Standard.

srijeda avgust 21

Policija provjerava: Da li je Baranin Velizar Gardašević izbjegao naoružanog muškarca u Savoi?

Crnogoska policija sumnja da je Baranin Velizar Gardašević umalo bio žrtva jučerašnje “posjeta” za sada nepoznate, osobe restoranu "Savoia" koja je bila naoružana i nosila silikonsku masku, saznaje nezvanično portal…

861 hits

srijeda avgust 21

Detalji hapšenja Laličića i Markovića: Otkriveno pod kojim lažnim imenima su ušli u Hrvatsku

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Dvojica državljana Crne Gore, Pero Laličić (20) i Mitar Marković (25), koje crnogorske vlasti sumnjiče da su učestvovali u ubistvu Bogdana Milića u Cetinju 11. juna, u Hrvatsku su ušli…

281 hits

srijeda avgust 21

Tivćanin povrijeđen u udesu na putu CT-PG, transportovan u Klinički centar

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Tivćanin D.R. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Dobrsko selo, na magistralnom putu Cetinje – Podgorica, piše Cetinjski list.

265 hits

srijeda avgust 21

Gorjela krovna konstrukcija u restoranu u Podgorici

U restoranu "Vuk" u Dalmatinskoj ulici u Podgorici došlo je do požara na krovnoj konstrukciji, a kako su za Standard iz Službe zaštite i spasavanja kazali, povrijeđenih nije bilo.

129 hits

 
 
 
 
nedjelja, 10 februar 2019 12:49

Bar: Uhapšeno troje zbog paljenja vozila i imovine

Policija je u Baru uhapsila N.G. (21), B.M. (21) i N.R. (19) zbog sumnje da su izazivali požare na vozilima i imovini, na ptetu dva fizička i jednog pravnog lica.

"Ova tri lica su, kako se sumnja, 29.01.2019. godine u Sutomoru, po prethodnom podijeljenim ulogama, opservirali lokaciju gdje su se nalazila dva parkirana kombi vozila a za koja su ova lica vjerovala da pripadaju licu N.S. iz Sutomora. Oko 04.00 časa N.G. je, sumnja se, prvo polio benzinom a zatim izazvao požar na prednjoj regiji vozila "VW Transporter“, u vlasništvu Lj.K. iz Peći, a požar je zahvatio i kombi vozilo u vlasništvu N.S. Za to vrijeme N.R. i B.M. su, kako se sumnja, vršili opservaciju prilaznih puteva licu mjesta, nakon čega su se svi udaljili koristeci alternativne puteve u cilju izbjegavanja video nadzora i njihove identifikacije", navodi se u saopštenju policije.

Policija je podnijela i krivičnu prijavu protiv dvije od te tri osumnjičene osobe, N.G. i N.R. Sumnja se da su u Baru, 21.01.2019. izazvali požar na toj firmi, a zatim pobjegli.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.