Standard.

petak jul 19

Napad na direktora Radio Tivat: Arsić novčano kaženjen sa 360 eura

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Tivatskog biznismena Rada Gaga Arsića Sud za prekršaje u Kotoru proglasio je krivim za narušavanje javnog reda i mira i kaznio novčanom kaznom jer je 15. februara ove godine kod…

85 hits

petak jul 19

Decibeli smetaju mještanima i turistima u Ulcinju

I ove godine su ključni problemi koji ugrožavaju kvalitet turističke ponude u Ulcinju vezani za buku, sivu ekonomiju i privremene objekte. Za sada, čini se, najveći problem pravi buka iz…

96 hits

petak jul 19

Budva: Ako za vikend ne bude talasa gostiju, sezoni prijeti kolaps

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Ako za vikend Budvu ne "zapljusne" talas gostiju, i popuni privatni i hotelski smještaj, Budvi prijeti jedna od najgorih sezona u protekloj deceniji, prenose Primorske novine.

39 hits

petak jul 19

Tivat: Festival uličnih performera InArt od 24. do 26. jula

Objavljeno u: Gradovi

by Jovana

Četvrti internacionalni Festival uličnih performera InArt održaće se ove godine od 24. do 26. jula u Tivtu. Kao i prethodnih godina Tivat će ugostiti brojne domaće i inostrane umjetnike iz…

39 hits

 
 
 
 
Jovana

Jovana

Tivatska policija uhapsila je J.M. (29), mladića iz Vrbasa koji je učestvovao u obračunu sa pripadnicima obezbjeđenja u noćnom klubu „Win“.U tuči sa obezbjeđenjem učestvovao je i Novosađanin S.A. (30) koji je ranjen vatrenim oružjem i sa prostrijelnom ranom glave hospitalizovan u risanskoj bolnici. Njegovo stanje ja stabilno, kao i pripadnika obezbjeđenja diskoteke B.V. (30) koji je u obračunu u kome je učestvovalo više lica zadobio teže fizičke povrede, prenosi Radio Tivat.

Tivatskog biznismena Rada Gaga Arsića Sud za prekršaje u Kotoru proglasio je krivim za narušavanje javnog reda i mira i kaznio novčanom kaznom jer je 15. februara ove godine kod gradske kapele nasrnuo na direktora Radio Tivta, Dragana Popadića. U presudi koju je 11.jula donijela sudija Ivana Vukasović navodi se da je Arsić u pisanoj odbrani prihvatio odgovornost za prekršaje koji mu se stavljaju na teret.

Ako za vikend Budvu ne "zapljusne" talas gostiju, i popuni privatni i hotelski smještaj, Budvi prijeti jedna od najgorih sezona u protekloj deceniji, prenose Primorske novine.

Četvrti internacionalni Festival uličnih performera InArt održaće se ove godine od 24. do 26. jula u Tivtu. Kao i prethodnih godina Tivat će ugostiti brojne domaće i inostrane umjetnike iz osam različitih zemalja, koji će svoje performanse izvoditi na ulicama i trgovima grada. Ove godine Tivat će živjeti InArt festival kroz savršen spoj različitih vrsta umjetnosti na lokacijama: Trg od kulture, riva Pine, Porto Montenegro i Luštica Bay.

Kraljicu tuzlanske mafije Margaretu Hadžić (55), poznatiju kao Marga, juče je uhapsila granična policija Srbije prilikom pokušaja bijega u ovu zemlji iz BiH. Ona čeka izručenje. Za Hadžićevom je bila raspisana crvena potjernica Interpola nakon što je pobjegla iz Kazneno-popravnog zatvora Tuzla.

Trebinjska policija pronašla je plantažu marihuane sa 60 stabljika viših od dva metra u selu Marić Međine i lišila slobode lica čiji su inicijali N.M. i N.J, rekao je načelnik Policijske uprave u Trebinju Siniša Laketa. Laketa je rekao da su uhapšena lica, stric i bratanić ovog sela, predata trebinjskom tužilaštvu.

Jedno lice ranjeno iz vatrenog oružja, a jedno je povrijeđeno u tuči tokom sinoćnjeg fizičkog obračuna gostiju i obezbjeđenja u diskoteci Win u Tivtu.  Kako nezvanično saznaje Radio Tivat, ranjen je strani državljanin, a u tuči je učestvovalo više lica i pripadnici obezbjeđenja diskoteke. Nezavnično, ranjeni muškarac je iz Novog Sada i nije životno ugrožen.

Dugogodišnji, gotovo svakodnevni nastupi, neprospavane noći, višednevna snimanja spotova i brojna ulaganja isplatila su se Milici Pavlović, koja je nakon sedam godina otkako je kročila na scenu, konačno odlučila da se skući i kupi luksuznu nekretninu u kojoj će od sada živjeti.

Iako više nisu zajedno, Irina Šajk i Bredli Kuper su se dogovorili o jednoj važnoj stvari. Naime, ruska manekenka i američki glumac su odlučili da žive u istom gradu i da dijele starateljstvo nad svojom kćerkicom Leom De Senom (2).

Odnijeli su pečeno prase u Evropski parlament, ošmirglali i ofarbali Ajfelovu kulu u bijelo za samo nekoliko dana - sve to da bi pokazali manire ljudi sa ovih prostora u novoj igranoj, mini seriji "Svi ćemo se jednog dana kopat’ u Evropu". The Books of knjige tvrde da hoćemo. Samo - ne zna se kad.