Standard.

utorak oktobar 23

Đukić krio četiri džaka skanka u gepeku: Uhapšena bezbjednosno interesantna osoba, pronađeno 50 kg droge

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Saobraćajna policija uhapsila je Đorđa Đukića (37) iz Podgorice kod kojeg je prilikom kontrole vozila kojim je upravljao, pronašla oko 50 kilograma skanka, saznaje Standard.

50 hits

utorak oktobar 23

Zajednički projekti Crne Gore i Italije za jači odgovor na bezbjednosne izazove

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Crna Gora i Italija ostvaruju kvalitetnu saradnju u oblasti policijskih poslova, a zajednički IPA projekti koji se u kontinuitetu sprovode dodatno unapređuju kapacitete policija za borbu protiv organizovanog i svih…

10 hits

utorak oktobar 23

Podgorica: Uhapšen azilant, seksualno uznemiravao dječaka

Podgorička policija uhapsila je sinoć M.E. (23) koji je strani državljanin – tražilac azila, zbog sumnje da je seksualno uznemiravao trinaestogodišnjeg dječaka.

20 hits

utorak oktobar 23

Podgorički Interpol izručio Ukrajinku: Oštetila državu za 1,6 milijardi, pa pobjegla u Crnu Goru

Podgorički Interpol izručio je Kijevu ukrajinsku državljanku Irinu Musijenko, koja se sumnjiči da je član organizovne kriminalne grupe koja je državni budžet Ukrajine oštetila za 1,6 milijardi eura.

46 hits

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 06:48

VDT: Vještak potvrdio da je dječak ubijen, u toku dodatne analize

Dječak P. J. je ubijen, potvrdio je vještak medicinske struke u izjašnjenju, međutim Višem državnom tužilaštvu (VDT) obdukcioni nalaz preminulog nije još dostavljen jer se rade dodatne analize, saopšteno je Dnevnim novinama iz VDT.

 

“Višem državnom tužilaštvu u Podgorici još nije dostavljen obdukcioni zapisnik o izvršenoj obdukciji tijela djeteta pok. P.J., s obzirom da se rade dopunske analize, dok iz izjašnjenja vještaka medicinske struke prof, dr Miodraga Šoća datog na zapisnik kod ovog tužilaštva 6. februara, proizilazi da je vještak po naredbi Višeg državnog tužilaštva u Podgorici 5. februara uradio sudsko-medicinsku obdukciju leša pok. P.J., te da je istom nedvosmisleno ustanovljeno da je smrt ubilačkog porijekla”, navode iz Tužilaštva.

Kako se dodaje, u toku istrage od strane tužilaštva biće preduzete sve zakonom propisane mjere i radnje, “a sve u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koje su od značaja za ovaj slučaj.

Podsjećamo, dječak PJ. je 5. februara preminuo u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG), nakon čega su uhapšeni njegov očuh Nermin Šišić zbog sumnje da je usmrtio dječaka brutalnim prebijanjem, kao i majka PJ. Jelena Jovović koja se sumnjiči za kršenje porodičnih obaveza.

Ovaj slučaj izazvao je veliko interesovanje javnosti, a ubrzo je procurila informacija da je dijete u Kliničkom centru bilo zbrinuto i 6. i 7. januara, takođe zbog povreda.

Time je pokrenuta polemika o tome da li je dječakov život mogao biti spašen da su institucije sistema blagovremeno reagovale.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.