Standard.

utorak januar 15

U Nikšiću uhapšene dvije bezbjednosno interesantne osobe: Pronađeni pišolj i municija u ilegalnom posjedu

Nikšićka policija, preduzimajući mjere i radnje usmjerene na pronalazak vatrenog oružja u ilegalnom posjedu, a sa posebnim akcentom na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, pronašla je pištolj i municiju. Dva lica…

79 hits

utorak januar 15

Nova prijetnja Kneževića: "Glavni akter umire na kraju filma"

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević izuzetno je aktivan na svom Instagram nalogu od kad je protiv njega Specijalno državno tužilaštvo podiglo optužnicu za pronevjeru i pranje novca, ali čini se…

251 hits

utorak januar 15

Saradnik Luke Bojovića Filip Korać crnogorski državljanin, ima pravo glasa u Beranama

Vođa “zemunskog klana”” Filip Korać, za kojim je Srbija raspisala crvenu Interpolovu potjernicu, crnogorski je državljanin i ima pravo glasa u Beranama. Kako je saopšteno Danu, Korać ima pravo da…

41 hits

utorak januar 15

Knežević osumnjičen je da je bio na čelu kriminalne organizacije koja je djelovala devet godina

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević osumnjičen je da je bio na čelu kriminalne organizacije koja je djelovala od 2008. do 2017. a čiji članovi su, prema sumnjama istražitelja, bile još…

77 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 22 oktobar 2018 15:00

Nikšićani se posvađali pa pucali u sugrađanina: Uhapšene dvije osobe osumnjičene za pokušaj ubistva

Nikšićka policija uhapsila je B.B. (26) i I.N. (26) iz tog grada zbog sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu V.M. (38) takođe iz Nikšića, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, službenici policije su, 20. oktobra u oko ponoći, obaviješteni od oštećenog V.M., da su na njega iz vatrenog oružja pucali B.B. i I.N. u mjestu Dragova Luka u Nikšiću. V.M. ovom prilikom nije zadobio povrede", navodi se u saopštenju.

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su odmah nakon obavještenja izvršili blokadu kako bi pronašli osumnjičena lica i izašli na lice mjesta u cilju prikupljanja predmeta i tragova ovog krivičnog djela.

"Uviđaj je izvršen po nalogu državnog tužioca u VDT u Podgorci. Tom prilikom su pronađene dvije puščane čaure i torbica sa dokumentima na ime B.B.", dodaju iz UP.

Brzom i efikasnom aktivnošću službenika CB Nikšić, nedugo nakon izvršenja krivičnog djela, uhapšeni su B.B. I I.N. O događaju je obaviješten tužilac. 

Policijski službenici su izvršili pretrese kuća i prostorija koje koriste osumnjičena lica.
 
"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je nakon svađe između osumnjičenih lica sa V.M, koja je posljedica ranijih nesuglasica, B.B. uzeo pušku, koju mu je prethodno dodao I.N, nakon čega je B.B. u pravcu oštećenog ispalio dva projektila. Službenici CB Nikšić su pronašli i od B.B. oduzeli poluautomatsku pušku za koju se sumnja da je koriščćena prilikom izvršenja ovog krivičnog djela", navode iz UP.

Puška i ostali predmeti i tragovi koji su izuzeti sa lica mjesta biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.