Standard.

utorak maj 21

Uhapšena krimi grupa iz Crne Gore i Srbije: Pronađeno preko 100 kg kokaina, vrijednost droge preko 8,6 miliona eura!

Austrijska policija uhapsila je 14 osoba porijeklom iz Crne Gore i Srbije za koje se sumnja da su članovi kriminalne grupe koja se bavi rasturanjem droge u tom dijelu Evrope. Kod…

105 hits

utorak maj 21

Ovo je ruta po kojoj kokain iz Latinske Amerike dolazi u Crnu Goru

Svi putevi kokaina, koji idu ka Balkanskom poluostrvu vode od Južne Amerike. Najčešća ruta počinje od Kolumbije do Brazila, zatim se droga prevozi do Španije ili Portugala i nastavlja ka…

97 hits

utorak maj 21

Zbog ubistva Mijovića i Jovanovića traže hrvatskog boksera?

Policija traga za više osoba i dva automobila za koje se sumnja da su korišćeni u ubistvu Darka Mijovića i Nikole Jovanovića u Berlinu, objavili su tamošnji mediji, prenosi Dan.

55 hits

utorak maj 21

Kisić Petrović neće odgovarati za stvaranje kriminalne organizacije

Slikarka iz Bara Danijela Kisić-Petrović i njen sin Kristofer neće odgovarati za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i članstvo u kriminalnoj organizaciji, jer je Viši sud u Podgorici nakon razmatranja…

22 hits

 
 
 
 
utorak, 20 novembar 2018 08:17

Delić: O postavljanju bombe sam saznao u policiji

Svjedok Dragan Delić kazao je juče u Višem sudu da je ,,golf 5“ ispod kojeg je bila postavljena bomba namijenjena Radojici Zekoviću, prodao nekom mladiću koji ga je kontaktirao telefonom, piše Pobjeda.

FOTO: Antena M FOTO: Antena M

Zbog planiranja likvidacije Radojice Zekovića optužnica je podignuta protiv Milana Lješnjaka, Đorđija Božovića (27), Dejana Deletića (25), Aleksandra Bojovića (24) i Stefana Balevića (25). Stevanu Stamatoviću, kojeg je tužilaštvo označilo kao organizatora ove petočlane kriminalne grupe, sudi se u odsustvu jer je nedostupan crnogorskim vlastima.

Svjedok Delić ispričao je i da je o podmetanju bombe ispod vozila ,,golf 5“ saznao od policije kada je išao da daje izjavu.

"Vozilo sam kupio od Igora Bulatovića prije dvije ili tri godine, mislim da je bio zimski period. Kod mene je bilo nekih 15 dana kada sam odlučio da ga prodam. Stavio sam ga na plac na Zabjelu. Sjećam se da me zvao neki momak za kupovinu i došlo je tri ili četiri mladića da vidi vozilo. Taj kupac mi je odmah dao novac i ja sam mu dao broj Bulatovića koji bi ga povezao sa rođakom na čije je ime ,,golf“ bio", dodao je Delić.

Odgovarajući na pitanja specijalnog tužioaca Saše Čađenovića i sutkinje Ane Vuković, svjedok je naveo da se ne sjeća detalja razgovora sa mladićima koji su kupili vozilo, niti kojim su akcentom govorili.

Na jučerašnjem pretresu predočeni su i razgovori Zekovića dok je bio u poluotvorenom odjeljenju Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija od decembra 2016. godine do maja 2017.

"Mogao sam da koristim telefon od 14.30 do 21.30. Kada sam izlazio na vikend odsustvo, onda sam ga nosio sa sobom", dodao je Zeković. Na pitanje suktinje Vuković ko je Miodrag Roganović, sa ko jim je komunicirao, Zeković je pojasnio da je to otac njegovog kuma Vladimira.

On je objasnio zašto je razgovarao i sa službenikom ZIKS-a Čedomirom Popovićem. Vjerovatno su, kako je saopštio, pričali o tome što treba da radi jer je bio „angažovan na ekonomiji“.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.