Standard.

nedjelja januar 20

Dan D za Šarića: Ako se ovo dogodi, od sjutra bi mogao biti na slobodi

Advokati Darka Šarića podnijeli su Apelacionom sudu u Beogradu žalbe, tražeći da mu se ukine pritvor do pravosnažnosti presude, te će već početkom naredne sedmice biti poznato hoće li se Pljevljak poslije…

95 hits

nedjelja januar 20

Nova optužnica za Markuša: Lažni policajac prijetio ubistvom sugrađaninu

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici podiglo je novu optužnicu protiv Podgoričanina Bojana Markuša koji je javnosti postao poznat kao „lažni policajac” kada je prošle godine, koristeći ukradenu legitimaciju, zaustavljao građane i pretresao…

53 hits

petak januar 18

Udes kod Sozine, umalo nastradala i naplatna kućica

Na naplatnoj rampi tunela „Sozina“ došlo je do sudara vozila oko 18 sati i 15 minuta pri kome zamalo nije nastradala i naplatna kućica.

100 hits

petak januar 18

Policija u Baru, Kotoru i Podgorici rasvijetlila 13 teških krađa i krađa, uhapšeno devet osoba!

Službenici CB Bar su rasvijetlili sedam krivičnih djela teška krađa i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu protiv maloljetnih E.Đ. (15) i V.N. (14) i osamanaestogodišnjeg A.B. Oni su, sumnja se,…

60 hits

 
 
 
 
petak, 14 septembar 2018 16:45

Upali u kuću, ukrali novac pa istukli vlasnika: Dvoje uhapšeno zbog krađe

Podgorička policija uhapsila je juče R.L. (20) i K.K. (23), oboje iz Skadra, zbog sumnje da su ušli u kuću N.Lj. ukrali novac, a onda kada je oštećeni pokušao da ih zaustavi, kako se sumnje, zadali su mu nekoliko udaraca u glavu i pobjegli, saopšteno je iz Uprave policije. 

Upali u kuću, ukrali novac pa istukli vlasnika: Dvoje uhapšeno zbog krađe Ilustracija

"R.L. i K.K. su, kako se sumnja, juče ušli u kuću oštećenog i izvršili premetačinu i ukrali novac. Nakon toga oni su napustili kuću kojom prilikom je oštećeni N.Lj. pokušao da ih zaustavi i oni su mu, sumnja se, zadali nekoliko udaraca u predjelu glave i dali se u bjekstvo", navodi se u saopštenju.

Nadalje, istog dana službenici podgoričke policije su uhapsili i priveli nadležnom tužiocu I.M. (37) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa.

"On je, kako se sumnja, upotrebom podesnog sredstva demolirao spoljnu jedinicu klima uređaja na jednom objektu a u namjeri da je ukrade su ga spriječili policijski službenici koji su ga uočili tokom vršenja krivičnog djela", kazali su iz UP.

Takođe, službenici podgoričke policije su nadležnom tužiocu za maloljetnike podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave podnijete protiv S.P. (17) iz Podgorice zbog sumnje da je na štetu S.R. počinio krivično djelo krađa.

"On je, sumnja se, iskoristio nepažnju oštećene i iz vozila ukrao novčanik nakon čega se drugim vozilom udaljio u nepoznatom pravcu. Postupajući odmah po prijavi, policijski službenici su zaustavili vozilo u kojem se nalazio S.P. i pretresom ovog lica pronašli ukraden novčanik, koji je vraćen vlasnici", navode iz UP.  

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.