Standard.

subota oktobar 19

Najljepše žene svijeta u posjeti Tuzima

60 zvanično najljepših žena, kandidatkinja za takmičenje Mis svijeta, posjetile su Opštinu Tuzi.

151 hits

subota oktobar 19

DPS Tuzi: Organizacija partije biće bolja i profesionalnija

Nacrti partijskih dokumenata su kvalitetni i predstavljaju odličnu bazu za nastavak uspješnog vođenja političkih procesa, koji za cilj imaju brzi ekonomski i sveukupni razvoj Crne Gore, a nova rješenja će…

154 hits

petak oktobar 18

Broj taksi vozila u Podgorici smanjen za 96

Optimalan broj taksi vozila za Podgoricu je 870, predvidio je program organizovanja auto-taksi prevoza na teritoriji Glavnog grada Podgorice za 2019. godinu koji je donio Ivan Vuković, gradonačelnik Podgorice, piše…

437 hits

četvrtak oktobar 17

Parking ispred Delte biće besplatan nedjeljom

Tržni centar Delta siti neće naplaćivati parking neradnom nedjeljom, počev od 20. oktobra, potvrdili su Dnevnim novinama u tom šoping molu.

408 hits

 
 
 
 
Jovana

Jovana

Glavni specijalni tužilac je u emisiji Živa istina pokazao notes, koji kako kaže, pripada Dušku Kneževiću, a u kojem se nalazi podaci o davanju novca.  

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ocijenio je da je nemogućnost postizanja dogovora na Evropskom Savjetu o otvaranju pregovora sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom veliko razočarenje za sve nas u regionu.

Premijer Duško Marković uručio je godišnju nagradu časopisa Komuna uredniku, esejisti i filosofu Slobodanu Čukiću. Kako je Marković kazao, sam proces evropeizacije nije suprotan tradiciji, a istorija i kultura svih naroda koji ovdje žive doprinijeće tom procesu.

Specijalni državni tužilac Milovoje Katnić smatra da slučaj Atlas grupe i odbjeglog biznismena Duška Kneževića ima elemente hibridnog rata. On je, gostujući u emisiji "Živa istina" kazao da nosioci hibridnog rata imaju apsolutnu slobodu i koriste sve mehanizme koji im stoje na raspolaganju, i to protiv jedne demokratske države, što Crna Gora jeste.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić gost je večerašnje ''Žive istine'' na Televiziji Crne Gore. On je potvrdio da je Skupština vratila zahtjev SDT-u u vezi sa oduzminanjem imuniteta Nebojši Medojevića i najavio da će tužilaštvo podnijeti novi zahtjev parlamentu.

Poznati glumac akcionih filmova Žan Klod Van Dam posjetiće u martu Srbiju, a u Jagodini će dobiti svoju voštanu figuru. To je dogovoreno prilikom sinoćnjeg susreta predsjednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme u Beču sa holivudskim glumcem sa kojim je razgovarao o mnogim temama - od politike, preko filma do sporta.

Ako iz nekog razloga izbjegavate seks, ne samo da se lišavate užitka, već i rizikujete zdravlje. Muškarci koji uživaju u seksu samo dvaput nedjeljno, imaju dvostruko manji rizik od infarkta, u poređenju s pripadnicima jačeg pola koji to rade jednom mjesečno, potvrdila su britanska istraživanja. Osim zadovoljstva, seks doprinosi i jačanju imuniteta, boljem spavanju, oslobađanju od stresa, ali i sagorijevanju suvišnih kalorija.

Otac iz jednog mjesta na istoku Hrvatske, fotografisao je svoju kćerku, a onda slike slao svojim prijateljima i poznanicima, pa im nudio svoju kćerku. Kako pišu hrvatski mediji, djevojčica je dijete razvedenih roditelja. Kada je tokom vikenda dolazila kod oca, on bi je fotografisao i fotografije je čuvao u računaru. Nakon toga je nudio kćerku na internetu.

petak, 18 oktobar 2019 19:47

I sjutra sunčano i toplo

U Crnoj Gori jutra nas očekuje pretežno sunčano, ponegdje uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti i relativno toplo vrijeme za ovo doba godine. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren, dominantno južnih smjerova.

Na prevoju Gramada, na putu Niš - Svrljig, oko 16 sati, zapalio se "mercedes", koji je, kako se vidi na fotografijama Svrljiških novina, u potpunosti izgoreo. U vozilu su se, osim vozača, nalazili njegova supruga i dva djeteta. Povrijeđenih, na sreću, nema.