Standard.

subota mart 17

Da li su napadi na "Beagle" i "Oko" povezani? Rakočević: Bombama žele da zastraše i upute žestoku opomenu

Građane Podgorice u posljednja tri dana uzdrmale su dvije snažne eksplozije - u srijedu u ranim jutarnjim satima bomba je bačena na diskoteku "Beagle", dok je juče meta napada bila…

121 hits

subota mart 17

Napali ga maloljetnici: Pretučen doktor u Baru

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Ljekar Tomislav Miković, zaposlen u barskoj Hitnoj pomoći, napadnut je u srijedu oko 16 časova prilikom intervencije kod Doma učenika u Baru, piše Dan.

57 hits

subota mart 17

Više od 270.000 eura osumnjičeni uplatili u humanitarne svrhe

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Tužioci osnovnih tužilaštava su primjenom instituta odloženog krivičnog gonjenja u prošloj godini riješili 659 krivičnih predmeta, te na osnovu toga naplatili nešto više 270.000 eura, pišu Vikend novine.

7 hits

petak mart 16

Mladić iz Čačka poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Mojkovca

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Lepenac kod Mojkovca, poginuo je mladić iz Čačka M.J. (27), potvrđeno je portalu Standard iz OKC-a.

182 hits

 
 
 
 
srijeda, 21 februar 2018 22:04

Advokatica policajaca: Mladići odbili da pokažu isprave, policajci sumnjali da imaju oružje

Advokatica petorice policajaca osumnjičenih da su u petak veče fizički maltetirali trojicu mladića u Podgorici Maja Zeković kazala je da su njeni branjenice dali odbranu i da svi kazali da su bili provocirani od strane trojice mladića. 

"Dok su kontrolisali vozilo marke "porše" barskih registarski tablica čuli su povike i omaložavajuće uzvike od strane trojice mladića koji su stajali ispred lokala "Bajica". Tokom kontrole vozača i vozila, vozač im je kazao "pogledajte kako se rugaju sa vama, a ovdje kontrolište mene, koji ni na koji način nisam povrijedio zakon". Nakon toga vođa grupe kreće ka tim licima i kazao im da pokažu isprave. Oni su to odbili i kazali ko ste vi da vam mi pokazujemo isprave. Jedan od tih momaka je krenuo sa rukom prema pojasu, što su policjaci iz iskustva protumačili kao da ima možda oružje. Vujović je kazao kolegama da budu oprezni, jer je moguće da su naoružani. Tada je prišao mladiću koji je krenuo rukom za pajas i nastao je metež", rekla je Zeković.

Takođe, kako saznajemo, policajci nijesu napisali izvještaj o upotrebi sredstava prinude, pa su njihove neposredne starješine saznale za slučaj tek kada se pojavio snimak.

Upravo ova uhapšena interventna grupa ostvarila je nedavno niz zapaženih rezultata, o kojima su pisali mediji. Učestvovali su u pretresima i hapšenjima bezbjednosno interesantnih lica, kao i u akcijama u kojima je zaplijenjen arsenal oružja i droga. Učestvovali su i u seriji sporadičnih akcija na ulicama gdje su plijenjeni pištolji.

Nakon otkrivanja slučaja načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Jovica Rečević smijenio je vođu Interventne jedinice Marka Radusinovića zbog objektivne odgovornosti jer su službenici sa snimka pripadnici ove jedinice.

 

1 komentar

  • Link komentara Kotorski srijeda, 21 februar 2018 22:47 napisao/la Kotorski

    Laž do laži

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.