Standard.

ponedjeljak septembar 24

Kosovar otkucao imena osoba sa kojima je spremao ubistva: Ispituje se da li su htjeli da osvete Mušu Osmanagića

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Grupa Barana, Budvana i jedan Kosovar navodno su, planiranim likvidacijama, pripremali osvetu Armina Muše Osmanagića, koji je ubijen 2014. godine, pokazuju sumnje policije na osnovu dosadašnjih operativnih podataka. Portal Standard…

29 hits

ponedjeljak septembar 24

Tragedija u Beranama: Radnik iskrvario nakon što mu je ruku zahvatila mješalica za tijesto

Objavljeno u: Hronika

by Ana Šofranac

Vlasnik pekare u pripremi u beranskom naselju Pešca, Ljubiša Premović (38) preminuo je nakon teške povrede koju je zadobio na poslu, prenosi Radio Berane.

32 hits

ponedjeljak septembar 24

Operativna saznanja policije: Kriminalna grupa iz Crne Gore pokušala da ubije Oliveru Lakić

Pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor kriminalističke policije Enis Baković kazao je da policija ima saznanja ko je pokušao da ubije novinarku Vijesti Oliveru Lakić.

58 hits

ponedjeljak septembar 24

Podgorica: Grupa momaka na Koniku presrela, otela i pretukla muškarca

Podgorička policija je u tri odvojene aktivnosti uhapsila šest osoba zbog sumnje da su počinila šest krivičnih djela na štetu četiri fizička i jednog pravnog lica.

55 hits

 
 
 
 
petak, 14 septembar 2018 16:58

Mislio da je malo 40 pa rekao majci da ponudi 100 eura: Rusu pritvor do 30 dana zbog davanja mita i napada na saobraćajce

Sudija za istragu Osnovnog suda Cetinje, Jelena Perović nakon saslušanja ruskog državljanina D.B. donijela je rješenje o određivanju pritvora do 30 dana, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo davanje mita i u sticaju sa krivičnim djelom napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Mislio da je malo 40 pa rekao majci da ponudi 100 eura: Rusu pritvor do 30 dana zbog davanja mita i napada na saobraćajce Ilustracija

D.B. je uhapšen prekjuče tokom redovne kontrole saobraćaja u mjestu Belveder na magistralnom putnu Podgorica – Cetinje.

Zbog brze vožnje on je zaustavljen, nakon čega je pokušao da izbjegne kaznu pa je policajcima ponudio 20 eura kako bi ga pustili da nastavi dalje kretanje. Policiajci su odbili novac, a on im je ponudio još 20 eura.

Za to vrijeme majka osumnjičenog je počela da ih snima telefonon, nakon čega je upozorena da to ne smije da radi. D.B. je prišao zatim policajcu uhvatio ga za ruku i povukao od svog vozila. Obzirom da je ovo bio napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, policijski službenik morao je upotrijebiti sredstva prinude i stavio lisice na ruke.

Misleći da ga policajci nijesu pustili jer je ponudio malo novca, dok su ga odvodili kazao je majci A.B. da im ponudi 100 eura.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.