Standard.

nedjelja oktobar 20

Kneževićev vozač postao svjedok saradnik

Bivši vozač vlasnika Atlas grupe Vlatko Rašović dobio je status svjedoka saradnika u još jednoj istrazi koja se vodi protiv njegovog nekadašnjeg šefa Duška Kneževića. U ovom predmetu u kojem…

102 hits

nedjelja oktobar 20

U građevinskim kolicima prevozili drogu za Srbiju

Službenici Granične policije Srbije tragaju za nepoznatim osobama koje su prekjuče pokušale da prokrijumčare marihuanu na teritoriju te države. Policija je uočila švercere, a kada su krenuli ka njima, osumnjičeni…

65 hits

subota oktobar 19

Vujoševiću još dva mjeseca pritvora

Viši sud u Podgorici produžio je za još dva mjeseca pritvor bivšem sekretaru Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadu Vujoševiću.

295 hits

petak oktobar 18

Katnić: Notes je pronađen, Knežević je šef kriminalne organizacije

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Glavni specijalni tužilac je u emisiji Živa istina pokazao notes, koji kako kaže, pripada Dušku Kneževiću, a u kojem se nalazi podaci o davanju novca.  

430 hits

 
 
 
 
četvrtak, 02 novembar 2017 11:41

Podnijeta krivična prijava protiv dva maloljetnika zbog krađe automobila

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv dva maloljetnika iz Herceg Novog zbog sumnje da su u Kamenarima 28. oktobra ukrali automobil Fiat Punto i nakon toga odvezli u pravcu Kotora.

"Službenici CB Herceg Novi i OB Kotor su, 01.11.2017. godine, nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv S.G. (17) i A.D. (16), oba iz Herceg Novog, zbog sumnje da su 28.10.2017. godine počinili ktivično djelo oduzimanje vozila na štetu A.M. Preduziumajući operativne mjere i radnje službenici OB Kotor su pronašli otuđeno vozilo u mjestu Škaljari i nakon kriminalističke obrade ga vratili vlasniku", ističe se u saopštenju Policije.

Takođe, službenici CB Herceg Novi i OB Kotor su, 31.10.2017. godine u mjestu Kumbor, pronašli vozilo marke Toyota Yaris vlasništvo I.K. koje je otuđeno u noći između 29. i 30 oktobra. 2017. godine u mjestu Prčanj.

Pronađeno vozilo je vraćeno vlasniku.

Kriminalističko tehnička obrada upućuje na sumnju da su i ovo vozilo otuđili maloljetnici S.G. i A.D.

"O događajima je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se protiv S.G. i A.D. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo oduzimanje vozila", zaključuje se u saopštenju.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.