Standard.

ponedjeljak oktobar 22

Novi neredi u ZIKS-u: Zatvorenici pale dušeke, intervenisala policija

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Više zatvorenika u spuškom zatvoru, koji su sinoć započeli štrajk glađu, ponovo je izazvalo nerede zbog kojih je intervenisala zatvorska policija. Oni su, kako saznaje Standard, ponovo palili dušeke.

86 hits

ponedjeljak oktobar 22

Uhapšen policajac iz Podgorice: Udario suprugu i polomio joj nos

Podgorička policija privela je kasno sinoć M. R. službenika policije zbog sumnje da je supruzi nanio teške tjelesne povrede, saznaje portal Standard.

168 hits

ponedjeljak oktobar 22

Nikšićani se posvađali pa pucali u sugrađanina: Uhapšene dvije osobe osumnjičene za pokušaj ubistva

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Nikšićka policija uhapsila je B.B. (26) i I.N. (26) iz tog grada zbog sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu V.M. (38) takođe iz Nikšića,…

78 hits

ponedjeljak oktobar 22

U Ulcinju uhapšena državljanka Srbije zbog pokušaja ubistva: Nož od 19 cm zarila u vrat muškarcu

Ulcinjska policija je, u kratkom roku rasvijetlila ubistvo u pokušaju koje je počinjeno u Ulcinju na štetu E.D. (66) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Ulcinju. Policijski službenici su…

92 hits

 
 
 
 
srijeda, 21 februar 2018 22:04

Advokatica policajaca: Mladići odbili da pokažu isprave, policajci sumnjali da imaju oružje

Advokatica petorice policajaca osumnjičenih da su u petak veče fizički maltetirali trojicu mladića u Podgorici Maja Zeković kazala je da su njeni branjenice dali odbranu i da svi kazali da su bili provocirani od strane trojice mladića. 

"Dok su kontrolisali vozilo marke "porše" barskih registarski tablica čuli su povike i omaložavajuće uzvike od strane trojice mladića koji su stajali ispred lokala "Bajica". Tokom kontrole vozača i vozila, vozač im je kazao "pogledajte kako se rugaju sa vama, a ovdje kontrolište mene, koji ni na koji način nisam povrijedio zakon". Nakon toga vođa grupe kreće ka tim licima i kazao im da pokažu isprave. Oni su to odbili i kazali ko ste vi da vam mi pokazujemo isprave. Jedan od tih momaka je krenuo sa rukom prema pojasu, što su policjaci iz iskustva protumačili kao da ima možda oružje. Vujović je kazao kolegama da budu oprezni, jer je moguće da su naoružani. Tada je prišao mladiću koji je krenuo rukom za pajas i nastao je metež", rekla je Zeković.

Takođe, kako saznajemo, policajci nijesu napisali izvještaj o upotrebi sredstava prinude, pa su njihove neposredne starješine saznale za slučaj tek kada se pojavio snimak.

Upravo ova uhapšena interventna grupa ostvarila je nedavno niz zapaženih rezultata, o kojima su pisali mediji. Učestvovali su u pretresima i hapšenjima bezbjednosno interesantnih lica, kao i u akcijama u kojima je zaplijenjen arsenal oružja i droga. Učestvovali su i u seriji sporadičnih akcija na ulicama gdje su plijenjeni pištolji.

Nakon otkrivanja slučaja načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Jovica Rečević smijenio je vođu Interventne jedinice Marka Radusinovića zbog objektivne odgovornosti jer su službenici sa snimka pripadnici ove jedinice.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

1 komentar

  • Link komentara Kotorski srijeda, 21 februar 2018 22:47 napisao/la Kotorski

    Laž do laži

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.