Standard.

ponedjeljak oktobar 22

Zatvorenici zapalili ćeliju u ZIKS-u, počeo štrajk

Više pritvorenika u spuškom istražnom zatvoru sinoć je počelo štrajk, a u znak protesta zbog loših uslova i premještanja u druge sobe zapalili su ćeliju JT4.

46 hits

ponedjeljak oktobar 22

Oko 100 policajaca prima platu i sjedi kući, do kraja godine na novo radno mjesto

Objavljeno u: Hronika

by Milica Minić

Oko 100 policijskih službenika uredno prima platu iako nijesu raspoređeni, odnosno ne dolaze na posao, a kod nekih od njih taj status traje i po nekoliko godina. Stoga je direktor…

41 hits

ponedjeljak oktobar 22

Policajac iz Ulcinja mijenjao tablice na luksuznom BMW-u

Objavljeno u: Hronika

by Milica Minić

Disciplinski tužilac MUP-a pokrenuo je disciplinski postupak protiv policijskog službenika K.G. zato što je u Ulcinju promijenio registarske tablice na luksuznom terencu BMW X6.

15 hits

ponedjeljak oktobar 22

Za tri mjeseca zaustavljeno blizu 4.000 pijanih vozača

Objavljeno u: Hronika

by Milica Minić

Vožnja u alkoholisanom stanju sve je učestalija na crnogorskim drumovima. U prilog govore i podaci da je za tri mjeseca tokom ljetnje turističke sezone policija procesuirala 3.809 vozača koji su…

6 hits

 
 
 
 
četvrtak, 09 avgust 2018 14:43

„Sve ću da vas dignem u vazduh i pobiću vas kad vas sretnem na ulici“: Bjelopoljcu 20 dana zatvora jer je prijetio policajcima i psovao ih

Sudija u sudu za prekršaje u Bijelom Polju Ahmet Medjedović utvrdio je jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 20 dana zatvora za N.H. (45) iz bjelopoljskog sela Ivanje zbog počinjenih prekršaja Zakona o javnom redu i miru.

U zahtjevu za pokretanje prekršajnog postupka Uprave policije, CB Bijelo Polje, navodi se da N.H. 8. avgusta oko 19,45 časova u naselju Lješnica nije postupio po naređenjima policijskih službenika da ne psuje i oglušivši se o naređenje da pođe sa njima.

Takođe je navedeno da je nakon opisanog događaja ometao i omalovažavao  policijske  službenike govoreći im pogrdne riječi i psujući te prijeteći da će ih „sve dignuti u vazduh“ i da će ih ubiti kad ih sretne na ulici.

U izrečenu kaznu zatvora okrivljenom je uračunato vrijeme za koje je bio lišen slobode, tako da ima izdržati kaznu u trajanju 19 dana. Obavezan je da na ime troškova prekršajnog postupka uplati iznos od 30 eura u roku od 30 dana, po pravosnažnosti rješenja.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.