Standard.

srijeda januar 22

Stari Aerodrom će dobiti moderan park

Na Starom Aerodromu se u sklopu projekta MIKRO 020 trenutno uređuje nova parkovska površina od oko 1.500 kvadratnih metara, po idejnom rješenju koje je obezbijedio Savez arhitekata Crne Gore, saznaju…

47 hits

utorak januar 21

Granice u Boki prešlo skoro 3,4 miliona putnika

Prošlu godinu na tri kopnena granična prelaza u Boki karakterisale su manje gužve, zbog olakšane procedure, a na Debelom brijegu i Kobili zabilješen je veći promet u odnosu na 2018.

159 hits

utorak januar 21

Litija SPC najavljena i u Prijestonici, Cetinjani odgovorili transparentom

Na društvenim mrežama objavljena je najava litije i molebana SPC na Cetinju, za četvrtak u 17 sati.

365 hits

utorak januar 21

Za nekoliko dana novi trotoari u dijelu Ulice Oktobarske revolucije, uloženo 85 hiljada eura

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

Počeli su radovi na rekonstrukciji dijela Ulice Oktobarske revolucije, a Glavni grad je za tu namjenu izdvojio 85 hiljada eura, kazali su za portal Standard iz Glavnog grada.

280 hits

 
 
 
 
Samir

Samir

Podgoričanin S.R. (1986) poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 1 sat poslije ponoći u podgoričkom naselju Zabjelo.

Oštra i bahata reakcija Predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na crnogorski Zakon o slobodi vjeroispovjesti kao i naglo jačanje antizapadne retorike Beograda rezultat je nedavne posjete Vučića Rusiji i zahtjeva koje mu je ispostavio predsjednik Vladimir Putin, zaključak je diplomatskih krugova u regionu.

Crna Gora neće povući zakon o slobodi vjeroispovesti, poručuje predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović u ekskluzivnom intervju za Tanjug.

Džeks Kranits je gimnastičarka iz Amerike, a ona je jednim video snimkom totalno zaludjela svijet.

Policija je u starosjedilačkom području na sjeverozapadu Paname, koje je pod kontrolom vjerske sekte, pronašla sedam tijela u masovnoj grobnici.

Ministar odbrane Predrag Bošković ocijenio je da se protesti u organizaciji Srpske pravoslavne crkve (SPC) koriste kao negacija crnogorskog državnog bića i identiteta, ali i Crne Gore kao nezavisne države.

Poglavar Rimokatoličke crkve, papa Franjo imenovao je Frančesku Di Đovani na mjesto zamjenika ministra u Državnom sekretarijatu Vatikan, saopštila Sveta stolica.

Podgorički Viši sud produžio je pritvor albanskim državljanima Ljuanu Hasanaju (43), njegovom bratu Ljuljzimu Hasanaju (49) i njihovoj majci Nuri Hasanaj (67), koji su osumnjičeni za ubistvo policajca Milutina Lekovića (41) u Herceg Novom.

U crnogorskim zdravstvenim ustanovama nije zabilježen povećan broj pacijenata sa tegobama izazvanim zagađenjem vazduha u Crnoj Gori, kazala je pulmolog Jelena Bojović.

Ukoliko Miloš Marović u naredna četiri mjeseca ne bude izručen Crnoj Gori zbog izdržavanja zatvorske kazne, nastupiće zastara izrečene kazne. U tom slučaju, Marović bi bio slobodan, piše Dan.