Standard.

ponedjeljak decembar 17

Branka Milić: Nakon nezapamćenih poniženja i torture, u sud se ne vraćam

Branka Milić, jedna od optuženih u slučaju pokušaja terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 2016. kazala je za Dan da nakon torture i nezapamćenih poniženja koja je doživjela…

48 hits

ponedjeljak decembar 17

Crnogorac uhapšen u Švajcarskoj, osumnjičen za više od 100 krađa

Državljanin Crne Gore (42), čiji identitet nije saopšten, uhapšen je juče u Švajcarskoj zbog sumnje da je za četiri godine počinio više od 100 krađa.

117 hits

nedjelja decembar 16

Prisluškivani razgovori otkrili detalje o akterima šverca cigareta

Carinik Vojin Leković je nakon zapljene 65.000 šteka cigareta bez akciznih markica, vrijednih oko 1.400.000 eura, nadomak glavnog grada početkom avgusta, u više navrata preko telefona kod kolega u Podgorici…

64 hits

nedjelja decembar 16

Pokrenut postupak protiv budvanskih policajaca jer su nemarno obavili uviđaj

Disciplinski tužilac Ministarstva unutrašnjih poslova pokrenuo je disciplinski postupak protiv policijskih službenika M.M. i P.Z., koji se terete da nijesu pravilno obavili uviđaj, piše Dan.

36 hits

 
 
 
 
srijeda, 05 decembar 2018 16:47

Službenik ZIKS-a pronašao paket sa dva mobilna telefona

U neposrednoj blizini Istražnog zatvora Podgorica, službenik obezbjeđenja raspoređen u ovoj organizacionoj jedinici Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija je prilikom redovnog obilaska i pregleda terena pronašao je manji paket u kojem su se, kako je ustanovljeno, nalazila dva mobilna telefona.

O navedenom događaju Uprava Zavoda je obavijestila Upravu policije-Odjeljenje bezbjednosti Danilovgrad, u cilju preduzimanja radnji i mjera iz njihove nadležnosti.

"Sprječavanje unosa nedozvoljenih stvari i otrkivanje načina unosa nedozvoljenih stvari konstantan je zadatak nadležnih službi Zavoda koje preduzimaju sve radnje i mjere kako bi se ova negativna pojava svela na najmanju moguću mjeru .Od početka godine sprovedenim kontolama, pretresima, prikupljenim informacijama i drugim koordinisanim aktivnostima od strane službenika obezbjeđenja pronađeno jeoko 100 mobilna telefona, na koji način je spriječeno da isti dođu u posjed lica lišenih slobode", navode iz ZIKS-a.

Ukazuju da će Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija i dalje kontinuirano i posvećeno raditi na eliminisanju svih pojava koje na bilo koji način ugrožavaju ostavrivanje osnovne funkcije Zavoda, odnosno bezbjednost lica koja su uhapšena.

Izvor: Antena M

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.