Standard.

subota jul 21

Tijelo Svetlane Peković pronađeno u Tivtu: Obdukcija će riješiti enigmu smrti Kolašinke

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Žena, čije je beživotno tijelo pronađeno u mjestu Bonići u Tivtu, je Svetlana Peković (27) iz Kolašina, čiji je nestanak prijavljen prije dva dana, potvrđeno je portalu Standard.

46 hits

subota jul 21

"Mojkovčanin silovao dvije kćerke", "Bjelopoljac silovao djevojčicu"... Na sjeveru sve češća pojava, dešava se da se žrtve udaju za napasnike

“Nakon što je upoznao preko Fejsbuka Bjelopoljac silovao dvanaesetogodišnjakinju”, “Otac iz mojkovačkog sela silovao dvije ćerke”, “Prinudio na obljubu maloljetnicu”, samo su neki od novinskih naslova koje posljednjih godina dolaze…

45 hits

subota jul 21

Branio se ćutanjem: Mario Milošević pištolj nosio zbog bezbjednosti jer nije kosovske nacionalnosti

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Osnovni sudija za istragu prištinskog suda juče je odredio pritvor od 30 dana Mariju Miloševiću, Đorđiju Pavićeviću, Strahinji Dankoviću i kosovskoj državljanki Lauret Zybasi. Milošević se pred istražnim sudijom branio…

31 hits

subota jul 21

Kriminalci iz Crne Gore kao komšije u kosovskim "štek" stanovima: Organizovane grupe prevoze ljude preko rijeke Bojane

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Bjegunci koji se terete da su počinili teška krivična djela sve češće sigurno utočište od pravde pronalaze u regionu, pogotovo na Kosovu i u Albaniji. Osim logistike koje dobijaju od…

53 hits

 
 
 
 
srijeda, 21 februar 2018 22:04

Advokatica policajaca: Mladići odbili da pokažu isprave, policajci sumnjali da imaju oružje

Advokatica petorice policajaca osumnjičenih da su u petak veče fizički maltetirali trojicu mladića u Podgorici Maja Zeković kazala je da su njeni branjenice dali odbranu i da svi kazali da su bili provocirani od strane trojice mladića. 

"Dok su kontrolisali vozilo marke "porše" barskih registarski tablica čuli su povike i omaložavajuće uzvike od strane trojice mladića koji su stajali ispred lokala "Bajica". Tokom kontrole vozača i vozila, vozač im je kazao "pogledajte kako se rugaju sa vama, a ovdje kontrolište mene, koji ni na koji način nisam povrijedio zakon". Nakon toga vođa grupe kreće ka tim licima i kazao im da pokažu isprave. Oni su to odbili i kazali ko ste vi da vam mi pokazujemo isprave. Jedan od tih momaka je krenuo sa rukom prema pojasu, što su policjaci iz iskustva protumačili kao da ima možda oružje. Vujović je kazao kolegama da budu oprezni, jer je moguće da su naoružani. Tada je prišao mladiću koji je krenuo rukom za pajas i nastao je metež", rekla je Zeković.

Takođe, kako saznajemo, policajci nijesu napisali izvještaj o upotrebi sredstava prinude, pa su njihove neposredne starješine saznale za slučaj tek kada se pojavio snimak.

Upravo ova uhapšena interventna grupa ostvarila je nedavno niz zapaženih rezultata, o kojima su pisali mediji. Učestvovali su u pretresima i hapšenjima bezbjednosno interesantnih lica, kao i u akcijama u kojima je zaplijenjen arsenal oružja i droga. Učestvovali su i u seriji sporadičnih akcija na ulicama gdje su plijenjeni pištolji.

Nakon otkrivanja slučaja načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Jovica Rečević smijenio je vođu Interventne jedinice Marka Radusinovića zbog objektivne odgovornosti jer su službenici sa snimka pripadnici ove jedinice.

 

1 komentar

  • Link komentara Kotorski srijeda, 21 februar 2018 22:47 napisao/la Kotorski

    Laž do laži

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.