Standard.

utorak maj 21

Uhapšena krimi grupa iz Crne Gore i Srbije: Pronađeno preko 100 kg kokaina, vrijednost droge preko 8,6 miliona eura!

Austrijska policija uhapsila je 14 osoba porijeklom iz Crne Gore i Srbije za koje se sumnja da su članovi kriminalne grupe koja se bavi rasturanjem droge u tom dijelu Evrope. Kod…

105 hits

utorak maj 21

Ovo je ruta po kojoj kokain iz Latinske Amerike dolazi u Crnu Goru

Svi putevi kokaina, koji idu ka Balkanskom poluostrvu vode od Južne Amerike. Najčešća ruta počinje od Kolumbije do Brazila, zatim se droga prevozi do Španije ili Portugala i nastavlja ka…

97 hits

utorak maj 21

Zbog ubistva Mijovića i Jovanovića traže hrvatskog boksera?

Policija traga za više osoba i dva automobila za koje se sumnja da su korišćeni u ubistvu Darka Mijovića i Nikole Jovanovića u Berlinu, objavili su tamošnji mediji, prenosi Dan.

55 hits

utorak maj 21

Kisić Petrović neće odgovarati za stvaranje kriminalne organizacije

Slikarka iz Bara Danijela Kisić-Petrović i njen sin Kristofer neće odgovarati za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i članstvo u kriminalnoj organizaciji, jer je Viši sud u Podgorici nakon razmatranja…

22 hits

 
 
 
 
četvrtak, 15 novembar 2018 23:14

Standard saznaje: Policija pronašla Mila Perovića kojeg je Radončić prijavio za uvrede i prijetnje

Podgorička policija pronašla je i pozvala na saslušanje Mila Perovića, kojeg je publicista i novinar Šeki Radončić večeras prijavio za uvrede i prijetnje koje mu je, kako je kazao, Perović uputio u jednom butiku šoping mola Delta, saznaje portal Standard.

Kako saznajemo, Perović će biti saslušan povodom ovog incidenta, nakon čega će se tužilac izjasniti o težini odgovornosti.

Inače, Milo je rođeni brat suvlasnika medijskog koncerna "Vijesti", Miodraga Miška Perovića.

Radončić je protiv Perovića podnio krivičnu prijavu, kojeg je u podgoričkom Centru bezbjednosti identifikovao kao napadača.

Poznati novinar i publicista je za Standard ispričao da je bio u butiku, kada je Perović kojeg u početku nije prepoznao, počeo da se dere i da ga vrijeđa, da mu psuje majku, naziva ga Turčinom i poziva na fizički obračun.

“'Što ćeš ti ovdje Turčine, ovo nije tvoja država, ti si prešao u Turke, ne možeš u Crnu Goru'. Na to sam mu samo rekao da nemamo o čemu da razgovaramo, neka se predstavi ako smije i vratio sam se u butik. Ali, to nije zaustavilo Perovića. Odlazio je i dolazio ponovo do butika, neprestano vrijeđajući”, kaže Radončić.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 16 novembar 2018 00:18

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.