Standard.

petak april 19

Sumnja se da je na "Jadranu" nađena droga: Provjeravaju brod i more oko njega, odgođeno krstarenje studenata

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat i vojne policije asistiraju državnom tužiocu u istrazi oko materije na Školskom brodu Jadran za koju se sumnja da je droga.

100 hits

petak april 19

Sporazumno priznanje: Jelovac i Leković šest mjeseci u zatvoru zbog narkotika i oružja

Momir Jelovac i Vesko Leković sporazumno su pristali da odleže po šest mjeseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja i šverca narkotika.

28 hits

petak april 19

Kotoranin prijetio policiji: Pobiću vas noćas, mrtvi ćete biti kunem vam se

Apelacioni sud odbio je žalbu na produženje pritvora Kotoraninu Marku Radoviću, kojeg terete da je u decembru prošle godine u Herecg Novom napao policijske službenike koji su pokušali da ga legitimišu…

31 hits

petak april 19

Osumnjičeni za pljačku sina Filipa Vujanovića sproveden u ZIKS

Sudija za istragu odredio je pritvor do 30 dana Mirku Paoviću (40) iz Podgorice, koji se sumnjiči da je počinio tri razbojništva u kojima je uz prijetnju pištoljem ukrao veći…

74 hits

 
 
 
 
petak, 14 septembar 2018 16:01

Ukrao sve priloge iz crkve pa stopirao za Podgoricu: Kolašinca uhvatila podgorička policija, sleduje krivična prijava

Kolašinska policija podnijeće krivičnu prjavu protiv D.Š. (47) iz tog grada koji je osumnjičen da je jutros ukrao novac iz crkve Svetih Pantelejmona i Klimenta Ohridskog u Barama Radovića, saopšteno je iz Uprave policije.

Policiji je oko 9 časova saopšteno da je ovo lice ukralo sve priloge odnosno novac koji su vjernici već neko vrijeme ostavljali pored ikona i svijeća u ovoj crkvi.

"Na osnovu operativnih saznanja, došlo se do informacija da je osumnjičeni tokom bjekstva promijeno odjeću, te da je ustopiralo vozilo i uputilo se ka Podgorici. Službenici kolašinske policije su obavijestili kolege iz Centra bezbjednosti Podgorica o navdenom. Policijska patrola je potom zaustavila vozilo u kojem se kao suvozač nalazilo navedeno lice, koje je identifikovano kao D.Š. (47) iz Kolašina. Vozač nije imao nikakvih saznanja o događaju, dok je kod D.Š. pronađen novac u iznosu od oko 110 eura koji je, kako se sumnja, ukraden u navedenoj crkvi", navodi se u saopštenju.

Novac je oduzet od D.Š. Biće vraćen crkvi. Protiv D.Š. će nadležnom tužiocu biti podnijeta krivična prijava.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 14 septembar 2018 16:11

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.