Standard.

nedjelja maj 20

Udes u Tivtu: Motociklista ostao bez stopala

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Motociklista J. Č. (35) iz Tivta teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23.15 dogodila na Jadranskoj magistrali kod Lovanje, prenosi Radio Tivat.

65 hits

nedjelja maj 20

Braći Pepić 11 mjeseci zatvora zbog aktiviranja bombe ispred kuće novinara Sadikovića

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Sudija Osnovnog suda u Bijelom Polju, Dragan Mrdak, izrekao je jedinstvene osude braći od stričeva Ilhanu i Hilmiji Pepiću iz Rožaja zbog aktiviranja ručne bombe ispred kuće u kojoj živi novinar…

259 hits

nedjelja maj 20

Njemački turista se povrijedio na Magliću

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore prekinuli su spasilačku akciju u reonu Maglića, jer su to zahtjevali njemački turisti.

35 hits

nedjelja maj 20

Zapaljena pošta u nikšićkoj Župi: Sumnja se da je obijena

Objavljeno u: Hronika

by zeljka

U požaru koji se dogodio jutros nešto prije pet časova izgorio je kompletan inventar u župskoj pošti, piše Onogošt.

110 hits

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 17:51

Eksplozija u fabrici oružja "Tara": Vještačenje povjereno i Nacionalnom kriminalističko tehničkom centru u Beogradu

Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju intenzivno sprovodi izviđajne radnje povodom eksplozije u fabrici oružja "Tara" u Mojkovcu, koja se dogodila 29. januara ove godine u kojoj su preminula dva radnika, Radovan Čobeljić i Maksim Vujičić.

Jedan dio materijalnih dokaza izuzetih sa mjesta događaja upućen je na vještačenje u Foreznički centar u Danilovgradu, a drugi je predat Nacionalnom kriminalističko-tehničkom centru (NKTC) u Beogradu, čiji je ekspert izvršio pregled određenih tragova u objektu gdje se desila eksplozija.

Kada Foreznički centar u Danilovgradu sačini svoj nalaz i mišljenje izuzetih materijalnih dokaza, NKTC će dati svoj konačni sveobuhvatni nalaz.

Nalaz sa mišljenjem vještačenja biće kompletiran i obdukcionim nalazom od strane Zavoda za patologiju i sudsku medicine VMA u Beogradu, gdje je rađena obdukcija dvojice nastradalih radnika.

Inače, tokom dosadašnjih izviđajnih radnji saslušano je sedam osoba, a kako je saopšteno u Osnovnom tužilaštvu u Bijelom Polju, slijedi saslušanje još određenih osoba.

Eksplozija u fabrici oružja "Tara" je bila četvrta u posljednje tri godine, u kojima su smrtno stradale tri osobe dok je više njih povrijeđeno.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.