Standard.

četvrtak avgust 16

FOTO: Određeno zadržavanje do 72 sata članovima kriminalne grupe osumnjičene za ubistvo Šakovića i Jovanovića

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

U Specijalnom državnom tužilaštvu saslušano je devet osoba koje su dio kriminalne grupe osumnjičene za ubistvo Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića, koje se dogodilo 31. marta u centru Podgorice. Osumnjičenima…

112 hits

četvrtak avgust 16

Nakon nesreće u Bečićima, uhapšen Dragan Ćorić

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Zbog nesreće koja se dogodila juče, kada su u padu paraglajdera poginule dvije osobe, uhapšen je Dragan Ćorić, saopšteno je Standardu iz policije.

57 hits

četvrtak avgust 16

Akcija na uzburkanom moru: Sedam ruskih državljana spašeno sa jedrilice

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Crnogorska policija je juče izvela akciju traganja i spašavanja i tom prilikom su sa jedrilice imena "Nana" spasili sedam ruskih državljana, saopšteno je iz Uprave policije.

47 hits

četvrtak avgust 16

Nevrijeme uzrok pogibije paraglajdera, drugi par zamalo doživio tragediju!

Instruktor Dušan Simović (45) iz Bijelog Polja i državljanka Egipta Marijan Mikhail (28) poginuli su sinoć u padu paraglajdera u Budvi a, kako saznaje Standard, pretpostavlja se da je uzrok…

111 hits

 
 
 
 
subota, 11 avgust 2018 07:40

Dva sata prije likvidacije otkazao obezbjeđenje: Novi detalji o likvidaciji vlasnika diskoteke "Bigl"

Četrdesetdevetogodišnji Miodrag Migi Kruščić, dva sata prije nego što je likvidiran, 21. maja na terasi lokala "Palata" u podgoričkom naselju Stari aerodrom, otkazao je usluge obezbjeđenja i na sastanak sa novinarkom Vijesti Jelenom Jovanović otišao je bez pratnje, piše Pobjeda.

Dva sata prije likvidacije otkazao obezbjeđenje: Novi detalji o likvidaciji vlasnika diskoteke "Bigl" Arhiva

Istražitelji su došli do saznanja da je Kruščić nekoliko mjeseci ranije angažovao dvojicu momaka da ga obezbjeđuju jer se pribojavao da mu je ugrožen život zbog druženja i bliskosti sa ljudima iz "škaljarskog" klana. Prema podacima Pobjede, Kruščiću je sugerisano iz policije da mu je ozbiljno ugrožena sigurnost, u jeku rata "kavačkog" i "škaljarskog" klana koji je uzrokovao desetine žrtva.

Za sada nije poznato zbog čega je na ugovoreni sastanak Kruščić ipak otišao bez uobičajene pratnje. Takođe, iz istrage nije bilo moguće dobiti informaciju da li su ljudi koji su bili zaduženi za Kruščićevu sigurnost saslušani. Nepobitno je, smatraju uključeni u istragu, da bi njihovi iskazi mogli biti značajni za istragu ili bar njen dalji tok.

Prije svega, moglo bi se doći do konkretnih saznanja zbog čega su angažovani, da li je bilo nekih direktnih prijetnji i od koga, kao i koliko su obezbjeđivali Kruščića i zbog čega nijesu bili u njegovoj blizini kobnog dana. Prema saznanjima Pobjede, istražitelji prikupljaju dokaze u rasvjetljavanju tog zločina i uskoro očekuju značajne pomake.

Nezvanično, inspektori već imaju određene tragove koji ih vode do osumnjičenih i u toku su vještačenja za koja vjeruju da će potvrditi njihove sumnje. Kako je ranije saopšteno iz više izvora bliskih istrazi, postoji niz operativnih saznanja o brutalnoj likvidaciji Kruščića.

Ranije je objavljeno da postoje sumnje istražitelja da iza ovog zločina stoji crnogorski državljanin, u policijskim evidencijama označen kao bezbjednosno interesantna osoba bliska kavačkom klanu.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.