Standard.

četvrtak januar 23

U gašenje požara u mjestu Gornje Morakovo uključeni avioni Avio-helikoterske jedinice MUP-a

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

U mjestu Gornje Morakovo u nikšićkoj Župi aktivan je požar širih razmjera koji potencijalno ugrožava jedan broj domaćinstava.

201 hits

četvrtak januar 23

Izgorjelo potkrovlje kuće u Nikšiću

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

U požaru na prizemnoj stambenoj zgradi na Bulevaru Vuka Mićunovića u Nikšiću izgorio je krov, dvije sobe i pokućstvo u potkrovlju porodice Duška Tešovića, a vatrogasci su uspjeli da spriječe…

253 hits

četvrtak januar 23

Glavni grad podržao kampanju "We Remember"

Glavni grad podržao je kampanju "We Remember".

115 hits

četvrtak januar 23

Ulica Oktobarske revolucije dobiće i novi zeleni pojas

Objavljeno u: Gradovi

by Lejla

Ulica Oktobarske revolucije uskoro će dobiti nove zelene površine, a biće posađeno i novo dekorativno rastinje.

140 hits

 
 
 
 
Lejla

Lejla

U mjestu Gornje Morakovo u nikšićkoj Župi aktivan je požar širih razmjera koji potencijalno ugrožava jedan broj domaćinstava.

Cetinjanin V.V. (65) povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 15 sati i 30 minuta dogodila u mjestu Belveder, na magistralnom putu Cetinje – Podgorica, piše Cetinjski list.

Učešćem na Međunarodnom liderskom forumu povodom Međunarodnog dana sjećanja na žrtve Holokausta i 75. godišnjice oslobođenja Aušvic – Birkenaua, Crna Gora se pridružuje globalnim naporima da sjećanje na žrtve i borba protiv antisemitizma ostanu trajna obaveza sadašnjih i budućih generacija, navodi se u poruci predsjednika države Mila Đukanovića.

Vlada Crne Gore isplatiće bivšim radnicima "Radoja Dakića" 910.000 eura po osnovu presude Ustavnog suda.

Koronavirusi (CoV) su velika porodica virusa koji uzrokuju različite bolesti čija se klinička slika može manifestovati u rasponu od „obične“ prehlade do težih upala respiratornih puteva. Najpoznatija i najozbiljnija oboljenja koja izazivaju koronavirusi su bliskoistočni respiratorni sindrom (MERS) ili teški akutni respiratorni sindrom (SARS), saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

Osam osoba, među kojima je i bivša pomoćnica direktora Poreske uprave, Stanislava Beba Martinović, uhapšeni su zbog krivičnih djela stvaranje krininalne organizacije, zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanje isprava, saznaje potral Standard. Njima je nakon saslušanja određeno zadržavanje do 72 sata. 

U skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZ), a usled registrovanog povećanja aktivnosti virusa gripa kao i povećanja broja oboljelih od bolesti koje se manifestuju simptomima gripa na teritoriji Crne Gore od sjutra se bustavlja posjeta svim hospitalizovanim bolesnicima u Kliničkom centru Crne Gore, saopšteno je iz te ustanove.

 

Četvorica muškaraca uhapšena su zbog sumnje da su pripremali ubistvo Jovana Vukotića , vođe “škaljarskog klana”, tako što su pokušali da ga otruju cijanidom, piše “Blic”. 

U Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” u Podgorici danas je svim članovima kolektiva predstavljeno Uputstvo školama – Podjela odgovornosti i postupanje u cilju prevencije i u slučajevima pojave nasilja.

Politička stabilnost je uslov bez kojeg se ne može govoriti o daljem razvoju Crne Gore i srećnijoj budućnosti njenih građana, smatra predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica, dodajući da podijeljena i zavađena Crna Gora nikome ne može donijeti dobro.