Standard.

subota mart 17

Da li su napadi na "Beagle" i "Oko" povezani? Rakočević: Bombama žele da zastraše i upute žestoku opomenu

Građane Podgorice u posljednja tri dana uzdrmale su dvije snažne eksplozije - u srijedu u ranim jutarnjim satima bomba je bačena na diskoteku "Beagle", dok je juče meta napada bila…

121 hits

subota mart 17

Napali ga maloljetnici: Pretučen doktor u Baru

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Ljekar Tomislav Miković, zaposlen u barskoj Hitnoj pomoći, napadnut je u srijedu oko 16 časova prilikom intervencije kod Doma učenika u Baru, piše Dan.

57 hits

subota mart 17

Više od 270.000 eura osumnjičeni uplatili u humanitarne svrhe

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Tužioci osnovnih tužilaštava su primjenom instituta odloženog krivičnog gonjenja u prošloj godini riješili 659 krivičnih predmeta, te na osnovu toga naplatili nešto više 270.000 eura, pišu Vikend novine.

7 hits

petak mart 16

Mladić iz Čačka poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Mojkovca

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Lepenac kod Mojkovca, poginuo je mladić iz Čačka M.J. (27), potvrđeno je portalu Standard iz OKC-a.

182 hits

 
 
 
 
utorak, 13 mart 2018 14:11

Zeković: Nisam član klanova, vozilo na koje je postavljen eksploziv nije moje niti sam ja njime upravljao

Saslušanjem svjedoka oštećenog Radojice Zeković danas je nastavljeno suđenje optuženim koji se trete da su pokušali da ga ubiju podmetanjem eksploziva pod automobil.

Zeković: Nisam član klanova, vozilo na koje je postavljen eksploziv nije moje niti sam ja njime upravljao FOTO: Portal Analitika

Osim Stevana Stamatovića koji je u bjekstvu, a koji se tereti da je formirao kriminalnu grupu koja je trebala da izvrši ubistvo Zekovića terete se i Dejan Deletić (25) i Milan Lješnjak (30) Đorđije Božović (27), Stefan Balević (25) i Aleksandar Bojović (24).

Zeković je tokom svjedočenja kazao da ne poznaje niti jednu osobu sa optuženičke klupe, te kako nema pojma zbog čega je pozvan i da se ne pridružuje njihovom krivičnom gonjenju.

"Što se tiče optuženih, ne poznajem nikoga i ne znam zašto sam bio meta napada. Ne vidim sebe u bilo kakvim klanovima. Vozilo na koje je postavljen eksploziv nije moje niti sam ja njime upravljao" kazao je Zeković.

On je odgovarajući na pitanje sudije Ane Vukovićkazao da je tokom dozvoljenog odsustva iz zatvora bio kod kuma Vladimira Roganovića u Herceg Novom kao i kod prijatelja Miloša Burića i Milana Zindovića.

Obzirom da u ranijim iskazima svjedok oštećeni nije spominjao Zindovića i Roganovića sudiju je zanimalo da li postoji razlog zbog čega je to sakrio, nakon čega je Zeković rekao da se ranije toga nije sjetio.

Prema njegovim riječima, sa Roganovićem je duži period bio u istražnom zatvoru gdje su se sprijateljili i kasnije postali kumovi, dok se sa sugrađaninom Zindovićem druži 15 godina.

Odgovarajući na pitanja suda Zeković je rekao da je u stan na Zabjelu, gdje mu žive žena i sin, u zgradi ispred koje je postavljen eksploziv, ušao samo jedan put u životu.

Navodo, supruga, za koju tvrdi da nema položen vozački ispit, posjećuje ga sa sinom u Nikšić, u stanu njegovog oca.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.