Standard.

četvrtak septembar 19

Sudija Jović advokatici Deletić: "Ne možete se koristiti pravnim trikovima, prekršili ste Etički kodeks"

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Dokazni postupak protiv navodnog vođe kavačkog klana, Kotoranina Slobodana Kašćelana i grupe koja se zajedno sa njim nalazi na optuženičkoj klupi odložen je danas u Višem sudu u Podgorici. Kako…

385 hits

četvrtak septembar 19

Bijelo Polje: Dvoje povrijeđenih u sudaru automobila

Dvije osobe lakše su porijeđene u sudaru dva automobila u bjelopoljskom prigradskom naselju Strojtenica.

290 hits

četvrtak septembar 19

Svjedok otkrio detalje ubistva studenta iz Crne Gore na Bežanijskoj kosi: "RAZBJEŽALI SMO SE ČIM JE POČELA PUCNJAVA"

"Miloš Ćeranić je izvukao pištolj i opalio u zemlju u pravcu noge Draga Božovića. Drago je počeo da beži, ali se u jednom momentu okrenuo, izvukao pištolj i pucao ka…

685 hits

četvrtak septembar 19

Tužilaštvo blokiralo imovinu bivšem komandiru

Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je finansijsku istragu protiv bivšeg komandira kotorske policije Zlatka Samardžića, koji je optužen za saradnju sa “kavačkim klanom“, piše Dan.

135 hits

 
 
 
 
četvrtak, 19 septembar 2019 23:54

Milačić u pritvoru do 72 sata

Predsjedniku Prave Crne Gore Marku Milačiću, tužilac je odredio zadržavanje do 72 sata, saznaje Standard.

četvrtak, 19 septembar 2019 18:41

Tivat: Uhapšene dvije osobe zbog trgovine drogom

Službenici Uprave policije, u okviru akcije u saradnji sa nadležnim službama Portugala i Republike Hrvatske, uhapsili su dvije osobe danas u Tivtu zbog trgovine drogom, saopšteno je iz Uprave policije.

četvrtak, 19 septembar 2019 18:19

Tijelo ženske osobe nađeno u kanjonu Cijevne

Beživotno tijelo ženske osobe pronađeno je danas oko 16:30 sati u kanjonu rijeke Cijevne, saznaje Standard.

Nadležni pravosudni organi u Londonu započeli su postupak ekstradicije odbjeglog biznismena i vlasnika Atlas grupe Duška Kneževića, saznaje Stndard.

Supruga oštećenog Nikšićanina Radojice Zekovića svjedočila je danas u Višem sudu u Podogrici povodom eksploziva koji je podmetnut ispod automobila koji mu navodno pripada. Ona je pred vijećem sudije Ane Vuković kazala da ne zna zašto je označena kao svedok i zbog čega je izvršen pritisak na nju.

Crnogorski pomorac Nenad Ilić (39), prvi je član posade broda MSC "Gajane".protiv koga je podignuta optužnica zbog navodne povezanosti sa zapljenom 20 tona kokaina na tom brodu, vrijednog 1.1 milijardu dolara, u Filadelfiji ovog ljeta, piše filadelfijski dnevni list "Inquirer".

Ponovljeni sudski postupak za ubistvo Zorana Boljevića, za koje se sudi Danilu Jovanoviću i njegovim sestrićima Zoranu i Zdravku Raduloviću, održan je danas u Višem sudu u Podgorici, iznošenjem mišljenja balističke struke, vještaka Milovana Mihailovića. Takođe, ponovo su pregledani snimci sa nadzornih kamera lokala "Laganini", kao i kladionice "Bookmakers", na kojima je zabilježeno ubistvo Boljevića, zbog čega je njegov brat Goran napustio sudnicu.

Suđenje bivšem gradonačelniku Podgorice Miomiru Mugoši, koji se tereti da je zloupotrebom službenog položaja i prekoračenjem granice službenog ovlašćenja za više miliona pričinio štetu Glavnom gradu, nastavljeno je danas u Višem sudu u Podgorici, iznošenjem mišljenja vještaka građevinske i ekonomsko finansijske struke Vukašina Đuričkovića i Milenka Popovića. Vještaci su ostali kod dopunskog nalaza u kojem su naveli da je prilikom prodaje gradskog građevinskog zemljišta kompaniji “Carine”, oštećen gradski budžet za 6,7 miliona eura.