Standard.

utorak oktobar 23

Đukić krio četiri džaka skanka u gepeku: Uhapšena bezbjednosno interesantna osoba, pronađeno 50 kg droge

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Saobraćajna policija uhapsila je Đorđa Đukića (37) iz Podgorice kod kojeg je prilikom kontrole vozila kojim je upravljao, pronašla oko 50 kilograma skanka, saznaje Standard.

47 hits

utorak oktobar 23

Zajednički projekti Crne Gore i Italije za jači odgovor na bezbjednosne izazove

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Crna Gora i Italija ostvaruju kvalitetnu saradnju u oblasti policijskih poslova, a zajednički IPA projekti koji se u kontinuitetu sprovode dodatno unapređuju kapacitete policija za borbu protiv organizovanog i svih…

8 hits

utorak oktobar 23

Podgorica: Uhapšen azilant, seksualno uznemiravao dječaka

Podgorička policija uhapsila je sinoć M.E. (23) koji je strani državljanin – tražilac azila, zbog sumnje da je seksualno uznemiravao trinaestogodišnjeg dječaka.

16 hits

utorak oktobar 23

Podgorički Interpol izručio Ukrajinku: Oštetila državu za 1,6 milijardi, pa pobjegla u Crnu Goru

Podgorički Interpol izručio je Kijevu ukrajinsku državljanku Irinu Musijenko, koja se sumnjiči da je član organizovne kriminalne grupe koja je državni budžet Ukrajine oštetila za 1,6 milijardi eura.

43 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 februar 2018 21:05

Evo ko je priveden u jutrošnjoj akciji podgoričke policije

U jutrošnjoj akciji podgoričke policije uhapšeni su Goran (37) i Marinko (32) Radosavović, Dušan Kilibarda (53) i Veselin Kalezić (48), potvrđeno je portalu Standard.

Nakon saslušanja Radosavovići i Kilibarda su zadržani, dok je Kalezić pušten.

"Oduzeta su dva pištolja u ilegalnom posjedu, 332 komada municije raznog kalibra (od čega 60 komada od automatske puške), 44 inicijalne kapisle, sporogoreći štapin, nož, dvije palice, pancir, vojni opasač i tablete", kazali su u Upravi policije.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi Goran Radosavović u Podgorici policija je pronašla pištolj u ilegalnom posjedu marke „Crvena Zastava“, cal 7.65 mm, sa okvirom, 28 komada pištoljske municije, pribor za čišćenje, vojni opasač i gumenu palicu.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi Marinko Radosavović pronađeno je 44 komada inicijalnih kapisli, sporogoreći štapin, 128 komada municije raznog kalibra, lovački nož, gumenu palicu, kosovski pasoš na ime drugog lica i metalnu kutiju sa dvije tablete nepoznate sadržine. 

"Nadalje, policijski službenici su pretresom stana i drugih prostorija koje koristi Dušan Kilibarda. (53) i njegov sin M.K. u Podgorici pronašli pištolj marke 'M88', cal 9 mm, i 175 komada municije raznog kalibra od čega 60 komada municije od automatske puške", navode iz Uprave policije.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi bezbjedonosno interesantno lice Veselin Kalezić (48) u Podgorici policijski službenici su pronašli pancir i puščani metak.

 

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.