Standard.

ponedjeljak decembar 17

Branka Milić: Nakon nezapamćenih poniženja i torture, u sud se ne vraćam

Branka Milić, jedna od optuženih u slučaju pokušaja terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 2016. kazala je za Dan da nakon torture i nezapamćenih poniženja koja je doživjela…

48 hits

ponedjeljak decembar 17

Crnogorac uhapšen u Švajcarskoj, osumnjičen za više od 100 krađa

Državljanin Crne Gore (42), čiji identitet nije saopšten, uhapšen je juče u Švajcarskoj zbog sumnje da je za četiri godine počinio više od 100 krađa.

117 hits

nedjelja decembar 16

Prisluškivani razgovori otkrili detalje o akterima šverca cigareta

Carinik Vojin Leković je nakon zapljene 65.000 šteka cigareta bez akciznih markica, vrijednih oko 1.400.000 eura, nadomak glavnog grada početkom avgusta, u više navrata preko telefona kod kolega u Podgorici…

64 hits

nedjelja decembar 16

Pokrenut postupak protiv budvanskih policajaca jer su nemarno obavili uviđaj

Disciplinski tužilac Ministarstva unutrašnjih poslova pokrenuo je disciplinski postupak protiv policijskih službenika M.M. i P.Z., koji se terete da nijesu pravilno obavili uviđaj, piše Dan.

36 hits

 
 
 
 
četvrtak, 06 decembar 2018 17:36

"Pala" četiri Crnogorca u najvećoj zaplijeni droge u BiH u 2018.: Upućen predlog za određivanje pritvora osumnjičenim za krijumčarenje 200 kg skanka

Nakon sprovedene akcije u koordinaciji Tužilaštva BiH i Granične policije BiH, u kojoj su u graničnom području Bileće uhapšena četvorica osumnjičenih državljana Crne Gore, te u putničkom motornom vozilu pronađeno i zaplijenjeno oko 200 kilograma opojne droge marihuana-skank, osumnjičeni su predati Tužilaštvu BiH, gdje ih je ispitao postupajući tužilac.

"Pala" četiri Crnogorca u najvećoj zaplijeni droge u BiH u 2018.: Upućen predlog za određivanje pritvora osumnjičenim za krijumčarenje 200 kg skanka FOTO: Nezavisne novine

Postupajući tužilac u zakonskom roku uputiće prema Sudu BiH predlog za određivanje mjere pritvora za svu četvoricu osumnjičenih, jer se radi o državljanima Crne Gore, koji bi odlaskom iz BiH postali nedostupni pravosuđu.

Zaplijena gotovo 200 kilograma opojne droge marihuana-skank jedna je od najvećih zaplijena droge u BiH u ovoj godini, a cijena navedene količine droge na ilegalnom narkotržištu dostiže iznos vieći od pola miliona eura.

Tužilaštvo BiH i Granična policija BiH u ovom predmetu ostvarili su dobru i kontinuiranu saradnju, u procesu otkrivanja počinilaca krivičnog djela i prikupljanja dokaza u ovom predmetu.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.