Standard.

nedjelja decembar 08

Ubijen lovac Selimir Jurišević u Bijelom Polju

Član lovačke organizacije „Bijelo Polje“ Selimir Jurišević(43) smrtno je stradao danas oko 14 časova tokom lova, saznaje portal Standard.

4312 hits

subota decembar 07

Pas izujedao dječaka - operisan i van životne opasnosti

Objavljeno u: Hronika

by Samir

Desetogodišnji dječak iz Podgorice teško je povrijeđen kada je preksinoć na njega u podgoričkom naselju Masline nasrnuo pas belgijski ovčar malinoa. Prema saznanjima Dana, dječak, čiji je identitet poznat redakciji,…

1006 hits

subota decembar 07

Uhapšen vozač u Herceg Novom: Vozio pijan, pa udario dva pješaka

Objavljeno u: Hronika

by Samir

Policija je sinoć u Herceg Novom uhapsila vozača Đ.D. koji je vozio pijan oborio dva pješaka, od kojih je jedan zadobio teške, a drugi lake tjelesne povrede.

735 hits

nedjelja decembar 08

Nalazi DNK vode do Marjana Vujačića: Jedan trag na zidu mračnog haustora razotkrio ko stoji iza četiri likvidacije

Objavljeno u: Hronika

by Samir

DNK vještačenje tragova sa mjesta gdje je ubijen Jugoslav Cvetanović, rođeni brat ubice Nikole Bojovića, ukazalo je da je član škaljarskog klana Marjan Vujačić bio na mjestu zločina, saznaje "Blic".

657 hits

 
 
 
 
utorak, 10 decembar 2019 21:48

Ubijen Daka Davidović!

Poznati crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović upucan je večeras u Beogradu, nezvanično saynje Standard.

Presuda povodom ubistva Dragana Bećirovića kojom je Marko Šaranović osuđen na 12 godina zatvora, nije zadovoljila ni odbranu ni tužioce. U Apelacionom sudu danas je po drugi put održana sjednica vijeća na kojoj su razmatrane žalbe, a sudija izvjestilac Seka Piletić nije došla do  presude.

Slobodan Kašćelan neće izaći iz zatvora u Spužu još neko vrijeme jer nadležni organi treba da provjere validnost nekretnina koje su založene za njegovo jemstvo, kazao je za Standard izvor blizak istrazi. Kako nam je rečeno, narednih dana treba da se izvrši procjena vrijednosti nekretnina nakon čega će biti donesena odluka o evnetualnom puštanju Kašćelana na slobodu.

Podgoričanin Mario Milošević (38) negirao je na današnjem saslušanju u Višem državnom tužilaštvu da je umiješan u ubistvo Radomira Đuričkovića. Miloševića tužilaštvo tereti da je bio saizvršilac u ubistvu Đuričkovića, a nakon saslušanja advokat oštećene porodice Damir Lekić je novinarima kazao da je okrivljeni pred tužiocem negirao krivicu.

utorak, 10 decembar 2019 15:32

Hapšenja u Bijelom polju

Bjelopoljski policajci uhapsili su M.Lj(24) i Ž.R (52) iz tog grada. 

"Postupajući po naredbi nadležnog suda policija je prestresla stan i druge prostorije  koje koristi M.Lj. (24) iz Bijelog Polja i pronašla tablete koje se nalaze na listi opijata i opojnu drogu marihuana tipa skank. M.Lj. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden državnom tuižiocu u Višem državnom tužilšatvu u Bijelom Polju", saopšteno je iz policije. 

Osim toga, službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje pretresli su stan i druge prostorije koje koristi Ž.R. i pronašli lovačku pučku, pištolj i druge predmete.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se Ž.R. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija".

Nadalje, bijelopoljska policija je sprovodeći aktivnosti u cilju sprječavanja prodaje alkoholnih pića licima mlađim od 18 godina podnijela nadležnom sudu prekršajne prijave protiv pravnog lica i dva odgovorna lica zbog prodaje alkohola maloljetnicima, zaključeno je u saopštenju UP.

 

Nikšićka policija rasvijetlila je dva razbojništva i tom prilikom uhapsila S.C(22) i K.K. (35), saopšteno je iz Uprave policije.

Saslušanje vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića, koje je trebalo da bude održano danas u Specijalnom državnom tužilaštvu, odgođeno je na zahtjev advokata okrivljenih Nenada Vujoševića i Duška Kneževića koji su tražili izuzeće glavnog specijalni tužioca Milivoja Katnića.

U Višem državnom tužilaštvu (VDT) počelo je saslušanje Marija Miloševića na okolnosti optužbi za ubistvo Radomira Đuričkovića na Cetinju.