Standard.

četvrtak novembar 15

Forenzičarka tvrdi: "Odjeća Bećirovića je bila predmet DNK analize ali je usljed medicinskog tretmana već bila oštećena"

Suđenje za ubistvo biznismena Dragana Bećirovića nastavljeno je danas u Višem sudu saslušanjem forenzičarke Sandre Kovačević.

41 hits

četvrtak novembar 15

Podgoričaninu šest godina zatvora jer je pretukao sugrađanina i uzeo mu 100 eura

Apelacioni sud potvrdio je presudu kojom je Semir Omerbožović (43) iz Podgorice osuđen na šest godina zatvora jer je krajem avgusta prošle godine pretukao dvadeset godina starijeg Radomira Radusinovića i…

26 hits

četvrtak novembar 15

Suđenje osumnjičenoj za zamjenu beba počinje danas

U Osnovnom sudu u Podgorici danas počinje suđenje medicinskoj sestri čijim su propustom u maju ove godine u Kliničkom centru crne Gore (KCCG) zamijenjene dvije bebe.

17 hits

četvrtak novembar 15

Službenik iz kosovske vlade finansirao bjekstvo Marija Miloševića?

Podgoričanin Mario Milošević, za kojim je raspisana potjernica zbog optužbi da je učestvovao u ubistvu Cetinjanina Radomira Đuričkovića, pokušao je da pobjegne iz kosovskog zatvora. Kako sumnjaju tamošnji istražitelji, u…

74 hits

 
 
 
 
petak, 14 septembar 2018 16:58

Mislio da je malo 40 pa rekao majci da ponudi 100 eura: Rusu pritvor do 30 dana zbog davanja mita i napada na saobraćajce

Sudija za istragu Osnovnog suda Cetinje, Jelena Perović nakon saslušanja ruskog državljanina D.B. donijela je rješenje o određivanju pritvora do 30 dana, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo davanje mita i u sticaju sa krivičnim djelom napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Mislio da je malo 40 pa rekao majci da ponudi 100 eura: Rusu pritvor do 30 dana zbog davanja mita i napada na saobraćajce Ilustracija

D.B. je uhapšen prekjuče tokom redovne kontrole saobraćaja u mjestu Belveder na magistralnom putnu Podgorica – Cetinje.

Zbog brze vožnje on je zaustavljen, nakon čega je pokušao da izbjegne kaznu pa je policajcima ponudio 20 eura kako bi ga pustili da nastavi dalje kretanje. Policiajci su odbili novac, a on im je ponudio još 20 eura.

Za to vrijeme majka osumnjičenog je počela da ih snima telefonon, nakon čega je upozorena da to ne smije da radi. D.B. je prišao zatim policajcu uhvatio ga za ruku i povukao od svog vozila. Obzirom da je ovo bio napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, policijski službenik morao je upotrijebiti sredstva prinude i stavio lisice na ruke.

Misleći da ga policajci nijesu pustili jer je ponudio malo novca, dok su ga odvodili kazao je majci A.B. da im ponudi 100 eura.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.