Standard.

utorak februar 19

Mario Milošević osumnjičen za ubistvo Kruščića, rasvijetljen napad na Oliveru Lakić

Poslije višemjesečnog rada rasvijetljeno je ubistvo Miodraga Migija Kruščića na Starom aerodromu i napad na novinarku Vijesti Oliveru Lakić, saopštio je pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije, Enis…

83 hits

utorak februar 19

Ko je Mario Milošević? Od uzornog sportiste do glavnog osumnjičenog egzekutora crnogorskih klanova

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Podgoričanin Mario Milošević (39), kojeg je policija danas označila kao direktnog izvršioca teškog ubistva Miodraga Migija Kruščića, poznat je po debelom kriminalnom dosijeu. On se sumnjiči da je učestvovao u…

109 hits

utorak februar 19

Knežević: Spreman sam da sarađujem sa tužiocima koji će raditi na osnovu zakona

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević, reagovao je povodom navoda koje je Glavni specijalni tužioc Milivoje Katnić iznio u emisiji "Ukrštene riječi" Prve televizije.

19 hits

utorak februar 19

Priznaje da je tukao mladiće iz Rume, nudi jemstvo za slobodu

Pred sudijom barskog Osnovnog suda Tamarom Spasojević juče je nastavljeno suđenje Petru Vojvodiću (20), koji je optužen da je krajem avgusta prošle godine, u Sutomoru, nanio teške tjelesne povrede mladićima…

34 hits

 
 
 
 
utorak, 13 februar 2018 17:51

Eksplozija u fabrici oružja "Tara": Vještačenje povjereno i Nacionalnom kriminalističko tehničkom centru u Beogradu

Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju intenzivno sprovodi izviđajne radnje povodom eksplozije u fabrici oružja "Tara" u Mojkovcu, koja se dogodila 29. januara ove godine u kojoj su preminula dva radnika, Radovan Čobeljić i Maksim Vujičić.

Jedan dio materijalnih dokaza izuzetih sa mjesta događaja upućen je na vještačenje u Foreznički centar u Danilovgradu, a drugi je predat Nacionalnom kriminalističko-tehničkom centru (NKTC) u Beogradu, čiji je ekspert izvršio pregled određenih tragova u objektu gdje se desila eksplozija.

Kada Foreznički centar u Danilovgradu sačini svoj nalaz i mišljenje izuzetih materijalnih dokaza, NKTC će dati svoj konačni sveobuhvatni nalaz.

Nalaz sa mišljenjem vještačenja biće kompletiran i obdukcionim nalazom od strane Zavoda za patologiju i sudsku medicine VMA u Beogradu, gdje je rađena obdukcija dvojice nastradalih radnika.

Inače, tokom dosadašnjih izviđajnih radnji saslušano je sedam osoba, a kako je saopšteno u Osnovnom tužilaštvu u Bijelom Polju, slijedi saslušanje još određenih osoba.

Eksplozija u fabrici oružja "Tara" je bila četvrta u posljednje tri godine, u kojima su smrtno stradale tri osobe dok je više njih povrijeđeno.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.