Standard.

ponedjeljak oktobar 22

Novi neredi u ZIKS-u: Zatvorenici pale dušeke, intervenisala policija

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Više zatvorenika u spuškom zatvoru, koji su sinoć započeli štrajk glađu, ponovo je izazvalo nerede zbog kojih je intervenisala zatvorska policija. Oni su, kako saznaje Standard, ponovo palili dušeke.

107 hits

ponedjeljak oktobar 22

Uhapšen policajac iz Podgorice: Udario suprugu i polomio joj nos

Podgorička policija privela je kasno sinoć M. R. službenika policije zbog sumnje da je supruzi nanio teške tjelesne povrede, saznaje portal Standard.

196 hits

ponedjeljak oktobar 22

Nikšićani se posvađali pa pucali u sugrađanina: Uhapšene dvije osobe osumnjičene za pokušaj ubistva

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Nikšićka policija uhapsila je B.B. (26) i I.N. (26) iz tog grada zbog sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu V.M. (38) takođe iz Nikšića,…

96 hits

ponedjeljak oktobar 22

U Ulcinju uhapšena državljanka Srbije zbog pokušaja ubistva: Nož od 19 cm zarila u vrat muškarcu

Ulcinjska policija je, u kratkom roku rasvijetlila ubistvo u pokušaju koje je počinjeno u Ulcinju na štetu E.D. (66) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Ulcinju. Policijski službenici su…

111 hits

 
 
 
 
subota, 11 avgust 2018 07:40

Dva sata prije likvidacije otkazao obezbjeđenje: Novi detalji o likvidaciji vlasnika diskoteke "Bigl"

Četrdesetdevetogodišnji Miodrag Migi Kruščić, dva sata prije nego što je likvidiran, 21. maja na terasi lokala "Palata" u podgoričkom naselju Stari aerodrom, otkazao je usluge obezbjeđenja i na sastanak sa novinarkom Vijesti Jelenom Jovanović otišao je bez pratnje, piše Pobjeda.

Dva sata prije likvidacije otkazao obezbjeđenje: Novi detalji o likvidaciji vlasnika diskoteke "Bigl" Arhiva

Istražitelji su došli do saznanja da je Kruščić nekoliko mjeseci ranije angažovao dvojicu momaka da ga obezbjeđuju jer se pribojavao da mu je ugrožen život zbog druženja i bliskosti sa ljudima iz "škaljarskog" klana. Prema podacima Pobjede, Kruščiću je sugerisano iz policije da mu je ozbiljno ugrožena sigurnost, u jeku rata "kavačkog" i "škaljarskog" klana koji je uzrokovao desetine žrtva.

Za sada nije poznato zbog čega je na ugovoreni sastanak Kruščić ipak otišao bez uobičajene pratnje. Takođe, iz istrage nije bilo moguće dobiti informaciju da li su ljudi koji su bili zaduženi za Kruščićevu sigurnost saslušani. Nepobitno je, smatraju uključeni u istragu, da bi njihovi iskazi mogli biti značajni za istragu ili bar njen dalji tok.

Prije svega, moglo bi se doći do konkretnih saznanja zbog čega su angažovani, da li je bilo nekih direktnih prijetnji i od koga, kao i koliko su obezbjeđivali Kruščića i zbog čega nijesu bili u njegovoj blizini kobnog dana. Prema saznanjima Pobjede, istražitelji prikupljaju dokaze u rasvjetljavanju tog zločina i uskoro očekuju značajne pomake.

Nezvanično, inspektori već imaju određene tragove koji ih vode do osumnjičenih i u toku su vještačenja za koja vjeruju da će potvrditi njihove sumnje. Kako je ranije saopšteno iz više izvora bliskih istrazi, postoji niz operativnih saznanja o brutalnoj likvidaciji Kruščića.

Ranije je objavljeno da postoje sumnje istražitelja da iza ovog zločina stoji crnogorski državljanin, u policijskim evidencijama označen kao bezbjednosno interesantna osoba bliska kavačkom klanu.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.