Standard.

petak april 19

Sumnja se da je na "Jadranu" nađena droga: Provjeravaju brod i more oko njega, odgođeno krstarenje studenata

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat i vojne policije asistiraju državnom tužiocu u istrazi oko materije na Školskom brodu Jadran za koju se sumnja da je droga.

99 hits

petak april 19

Sporazumno priznanje: Jelovac i Leković šest mjeseci u zatvoru zbog narkotika i oružja

Momir Jelovac i Vesko Leković sporazumno su pristali da odleže po šest mjeseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja i šverca narkotika.

28 hits

petak april 19

Kotoranin prijetio policiji: Pobiću vas noćas, mrtvi ćete biti kunem vam se

Apelacioni sud odbio je žalbu na produženje pritvora Kotoraninu Marku Radoviću, kojeg terete da je u decembru prošle godine u Herecg Novom napao policijske službenike koji su pokušali da ga legitimišu…

31 hits

petak april 19

Osumnjičeni za pljačku sina Filipa Vujanovića sproveden u ZIKS

Sudija za istragu odredio je pritvor do 30 dana Mirku Paoviću (40) iz Podgorice, koji se sumnjiči da je počinio tri razbojništva u kojima je uz prijetnju pištoljem ukrao veći…

74 hits

 
 
 
 
petak, 14 septembar 2018 16:58

Mislio da je malo 40 pa rekao majci da ponudi 100 eura: Rusu pritvor do 30 dana zbog davanja mita i napada na saobraćajce

Sudija za istragu Osnovnog suda Cetinje, Jelena Perović nakon saslušanja ruskog državljanina D.B. donijela je rješenje o određivanju pritvora do 30 dana, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo davanje mita i u sticaju sa krivičnim djelom napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Mislio da je malo 40 pa rekao majci da ponudi 100 eura: Rusu pritvor do 30 dana zbog davanja mita i napada na saobraćajce Ilustracija

D.B. je uhapšen prekjuče tokom redovne kontrole saobraćaja u mjestu Belveder na magistralnom putnu Podgorica – Cetinje.

Zbog brze vožnje on je zaustavljen, nakon čega je pokušao da izbjegne kaznu pa je policajcima ponudio 20 eura kako bi ga pustili da nastavi dalje kretanje. Policiajci su odbili novac, a on im je ponudio još 20 eura.

Za to vrijeme majka osumnjičenog je počela da ih snima telefonon, nakon čega je upozorena da to ne smije da radi. D.B. je prišao zatim policajcu uhvatio ga za ruku i povukao od svog vozila. Obzirom da je ovo bio napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, policijski službenik morao je upotrijebiti sredstva prinude i stavio lisice na ruke.

Misleći da ga policajci nijesu pustili jer je ponudio malo novca, dok su ga odvodili kazao je majci A.B. da im ponudi 100 eura.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.