Standard.

četvrtak februar 22

Specijalni timovi na terenu, provjerava se da li je Jaukovića neko postrekivao na bombaški napad

Tužioci Specijalnog državnog tužilaštva, kao i specijalni tim policije uključeni su u rasvjetljavanje napada na američku ambasadu u Podgorici, potvrđeno je portalu Standard.

170 hits

četvrtak februar 22

"Miran i povučen tip": Osumnjičenog bombaša odlikovao Slobodan Milošević, Tramp ga "častio večeru s Melanijom"

Objavljeno u: Hronika

by Milica Minić

Dalibor Jauković. To je ime i prezime čovjeka iz Podgorice starog 43 godine za kog je crnogorska policija utvrdila da je sinoć pola sata nakon ponoći bacio bombu u dvorište…

496 hits

četvrtak februar 22

FOTO: Bacio bombu na američku ambasadu u Podgorici, pa digao sebe u vazduh

Podgoričanin Dalibor Jauković (43) osumnjičen je da je pola sata nakon ponoći bacio bombu u dvorište američke ambasade u Podgorici, nakog čega se raznio ispred nje. Napad je, kako se sumnja,…

264 hits

 
 
 
 
srijeda, 14 februar 2018 21:05

Evo ko je priveden u jutrošnjoj akciji podgoričke policije

U jutrošnjoj akciji podgoričke policije uhapšeni su Goran (37) i Marinko (32) Radosavović, Dušan Kilibarda (53) i Veselin Kalezić (48), potvrđeno je portalu Standard.

Nakon saslušanja Radosavovići i Kilibarda su zadržani, dok je Kalezić pušten.

"Oduzeta su dva pištolja u ilegalnom posjedu, 332 komada municije raznog kalibra (od čega 60 komada od automatske puške), 44 inicijalne kapisle, sporogoreći štapin, nož, dvije palice, pancir, vojni opasač i tablete", kazali su u Upravi policije.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi Goran Radosavović u Podgorici policija je pronašla pištolj u ilegalnom posjedu marke „Crvena Zastava“, cal 7.65 mm, sa okvirom, 28 komada pištoljske municije, pribor za čišćenje, vojni opasač i gumenu palicu.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi Marinko Radosavović pronađeno je 44 komada inicijalnih kapisli, sporogoreći štapin, 128 komada municije raznog kalibra, lovački nož, gumenu palicu, kosovski pasoš na ime drugog lica i metalnu kutiju sa dvije tablete nepoznate sadržine. 

"Nadalje, policijski službenici su pretresom stana i drugih prostorija koje koristi Dušan Kilibarda. (53) i njegov sin M.K. u Podgorici pronašli pištolj marke 'M88', cal 9 mm, i 175 komada municije raznog kalibra od čega 60 komada municije od automatske puške", navode iz Uprave policije.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi bezbjedonosno interesantno lice Veselin Kalezić (48) u Podgorici policijski službenici su pronašli pancir i puščani metak.

 

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.