Standard.

subota jul 21

Tijelo Svetlane Peković pronađeno u Tivtu: Obdukcija će riješiti enigmu smrti Kolašinke

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Žena, čije je beživotno tijelo pronađeno u mjestu Bonići u Tivtu, je Svetlana Peković (27) iz Kolašina, čiji je nestanak prijavljen prije dva dana, potvrđeno je portalu Standard.

45 hits

subota jul 21

"Mojkovčanin silovao dvije kćerke", "Bjelopoljac silovao djevojčicu"... Na sjeveru sve češća pojava, dešava se da se žrtve udaju za napasnike

“Nakon što je upoznao preko Fejsbuka Bjelopoljac silovao dvanaesetogodišnjakinju”, “Otac iz mojkovačkog sela silovao dvije ćerke”, “Prinudio na obljubu maloljetnicu”, samo su neki od novinskih naslova koje posljednjih godina dolaze…

44 hits

subota jul 21

Branio se ćutanjem: Mario Milošević pištolj nosio zbog bezbjednosti jer nije kosovske nacionalnosti

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Osnovni sudija za istragu prištinskog suda juče je odredio pritvor od 30 dana Mariju Miloševiću, Đorđiju Pavićeviću, Strahinji Dankoviću i kosovskoj državljanki Lauret Zybasi. Milošević se pred istražnim sudijom branio…

31 hits

subota jul 21

Kriminalci iz Crne Gore kao komšije u kosovskim "štek" stanovima: Organizovane grupe prevoze ljude preko rijeke Bojane

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Bjegunci koji se terete da su počinili teška krivična djela sve češće sigurno utočište od pravde pronalaze u regionu, pogotovo na Kosovu i u Albaniji. Osim logistike koje dobijaju od…

53 hits

 
 
 
 
utorak, 13 mart 2018 14:11

Zeković: Nisam član klanova, vozilo na koje je postavljen eksploziv nije moje niti sam ja njime upravljao

Saslušanjem svjedoka oštećenog Radojice Zeković danas je nastavljeno suđenje optuženim koji se trete da su pokušali da ga ubiju podmetanjem eksploziva pod automobil.

Zeković: Nisam član klanova, vozilo na koje je postavljen eksploziv nije moje niti sam ja njime upravljao FOTO: Portal Analitika

Osim Stevana Stamatovića koji je u bjekstvu, a koji se tereti da je formirao kriminalnu grupu koja je trebala da izvrši ubistvo Zekovića terete se i Dejan Deletić (25) i Milan Lješnjak (30) Đorđije Božović (27), Stefan Balević (25) i Aleksandar Bojović (24).

Zeković je tokom svjedočenja kazao da ne poznaje niti jednu osobu sa optuženičke klupe, te kako nema pojma zbog čega je pozvan i da se ne pridružuje njihovom krivičnom gonjenju.

"Što se tiče optuženih, ne poznajem nikoga i ne znam zašto sam bio meta napada. Ne vidim sebe u bilo kakvim klanovima. Vozilo na koje je postavljen eksploziv nije moje niti sam ja njime upravljao" kazao je Zeković.

On je odgovarajući na pitanje sudije Ane Vukovićkazao da je tokom dozvoljenog odsustva iz zatvora bio kod kuma Vladimira Roganovića u Herceg Novom kao i kod prijatelja Miloša Burića i Milana Zindovića.

Obzirom da u ranijim iskazima svjedok oštećeni nije spominjao Zindovića i Roganovića sudiju je zanimalo da li postoji razlog zbog čega je to sakrio, nakon čega je Zeković rekao da se ranije toga nije sjetio.

Prema njegovim riječima, sa Roganovićem je duži period bio u istražnom zatvoru gdje su se sprijateljili i kasnije postali kumovi, dok se sa sugrađaninom Zindovićem druži 15 godina.

Odgovarajući na pitanja suda Zeković je rekao da je u stan na Zabjelu, gdje mu žive žena i sin, u zgradi ispred koje je postavljen eksploziv, ušao samo jedan put u životu.

Navodo, supruga, za koju tvrdi da nema položen vozački ispit, posjećuje ga sa sinom u Nikšić, u stanu njegovog oca.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.