u Bijelom Polju danas je osudio na dvije godine i dva mjeseca zatvora Miljana Mihajlovića (32) iz Kraljeva sa stalnim prebivalištem u Beranama koji se teretio, da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja,držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Jednoj osobi iz Sarajeva skinuto je s bankovnog računa preko 600 eura i prebačeno na račun sportskih kladionica kada je poslala fotografiju svoje bankovne kartice. Ona je to uradila nakon što je primila poruku da je dobitnik poklon-vaučera banke.

Ministar odbrane Predrag Bošković sastao se sa državnom sekretarkom Ministarstva vojske Francuske Ženevjev Daresjek. Bošković je izrazio zadovoljstvo posjetom Daresjek Crnoj Gori, uz naglasak da je činjenica da se ista realizuje u godini kada obilježavamo 140 godina od uspostavljanja bilateralnih odnosa dvije zemlje, dodatni pokazatelj spremnosti da i u budućnosti njegujemo i razvijamo tradicionalno dobre odnose, saopšteno je iz njegovog kabineta.

ponedjeljak, 21 oktobar 2019 13:54

Branku Miranoviću zadržavanje do 72 sata

Podgoričaninu Branku Miranoviću (41) određeno je zadržavanje do 72 sata nakon saslušanja u Osnovno državno tužilaštvo (ODT).