Standard.

petak jun 14

U Ulcinju konačno proradio pauk

Nakon što su konačno stvoreni svi preduslovi za početak rada novoformiranog preduzeća Parking servis, u najjužnijoj crnogorskoj opštini počelo je rješavanje saobraćajnih problema. Specijalizovano vozilo “pauk”, već dva dana uklanja…

13 hits

četvrtak jun 13

Nikšić: U Crvenom krstu otvoren Klub za stare

Stariji volonteri Crvenog krsta, ali i svi pripadnici treće dobi, danas su otvaranjem Kluba za stare dobili kutak za okupljanje i druženje.

33 hits

četvrtak jun 13

DPS: Vladimir Jokić manipuliše radnicima i gradom Kotorom, biće smijenjen

Vladimir Jokić sa svojim Demokratama i prvom pomoćnicom Dragicom Perović nisu ništa drugo nego demagozi, populisti i manipulatori, tvrde u Demokratskoj partiji socijalista.

51 hits

četvrtak jun 13

Bijelo Polje: Pauk miruje do reorganizacije

Gotovo četiri mjeseca Pauk služba koja posluje u sastavu Parking servis u Bijelom Polju ne radi. Iz Parking servisa i Komunalne policije objasnili su da je “pauk” trenutno u mirovanju,…

34 hits

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

Usvajanjem prijedloga zakona, kojim se zabranjuje pušenje u zatvorenim javnim i radnim prostorima Vlada je napravila značajan korak u cilju unaprjeđenja javnog zdravlja, prevencije nezaraznih bolesti i ranog umiranja, a potrebno je da taj akt što prije bude podržan u Skupštini. To je ocijenjeno iz nevladinih organizacija (NVO) Juventas i Centar za monitoring i istraživanje (CeMI), koje su pozdravile usvajanje prijedloga Zakona o oganičavanju upotrebe duvanskih proizvoda, kojim se zabranjuje konzumiranje duvanskih proizvoda u bilo kom dijelu zatvorenog prostora u kome poslove obavljaju državni i lokalni organi i službe i drugim javnim prostorima.

Slavna pjevačica Tejlor Svift godinama ima gotovo istu frizuru i sa svojom kosom ne eksperimentiše mnogo.

Kancelarija za ljudska prava UN zatražila je danas da se sprovede "detaljna i nezavisna" istraga poslije smrti svrgnutog egipatskog predsjednika Mohameda Morsija na sudu.

Bivša krojačica Ana Vela Rubio, najstarija osoba u Evropi, umrla je u petak u domu za penzionere u Barseloni, u trenutku kada je imala 116 godina i 47 dana.

Sedmoro ljudi je povrijeđeno u eksploziji plinske boce u automobilu, na benzinskoj pumpi, na putu Vrbas - Kula, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

utorak, 18 jun 2019 17:45

Izdato upozorenje na cunami u Japanu

Zemljotres od 6,5 stepeni pogodio je Japansko more, zbog čega je izdato upozorenje na cunami.

Osma opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista Berana održana je juče, saopštili su iz DPS-a.

Srpski teniser Novak Đoković aktivan je kako na terenu, tako i na društvenim mrežama, a poslednjom objavom razniježio je mnoge.

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović otvorio je danas Konzulat u Bolonji, na čelu sa počasnim konzulom Toninom Lamborginijem.

Vlada Crne Gore u potpunosti podržava planirane dalje strateške iskorake državnog Univerziteta kako na unapređenju kvaliteta studiranja i pozicioniranja Univerziteta Crne Gore (UCG) tako i na poboljšanju materijalnog stanja i profesionalnog statusa nastavnog i nenastavnog osoblja – rekao je premijer Duško Marković danas na sastanku sa rukovodstvom UCG, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.