Standard.

ponedjeljak mart 25

Berancu određeno zadržavanje do 72 sata: U njegovom vozilu pronađeno 233 kilograma marihuane

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju Milosav Veličković, danas je nakon saslušanja odredio zadržavanje u trajanju do 72 časa Berancu D.D. (29) zbog postojanja sumnje da je…

17 hits

ponedjeljak mart 25

Bjelopoljcu određen pritvor: Drvenom motkom udarao oca po glavi

Vanpretresno vijeće Višeg suda u Bijelom Polju potvrdilo je rješenje tamošnjeg Osnovnog suda kojim je potvrđen pritvor od 30 dana A.K. (22) iz bjelopoljskog sela Metanjac, zbog krivičnog djela nasilje…

64 hits

ponedjeljak mart 25

Dikić: Čak je i agent provokator Velimirović potvrdio moju odbranu, Sinđelić nije govorio istinu

Davanje završnih riječi u postupku koji se vodi za pokušaj terorizma na dan izbora 2016. godine, nastavljeno je danas. Advokati optuženih Branke Milić i MIana Dušića kazali su da njihovi…

42 hits

ponedjeljak mart 25

Uhapšen Ulcinjanin zbog sumnje da je silovao državljanku Albanije

Policija je uhapsila  H.K. iz Ulcinja, zbog sumnje da je silovao albansku državljanku, koja je radno boravili u Ulcinju, saopšteno je iz Uprave policije. 

46 hits

 
 
 
 
petak, 09 novembar 2018 15:30

Nedostatak dokaza: Sud oslobodio Petnjičanina osumnjičenog za silovanje

Sudija Višeg suda u Bijelom Polju, Milovan Spasović, danas je, zbog nedostatka dokaza oslobodio optužbe S.A. (36) iz Petnjice zbog krivičnog djela silovanje.

On se teretio da je 7. jula oko 15 časova, u jednom mjestu u blizini Berana, a nakon što su se zajedno dovezli do te lokacije, upotrebom sile i prijetnje P.H. (46) primorao na seksualni odnos.

Kako se navodi, P.H je policiji prijavila da se vidjela sa osumnjičenim u Beranama, te da je on nakon toga odvezao do Lima, ne dozvoljavajući da izadje iz auta. Ispričala je, da ju je udario u glavu a potom primorao na seksualni odnos.

S.A. je kategorički negirao izvršenje predmetnog krivičnog djela tvrdeći da mu je cio slučaj napakovala djevojka sa kojom je bio u vezi pet godina.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 09 novembar 2018 15:30

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.