Standard.

četvrtak maj 24

Ubistvo Anastasije Lašmanove: Već 10 dana ni traga od Arsenija Stanovića

Objavljeno u: Hronika

by zeljka

Crnogorska policija počela je prije deset dana, 14. maja, potragu za Arsenijem Stanovićem (22) zbog saslušanja povodom monstruoznog ubistva ukrajinske državljanke Anastasije Lašmanove (33) sa kojom je navodno bio u…

253 hits

četvrtak maj 24

Uživo - Branka Milić raširila četnički barjak u sudnici: Ovaj postupak je poniženje za mene

Objavljeno u: Hronika

by Zana

Jedna od okrivljenih za pokušaj terorizma na dan parlamnetarnih izbora, 16. oktobra 2016. godine, Branka Milić danas je u podgoričkom Višem sudu raširila četnički barjak. Prikazane su slike iz njenog telefona na…

679 hits

četvrtak maj 24

Miodrag Kruščić ubijen iz „gloka“

Miodrag Migi Kruščić (49) iz Podgorice ubijen je iz „gloka“, saopšteno je Pobjedi iz izvora bliskih istrazi.

74 hits

srijeda maj 23

Ukinuta presuda Rufinu Vujoviću i saučesnicima koji su osuđeni za ubistvo Bokana

Objavljeno u: Hronika

by zeljka

Apelacioni sud Crne Gore ukinuo je presudu podgoričkog Višeg suda kojom je Rufin Vujović osuđen na 40 godina zatvora, a njegovi saučesnici Renato Berišić i Anela Koljenović na po 20 godina zatvora, zbog ubistva Želimira Bokana koje se…

450 hits

 
 
 
 

U Ulici Slobode, u Podgorici jutros oko 5.20 je došlo do požara u kojem je pričinjena materijalna šteta na objektu butika Fashion i friends, potvrđeno je za Standard iz OKC-a Uprave policije.

Analizom snimaka sa nadzornih kamera, inspektorima je jasno da je ubica htio da prikrije izgled i da je, zbog debele crne trenerke sa kapuljačom i čizmama sa velikim đonom, izgledao krupniji. Istražitelji su analizirali izjave očevidaca, iskaz novinarke ,,Vijesti“ Jelene Jovanović koja je sjedjela za stolom sa žrtvom i posljednja razgovarala sa Kruščićem, pa onda uporedili svjedočenja sa snimcima sa nadzornih kamera.

Zahvaljujući brzoj reakciji službenika Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija juče je u toj ustanovi spriječeno samoubistvo zatvorenika M.O. (45), potvrđeno je Dnevnim novinama iz Uprave ZIKS-a.

Advokat Marka Šaranovića, optuženog zaubistvo Dragana Bećirovića, Borivoje Borović danas je na suđenju povodom tog zločina, kao i njegov prethodni kadvokat Branislav Lutovac, potvrdio pravnu kvalifikaciju optužnice da se radi o teškom ubistvu.

Apelacioni sud potvrdio je presudu sudije Višeg suda u Bijelom Polju, Šefkije Đeševića, kojom je osudio na pola godine zatvora bjelopoljca Vuku Šćekića, zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

U crnogorskom Višem sudu danas zbila se nesvakidašnja situacija. Jedna od okrivljenih za pokušaj terorizma na dan parlamnetarnih izbora ,16. oktobra 2016. godine, Branka Milić pokazala je četnički barjak tokom današnjeg suđenja. Ono što je iznenađujuće, sudija Suzana Mugoša nije opomenula okrivljenu da to ne smije da radi.

U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila oko 6.30 časova, u Dormiri, povirjeđene su tri osobe, potvrđeno je za Standard iz OKC Uprave policije.

Jedna od okrivljenih za pokušaj terorizma na dan parlamnetarnih izbora, 16. oktobra 2016. godine, Branka Milić danas je u podgoričkom Višem sudu raširila četnički barjak. Prikazane su slike iz njenog telefona na kojima su čkanovi Svesrpskog četničkog pokreta, kao i sadržaj, poruke, iz telefona svjedoka saradnika Saše Sinđelića. U njegovom telefonu marke "Lenovo" nalazi se i fotografija Mila Đukanovića.