Standard.

četvrtak avgust 16

FOTO: Određeno zadržavanje do 72 sata članovima kriminalne grupe osumnjičene za ubistvo Šakovića i Jovanovića

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

U Specijalnom državnom tužilaštvu saslušano je devet osoba koje su dio kriminalne grupe osumnjičene za ubistvo Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića, koje se dogodilo 31. marta u centru Podgorice. Osumnjičenima…

113 hits

četvrtak avgust 16

Nakon nesreće u Bečićima, uhapšen Dragan Ćorić

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Zbog nesreće koja se dogodila juče, kada su u padu paraglajdera poginule dvije osobe, uhapšen je Dragan Ćorić, saopšteno je Standardu iz policije.

58 hits

četvrtak avgust 16

Akcija na uzburkanom moru: Sedam ruskih državljana spašeno sa jedrilice

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Crnogorska policija je juče izvela akciju traganja i spašavanja i tom prilikom su sa jedrilice imena "Nana" spasili sedam ruskih državljana, saopšteno je iz Uprave policije.

47 hits

četvrtak avgust 16

Nevrijeme uzrok pogibije paraglajdera, drugi par zamalo doživio tragediju!

Instruktor Dušan Simović (45) iz Bijelog Polja i državljanka Egipta Marijan Mikhail (28) poginuli su sinoć u padu paraglajdera u Budvi a, kako saznaje Standard, pretpostavlja se da je uzrok…

111 hits

 
 
 
 
četvrtak, 09 avgust 2018 14:43

„Sve ću da vas dignem u vazduh i pobiću vas kad vas sretnem na ulici“: Bjelopoljcu 20 dana zatvora jer je prijetio policajcima i psovao ih

Sudija u sudu za prekršaje u Bijelom Polju Ahmet Medjedović utvrdio je jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 20 dana zatvora za N.H. (45) iz bjelopoljskog sela Ivanje zbog počinjenih prekršaja Zakona o javnom redu i miru.

U zahtjevu za pokretanje prekršajnog postupka Uprave policije, CB Bijelo Polje, navodi se da N.H. 8. avgusta oko 19,45 časova u naselju Lješnica nije postupio po naređenjima policijskih službenika da ne psuje i oglušivši se o naređenje da pođe sa njima.

Takođe je navedeno da je nakon opisanog događaja ometao i omalovažavao  policijske  službenike govoreći im pogrdne riječi i psujući te prijeteći da će ih „sve dignuti u vazduh“ i da će ih ubiti kad ih sretne na ulici.

U izrečenu kaznu zatvora okrivljenom je uračunato vrijeme za koje je bio lišen slobode, tako da ima izdržati kaznu u trajanju 19 dana. Obavezan je da na ime troškova prekršajnog postupka uplati iznos od 30 eura u roku od 30 dana, po pravosnažnosti rješenja.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.