Standard.

petak jul 19

Tivat: Nakon tuče gostiju i obezbjeđenja u diskoteci došlo do pucnjave, ranjen Novosađanin

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Jedno lice ranjeno iz vatrenog oružja, a jedno je povrijeđeno u tuči tokom sinoćnjeg fizičkog obračuna gostiju i obezbjeđenja u diskoteci Win u Tivtu.  Kako nezvanično saznaje Radio Tivat, ranjen je…

430 hits

petak jul 19

Romina Vlahović prekršila Etički kodeks: Umjesto na suđenje, otišla na kafu

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici Romina Vlahović je neprofesionalnim ponašanjem prekršila Etički kodeks državnih tužilaca, utvrdila je nadležna komisija.

139 hits

petak jul 19

Biviši predsjednik opštine Bar na suđenje doveden iz ZIKS-a: O Pavićeviću i ostalima u septembru

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Suđenje bivšem predsjedniku opštine Bar i nekadašnjem vlasniku Zavoda za izgradnju Bara (ZIB) Žarku Pavićeviću, koji se tereti da je sa još dvije osobe zloupotrebom položaja oštetio Poštu Crne Gore…

157 hits

petak jul 19

Crna Gora poslala zahtjev za izručenje Jovana Vukotića

Crnogorske vlasti uputile su zahtjev kolegama u Srbiji za izručenje Kotoranina Jovana Vukotića (38), kojeg bezbjednosni sektor označava zajednog od vođa škaljarskog kriminalnog klana, piše Pobjeda.

131 hits

 
 
 
 
četvrtak, 08 novembar 2018 17:29

Ubistvo učiteljice u Ulcinju: Đurišiću sud potvrdio osam godina zatvora zbog organizovanja razbojništva u kući učiteljice Božović

Baraninu Goranu Đurišiću Apelacioni sud potvrdio je presudu od osam godina zatvora na koju je osuđen zbog organizovanja razbojništva u kući učiteljice Stane Božović koja je tom prilikom preminula nakon zadobijenih povreda, usljed ugušenja.

Đurišić je djelo počinio 14. septembra 2015. godine u noćnim satima u Ulcinju zajedno sa maloljetnim A.P. i A.P. koje mu je po prethodnom dogovoru iz Albanije uputio Adrijan Pjetri.

Maloljetnici su tog dana ilegalno prešli granicu i sastali se sa optuženim u Ulcinju kada im je on saopštio da uđu u kuću oštećene da izvrše pretres i uzmu novac i druge vrijednosti te da u njenoj kući ima 350.000 eura a i da od oduzetog novca on treba da uzme 30 posto, a ostatak novca da pripadne njima dvojici.

Đurišić im je predao samoljepljivu traku radi primjene sile i kesu u kojoj će smjestiti novac, pozvao je taksi sa kojim se oko 19 sati sa ostalom dvojicom dovezao u blizinu kuće oštećene Božović.

Odmah po ulasku počeli su da je udaraju nogama i rukama svuda po tijelu. Usljed ugušenja starica je preminula, ali kako piše u presudi "njena smrt nije bila obuhvaćena umišljajem optuženog Gorana Đurišića".

Dvojica maloljetnika izvršili su nakon toga premetačinu u njenoj kući i oduzeli mobilni telefon, tablet i ručni sat. Za to vrijeme Đurišić ih je čekao na prethodno dogovorenom mjestu, nakon čega im je oko 21 sat pozvao taksi koji ih je odveo do blizu graničnog prelaza sa Albanijom.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.