Standard.

utorak novembar 19

Podgoričanin optužen da je opljačkao market u kojem je radio

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici od 21. oktobra ove godine protiv okrivljenog G.O. zbog izvršenja krivičnih djela razbojništvo i nedozvoljeno držanje oružja i…

191 hits

utorak novembar 19

Kalač: Ubica mog sina se slobodno kreće i obilazi porodicu u Podgorici

Rožajac Emin Kalač godinama čeka da crnogorska policija privede pravdi Adisa Muratovića, pravosnažno osuđenog na 20 godina zatvora zbog ubistva njegovog tridesetsedmogodišnjeg sina Anesa Kalača, piše Dan. Kalač tvrdi da…

1929 hits

utorak novembar 19

Prijavili prodaju droge preko društvenih mreža: "Sin mi je pozitivan na drogu, kupio je preko Instagrama"

Uprava podgoričke škole i roditelji dvoje srednjoškolaca, čiji je identitet poznat redakciji, prijavili su nedavno policiji da nepoznata lica na društvenoj mreži Instagram, preko stranica koje nude prodaju nargile, kafe…

264 hits

utorak novembar 19

Jovićević još 2016. upozorio Kneževića: "Opasno ti je dolje"

Bivši ministar unutrašnjih poslova Andrija Jovićević, prema dokazima kojima istražitelji raspolažu, još 2016. godine sugerisao je kumu Dušku Kneževiću da mu je “opasno dolje”, misleći na Crnu Goru, piše Pobjeda.

362 hits

 
 
 
 
Krivično vanpretresno vijeće Višeg suda u Beogradu donijelo je odluku da su ispunjeni svi zakonski uslovi da Jovan Vukotić, navodni šef "škaljarskog" klana, bude izručen Crnoj Gori koja ga potražuje zbog pokušaja ubistva i posjedovanja oružja, pišu srpske "Novosti".

Uprava policije demantovala je izjavu Irfana Domnorija, koji je tvrdio da mu je policajac platio dio novčane kazne zbog isticanja albanske zastave na Krajinskoj koštanjijadi u Baru.

Pomoćnik direktora za Sektor granične policije Vesko Damjanović saopštio je u vezi sa medijskim navodima o navodnoj korupciji na GP Sukobin – Murićani da na osnovu snimka koji je njemu bio dat na uvid nije mogao biti pokrenut nikakav postupak, jer se na snimku ne vidi da je neko dao ili uzeo novac. 

Uskok (Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta) je pred Županijskim sudom u Splitu podigao optužnicu protiv 40-godišnjaka i 34-godišnjaka koje tereti da su u sklopu kriminalne organizacije krijumčarili marihuanu iz Crne Gore u Hrvatsku, piše Index.hr.

Pješak A.K. (1949) pogionu je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 11 sati u Rožajama, saopšteno je portalu Standard iz OKC-a.

Nikšićka policija uhapsila je V.R. zbog sumnje da je u toku verbalnog sukoba u glavu udario V.Z., koji je nakon toga pao na tlo i tako zadobio povrede opasne po život. Kako je saopšteno iz Uprave policije, V.Z. je hospitalizovan u KCCG.  

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijvu protiv T.I. (17) zbog sumnje da je u dvorištu porodične kuće Almira Čobića u Podgorici, aktivirao ručnu bombu. Kako saznajemo, ovaj tinejdžer je višestruki povratnik, a trenutno se nalazi u Istražnom zatvoru zbog drugog krivičnog djela.

Nikšićanin Marko Filimanović, kojeg Specijalno državno tužilaštvo (SDT) tereti za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i nedozvoljeno držanje oružja, pregovara o priznanju krivice. Taj zahtjev uputila je odbrana Filimanovića, pa je sutkinja Vesna Pean odgodila današnji glavni pretres.