Standard.

nedjelja mart 24

Uhapšen Beranac, pokušao da prokrijumčari 233 kg marihuane

Policija i službenici Uprave carina na Graničnom prelazu Ranče pronašli su oko 233 kilograma marihuane. Osumnjičeni Beranac R.R. (29) je tom prilikom uhapšen.

85 hits

nedjelja mart 24

Deset djevojčica bile žrtve seksualnog nasilja: Ne traže pomoć, jer strahuju što će se desiti

U Crnoj Gori prošle godine centri za socijalni rad evidentirali su 10 slučajeva seksualnog nasilja nad djecom, a kako su Pobjedi kazali iz Ministarstva rada i socijalnog staranja sve žrtve…

31 hits

nedjelja mart 24

Za deceniju trojica zatvorenika osuđena na maksimalnu kaznu

Ubistva u Crnoj Gori, posebno prethodnih godina, nažalost, nijesu bila rijetka, a Crna Gora, prema istraživanjima evropskih zemalja, na samom je vrhu po likvidacijama koje su počinjene iz vatrenog oružja,…

57 hits

subota mart 23

SASLUŠANA U VIŠEM SUDU U BIJELOM POLJU: Dječaci su djevojčicu ucjenjivali eksplicitnim video-snimkom?

U okviru postupka koji se vodi protiv trojice učenika Osnovne škole ,Radomir Mitrović u Beranama, osumnjičenih za zlostavljanje dvanaestogodišnje učenice, danas je Državna tužiteljka u Višem državnom tužilaštvu, Ljubinka Madžgalj,…

120 hits

 
 
 
 
petak, 09 novembar 2018 16:17

Nikšićanin "popio" prijavu: Lomio stakla na zgradi koja je u vlasništvu Opštine Nikšić

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv M.M. (29) iz tog grada zbog sumnje da je 1. novembra polomio stakla na zgradi koja je u vlasništvu Opštine Nikšić, saopšteno je iz Uprave policije.

Nikšićanin "popio" prijavu: Lomio stakla na zgradi koja je u vlasništvu Opštine Nikšić FOTO: Skupstina.me

"M.M. je, kako se sumnja, polomio ukupno 13 stakala na zgradi zvanoj Desetka, koja je u vlasništvu Opštine Nikšić – Direkcije za imovinu. Protiv ovog lica je tužiocu podnijeta krivična prijava", navodi se u saopštenju.

Nadalje, K.K. (34) iz Nikšića identifikovan je kao lice koje je, sumnja se, 4. i 5. novembra ove godine, polomilo po jedno staklo na tri putnička motorna vozila.

"Nadležni tužilac se izjasnio da se u ovim slučajevima radi o krivilčnim djelima uništenje i oštećenje tuđe stvari ali koja se gone po privatnoj tužbi te su stoga vlasnici vozila upoznati sa svojim pravima koja mogu ostvariti u eventualnom postupku", dodaju iz UP.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.