Standard.

ponedjeljak decembar 17

Branka Milić: Nakon nezapamćenih poniženja i torture, u sud se ne vraćam

Branka Milić, jedna od optuženih u slučaju pokušaja terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 2016. kazala je za Dan da nakon torture i nezapamćenih poniženja koja je doživjela…

47 hits

ponedjeljak decembar 17

Crnogorac uhapšen u Švajcarskoj, osumnjičen za više od 100 krađa

Državljanin Crne Gore (42), čiji identitet nije saopšten, uhapšen je juče u Švajcarskoj zbog sumnje da je za četiri godine počinio više od 100 krađa.

116 hits

nedjelja decembar 16

Prisluškivani razgovori otkrili detalje o akterima šverca cigareta

Carinik Vojin Leković je nakon zapljene 65.000 šteka cigareta bez akciznih markica, vrijednih oko 1.400.000 eura, nadomak glavnog grada početkom avgusta, u više navrata preko telefona kod kolega u Podgorici…

64 hits

nedjelja decembar 16

Pokrenut postupak protiv budvanskih policajaca jer su nemarno obavili uviđaj

Disciplinski tužilac Ministarstva unutrašnjih poslova pokrenuo je disciplinski postupak protiv policijskih službenika M.M. i P.Z., koji se terete da nijesu pravilno obavili uviđaj, piše Dan.

36 hits

 
 
 
 
četvrtak, 06 decembar 2018 11:05

Pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izbola sina: Majka i dalje negira krivicu

Sudija za istrage Višeg suda u Podgorici Vladimir Novović odredio je pritvor do 30 dana srpskoj državljanki Mariji Pančić (40) zbog sumnje da je peksinoć nožem izbola sedmogodišnjeg sina, saznaje Standard. Nakon saslušanja ona je sprovedena u ZIKS.

Ona je pred sudijom opet negirala krivično djelo.

Tvrdila je da se dijete samo povrijedilo, vjerovatno od stakla. Pritvor je određen zbog opasnosti od bjekstva jer je osumnjičena strani državljanin kao i mogućeg uticaja na svjedoke.

U nastavku istrage tužilac će da sasluša komšije osumnjičene koji su izjavili da je ona i ranije maltretirala dijete.

Pančić se tereti da je u utorak u poslijepodnevnim satima u iznajmljenoj kući u Rijeci Crnojevića najvjerovatnije nožem nanija tri ubodne rane sedmogodišnjem sinu nakon čega ga je povezla u bolnicu '"Danilo I" na Cetinju.

Ljekari su posumnjali da se radi o krivičnom djelu u slučaj prijavili policiji.

Osumnjičena, koja je porijeklom iz Bele Palanke, živjela je sama sa djetetom. Kako saznajemo, ovaj brutalni zločin policiji su prijavile komšije.

Policija je osumnjičenu zatekla zaključanu u kući, i ona se navodno nalazila u pripitom stanju. Pančić je odmah potom uhapšena, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo - teško ubistvo u pokušaju na štetu svog sedmogodišnjeg sina.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 06 decembar 2018 12:08

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.