Standard.

srijeda novembar 21

Pokrenut disciplinski postupak: Policajac u Nikšiću vrijeđao i udarao suprugu

Disciplinski tužilac pokrenuo je disciplinski postupak protiv policijskog službenika Š.M. zato što je prvo vrijeđao, a zatim udario suprugu čime je narušio ugled policije, pišu Dnevne novine.

39 hits

srijeda novembar 21

Zatvorenik pokušao samoubistvo

Osuđenik L. L. iz Podgorice pokušao je da izvrši samoubistvo u prostorijama Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS).

74 hits

srijeda novembar 21

Zatvorenik pokušao samoubistvo

Objavljeno u: Hronika

srijeda novembar 21

Odbijen predlog SDT-a: Maroviću ipak ostaje stan, kuća blokirana

Viši sud u Podgorici odbio je predlog Specijalnog državnog tužilaštva da se bivšem potpredsjedniku DPS-a Svetozaru Maroviću oduzme stan od 90 metara kvadratnih u Budvi. Istom odlukom prihvaćen je zahtjev…

34 hits

utorak novembar 20

Novi detalji: Ubica pucao u Kalezića iz pištolja sa prigušivačem, saslušani članovi grupa iz Podgorice, Bara, Cetinja i Budve

Deset projektila iz pištolja sa prigušivačem ispaljeno je sinoć u Podgoričanina Veselina Kalezića, u naselju Stari aerodrom, pokazala je dosadašnja istraga inspektora podgoričkog Centra bezbjednosti.

163 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 10:48

Katnić opomenuo sudiju Mugošu: Advokat vrijeđa Crnu Goru, a vi ne reagujete, ovo je zadnji put da ovo trpim!

Specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je, na današnjem suđenju za pokušaj terorizma, da je sudija Suzana Mugoša napravila ozbiljan propust jer nije reagovala kada je advokat Dušan Radosavljević uvrijedio Crnu Goru.

Radosavljević je prije toga kazao da je način na koji je svjedok saradnik Saša Sinđelić doveden u Crnu Goru "bruka za državu".

"Nijeste reagovali kada je rekao da je ovo bruka za Crnu Goru. Nije bruka što smo tajno doveli Sinđelića, jer je to bila mjera da mu se zaštiti život. Nikad nijesmo rekli da je ovo što je uradila GRU bruka za veliku državu Rusiju. Mi samo tražimo da se poštuje Crna Gora kao što mi uvažavamo bratsku Srbiju i Rusiju. Molim vas ovo će biti zadnji put da će ovaj tužilac da ovo trpi da se ne poštuje država Crna Gora", rekao je Katnić sudiji.

Sudija Mugoša mu je odgovorila da je advokat Radosavljević opomenut, na što je Katnić prigovorio da nije.

Ranije danas na suđenju pročitana je izjava Džozefa Asada od 17.04 2017. godine.

"Asad nije dao odgovor na pitanje poznaje li optužene", kazala je Suzana Mugoša.

Tužilac Saša Čađenović kazao je da je Asad pozvao na Peti amandman Ustava SAD i odbio da odgovori na pitanja koja se tiču posla u Crnoj Gori.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 08 novembar 2018 10:55

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.