Standard.

ponedjeljak septembar 24

Kosovar otkucao imena osoba sa kojima je spremao ubistva: Ispituje se da li su htjeli da osvete Mušu Osmanagića

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Grupa Barana, Budvana i jedan Kosovar navodno su, planiranim likvidacijama, pripremali osvetu Armina Muše Osmanagića, koji je ubijen 2014. godine, pokazuju sumnje policije na osnovu dosadašnjih operativnih podataka. Portal Standard…

32 hits

ponedjeljak septembar 24

Tragedija u Beranama: Radnik iskrvario nakon što mu je ruku zahvatila mješalica za tijesto

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Vlasnik pekare u pripremi u beranskom naselju Pešca, Ljubiša Premović (38) preminuo je nakon teške povrede koju je zadobio na poslu, prenosi Radio Berane.

33 hits

ponedjeljak septembar 24

Operativna saznanja policije: Kriminalna grupa iz Crne Gore pokušala da ubije Oliveru Lakić

Pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor kriminalističke policije Enis Baković kazao je da policija ima saznanja ko je pokušao da ubije novinarku Vijesti Oliveru Lakić.

58 hits

ponedjeljak septembar 24

Podgorica: Grupa momaka na Koniku presrela, otela i pretukla muškarca

Podgorička policija je u tri odvojene aktivnosti uhapsila šest osoba zbog sumnje da su počinila šest krivičnih djela na štetu četiri fizička i jednog pravnog lica.

56 hits

 
 
 
 
petak, 14 septembar 2018 16:45

Upali u kuću, ukrali novac pa istukli vlasnika: Dvoje uhapšeno zbog krađe

Podgorička policija uhapsila je juče R.L. (20) i K.K. (23), oboje iz Skadra, zbog sumnje da su ušli u kuću N.Lj. ukrali novac, a onda kada je oštećeni pokušao da ih zaustavi, kako se sumnje, zadali su mu nekoliko udaraca u glavu i pobjegli, saopšteno je iz Uprave policije. 

Upali u kuću, ukrali novac pa istukli vlasnika: Dvoje uhapšeno zbog krađe Ilustracija

"R.L. i K.K. su, kako se sumnja, juče ušli u kuću oštećenog i izvršili premetačinu i ukrali novac. Nakon toga oni su napustili kuću kojom prilikom je oštećeni N.Lj. pokušao da ih zaustavi i oni su mu, sumnja se, zadali nekoliko udaraca u predjelu glave i dali se u bjekstvo", navodi se u saopštenju.

Nadalje, istog dana službenici podgoričke policije su uhapsili i priveli nadležnom tužiocu I.M. (37) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa.

"On je, kako se sumnja, upotrebom podesnog sredstva demolirao spoljnu jedinicu klima uređaja na jednom objektu a u namjeri da je ukrade su ga spriječili policijski službenici koji su ga uočili tokom vršenja krivičnog djela", kazali su iz UP.

Takođe, službenici podgoričke policije su nadležnom tužiocu za maloljetnike podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave podnijete protiv S.P. (17) iz Podgorice zbog sumnje da je na štetu S.R. počinio krivično djelo krađa.

"On je, sumnja se, iskoristio nepažnju oštećene i iz vozila ukrao novčanik nakon čega se drugim vozilom udaljio u nepoznatom pravcu. Postupajući odmah po prijavi, policijski službenici su zaustavili vozilo u kojem se nalazio S.P. i pretresom ovog lica pronašli ukraden novčanik, koji je vraćen vlasnici", navode iz UP.  

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.