Standard.

nedjelja decembar 08

Ubijen lovac Selimir Jurišević u Bijelom Polju

Član lovačke organizacije „Bijelo Polje“ Selimir Jurišević(43) smrtno je stradao danas oko 14 časova tokom lova, saznaje portal Standard.

3984 hits

subota decembar 07

Pas izujedao dječaka - operisan i van životne opasnosti

Objavljeno u: Hronika

by Samir

Desetogodišnji dječak iz Podgorice teško je povrijeđen kada je preksinoć na njega u podgoričkom naselju Masline nasrnuo pas belgijski ovčar malinoa. Prema saznanjima Dana, dječak, čiji je identitet poznat redakciji,…

1002 hits

subota decembar 07

Uhapšen vozač u Herceg Novom: Vozio pijan, pa udario dva pješaka

Objavljeno u: Hronika

by Samir

Policija je sinoć u Herceg Novom uhapsila vozača Đ.D. koji je vozio pijan oborio dva pješaka, od kojih je jedan zadobio teške, a drugi lake tjelesne povrede.

729 hits

nedjelja decembar 08

Nalazi DNK vode do Marjana Vujačića: Jedan trag na zidu mračnog haustora razotkrio ko stoji iza četiri likvidacije

Objavljeno u: Hronika

by Samir

DNK vještačenje tragova sa mjesta gdje je ubijen Jugoslav Cvetanović, rođeni brat ubice Nikole Bojovića, ukazalo je da je član škaljarskog klana Marjan Vujačić bio na mjestu zločina, saznaje "Blic".

655 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 545
nedjelja, 08 oktobar 2017 09:34

Avion Montenegro airlines-a ostao u Varšavi zbog ptice

Oštećenje na avionu Oštećenje na avionu FOTO: Standard

Crnogorska nacionalna avio kompanija, Montenegro airlines potvrdila je pisanje portala "Standard" o tome da je ptica udarila u avion kojim je juče otputovala crnogorska fudbalska reprezentacija za Varšavu. Avion je uspješno sletio, niko od putnika i članova posade nije povrijeđen, ali se još ne zna kad će letjelica biti poporavljena.

"Udar se nije osjetio u pilotskoj i putničkoj kabini, bezbjednost putnika i posade ni u jednom trenutku nije bila ugrožena, i letačka posada je kao i na svakom drugom letu rutinski prizemljila avion. U toku redovne kontrole aviona između dva leta, uočeno je mehaničko oštećenje usisnika desnog motora tipa GE (General Electric) CF34-10E5, dok drugih posledica udara nije bilo. Udar ptice je uobičajeni problem koji se često dešava u avijaciji, i nije nepoznanica u ovoj vrsti posla", navodi se u saopštenju.

Nakon detaljne inspekcije i analize oštećenja, utvrđeno je da se avion ne može vratiti u saobraćaj dok se ne izvrši strukturalna popravka usisnika motora.

"U ovom trenutku se ne može precizno odrediti koliko će proces popravke trajati", kažu iz MA.

To što im je jedan avion ostao u Varšavi, odraziće se na ostale linije kompanije. Ipak, tvrde, svako ko je kupio kartu, stići će na željeno odredište.

"Zbog neplaniranog povlačenja ovog aviona iz saobraćaja, putnici sa jutarnjeg leta za Beograd i popodnevnog leta za Rim otputovaće sa našim kod šer partnerima, dok će letovi za Ljubljanu, Frankfurt i večernji let za Beograd kasniti zbog preraspodjele saobraćaja. Koristimo priliku da se izvinimo našim cijenjenim putnicima zbog eventualnih neprijatnosti uzrokovanih promjenama u saobraćaju usled ovog nepredviđenog događaja. Bez obzira na ove otežavajuće okolnosti, sve planirane operativne aktivnosti za ovaj letački dan biće realizovane, a putnici zbrinuti i bezbjedno prevezeni na odredište", zaključuje se u saopštenju.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 08 oktobar 2017 09:39

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.