Standard.

subota avgust 17

Težak udes ispred Sozine: Poginula jedna osoba, tri povrijeđene

Objavljeno u: Hronika

by Samir

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila izmedju tunela Sozina i Raš poginula je bosanska državljanka, a najmanje tri osobe su povrijeđene, saopšteno je Standardu iz OKC-a Uprave policije. Udes se…

175 hits

subota avgust 17

Za 24 sata 28 saobraćajnih nezgoda: Putevi odnijeli dva života, 17 osoba povrijeđeno

Objavljeno u: Hronika

by Samir

U Crnoj Gori, u protekla 24 sata, dogodilo se 28 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dvije osobe poginule, teže je povrijeđeno devet, a lakše osam osoba, saopšteno je iz Uprave…

65 hits

subota avgust 17

VDT: Nikčević odgovara samo prekršajno

Objavljeno u: Hronika

by Samir

Više državno tužilaštvo u Podgorici utvrdilo je da nema elemenata krivične odgovornosti prve savjetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari Mirne Nikčević.

19 hits

subota avgust 17

Vujačić: Nijesam član ni jednog klana

Objavljeno u: Hronika

by Samir

Marjan Vujačić (34) iz Golubovaca, koji je uhapšen 12. jula u Novom Sadu zbog ubistva Jugoslava Cvetanovića, a kasnije je osumnjičen za još tri likvidacije, tvrdi da nije počinio zločine.

100 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 545
nedjelja, 08 oktobar 2017 09:34

Avion Montenegro airlines-a ostao u Varšavi zbog ptice

Oštećenje na avionu Oštećenje na avionu FOTO: Standard

Crnogorska nacionalna avio kompanija, Montenegro airlines potvrdila je pisanje portala "Standard" o tome da je ptica udarila u avion kojim je juče otputovala crnogorska fudbalska reprezentacija za Varšavu. Avion je uspješno sletio, niko od putnika i članova posade nije povrijeđen, ali se još ne zna kad će letjelica biti poporavljena.

"Udar se nije osjetio u pilotskoj i putničkoj kabini, bezbjednost putnika i posade ni u jednom trenutku nije bila ugrožena, i letačka posada je kao i na svakom drugom letu rutinski prizemljila avion. U toku redovne kontrole aviona između dva leta, uočeno je mehaničko oštećenje usisnika desnog motora tipa GE (General Electric) CF34-10E5, dok drugih posledica udara nije bilo. Udar ptice je uobičajeni problem koji se često dešava u avijaciji, i nije nepoznanica u ovoj vrsti posla", navodi se u saopštenju.

Nakon detaljne inspekcije i analize oštećenja, utvrđeno je da se avion ne može vratiti u saobraćaj dok se ne izvrši strukturalna popravka usisnika motora.

"U ovom trenutku se ne može precizno odrediti koliko će proces popravke trajati", kažu iz MA.

To što im je jedan avion ostao u Varšavi, odraziće se na ostale linije kompanije. Ipak, tvrde, svako ko je kupio kartu, stići će na željeno odredište.

"Zbog neplaniranog povlačenja ovog aviona iz saobraćaja, putnici sa jutarnjeg leta za Beograd i popodnevnog leta za Rim otputovaće sa našim kod šer partnerima, dok će letovi za Ljubljanu, Frankfurt i večernji let za Beograd kasniti zbog preraspodjele saobraćaja. Koristimo priliku da se izvinimo našim cijenjenim putnicima zbog eventualnih neprijatnosti uzrokovanih promjenama u saobraćaju usled ovog nepredviđenog događaja. Bez obzira na ove otežavajuće okolnosti, sve planirane operativne aktivnosti za ovaj letački dan biće realizovane, a putnici zbrinuti i bezbjedno prevezeni na odredište", zaključuje se u saopštenju.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 08 oktobar 2017 09:39

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.