Standard.

utorak maj 21

Uhapšena krimi grupa iz Crne Gore i Srbije: Pronađeno preko 100 kg kokaina, vrijednost droge preko 8,6 miliona eura!

Austrijska policija uhapsila je 14 osoba porijeklom iz Crne Gore i Srbije za koje se sumnja da su članovi kriminalne grupe koja se bavi rasturanjem droge u tom dijelu Evrope. Kod…

65 hits

utorak maj 21

Ovo je ruta po kojoj kokain iz Latinske Amerike dolazi u Crnu Goru

Svi putevi kokaina, koji idu ka Balkanskom poluostrvu vode od Južne Amerike. Najčešća ruta počinje od Kolumbije do Brazila, zatim se droga prevozi do Španije ili Portugala i nastavlja ka…

60 hits

utorak maj 21

Zbog ubistva Mijovića i Jovanovića traže hrvatskog boksera?

Policija traga za više osoba i dva automobila za koje se sumnja da su korišćeni u ubistvu Darka Mijovića i Nikole Jovanovića u Berlinu, objavili su tamošnji mediji, prenosi Dan.

47 hits

utorak maj 21

Kisić Petrović neće odgovarati za stvaranje kriminalne organizacije

Slikarka iz Bara Danijela Kisić-Petrović i njen sin Kristofer neće odgovarati za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i članstvo u kriminalnoj organizaciji, jer je Viši sud u Podgorici nakon razmatranja…

17 hits

 
 
 
 
srijeda, 05 decembar 2018 16:47

Službenik ZIKS-a pronašao paket sa dva mobilna telefona

U neposrednoj blizini Istražnog zatvora Podgorica, službenik obezbjeđenja raspoređen u ovoj organizacionoj jedinici Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija je prilikom redovnog obilaska i pregleda terena pronašao je manji paket u kojem su se, kako je ustanovljeno, nalazila dva mobilna telefona.

O navedenom događaju Uprava Zavoda je obavijestila Upravu policije-Odjeljenje bezbjednosti Danilovgrad, u cilju preduzimanja radnji i mjera iz njihove nadležnosti.

"Sprječavanje unosa nedozvoljenih stvari i otrkivanje načina unosa nedozvoljenih stvari konstantan je zadatak nadležnih službi Zavoda koje preduzimaju sve radnje i mjere kako bi se ova negativna pojava svela na najmanju moguću mjeru .Od početka godine sprovedenim kontolama, pretresima, prikupljenim informacijama i drugim koordinisanim aktivnostima od strane službenika obezbjeđenja pronađeno jeoko 100 mobilna telefona, na koji način je spriječeno da isti dođu u posjed lica lišenih slobode", navode iz ZIKS-a.

Ukazuju da će Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija i dalje kontinuirano i posvećeno raditi na eliminisanju svih pojava koje na bilo koji način ugrožavaju ostavrivanje osnovne funkcije Zavoda, odnosno bezbjednost lica koja su uhapšena.

Izvor: Antena M

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.