Standard.

utorak april 23

Vođa škaljaraca čituljom se oprostio od oca: "Tvoja smrt je probudila što sam godinama umirivao u sebi, svako zna šta…

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Od Kotoranina Veselina Vukotića, koji je u subotu ubijen je u kotorskom naselju Dobrota, danas su se čituljom oprostili njegovi sinovi Jovan i Igor. 

138 hits

utorak april 23

Nastavljeno suđenje za ubistvo bebe u Podgorici, javnost isključena iz postupka

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Pred vijećem sudije Vesne Moštrokol danas je nastavljeno suđenje Nerminu Šišiću (28) koji je osumnjičen da je na smrt pretukao petnaestomjesečnog dječaka u Podgorici. Suđenje je zatvoreno za javnost, a prema…

46 hits

utorak april 23

Kašćelan uskoro na slobodi

Apelacioni sud je uvažio žalbu branilaca okrivljenog Slobodana Kašćelana izjavljenu na rješenje Višeg suda u Podgorici kojim mu je produžen pritvor, i time predmet vratio prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje,…

36 hits

utorak april 23

Iz zatvora pušten jedan od vođa škaljaraca

Kotoranin Jovo Jovanović, kojeg je policija označila kao jednog od vođa „škaljarskog klana”, izašao je iz zatvora.

30 hits

 
 
 
 
nedjelja, 10 februar 2019 13:19

Potraga za Vujoševićem i Kumburovićem i danas bez uspjeha, nastavlja se sjutra ujutro

Ronioci Regionalnog ronilačkog centra Bijela nastavili su danas potragu za Darkom Vujoševićem i Ratkom Kumburovićem, koji su nestali u Skadardkom jezeru kada se, prije sedam dana prevrnuo čamac. Ipak, potraga biće nastavljena sjutra, jer ni danas nije bilo rezultata.

"Od 9:00 do 12:00 sati roni sedam ronilaca, koji prave pauzu do 14 časova, kada ponovo nastavljaju sa potragom, koja će trajati do 16 sati", rekao je ranije danas za Standard direktor Centra Vesko Mijajlović.

Ronioci Centra iz Bijele pronašli su u petak čamac, koji se sa devet osoba prošle nedelje prevrnuo na Skadarskom jezeru. Za tijelima Kumburovića i Vujoševića se još uvijek traga

Mijajlović je ranije podsjetio da je onog dana, kada se čamac prevrnuo, rijeka bila jako brza.

Brodić kojim je monah manastira Vranjina, Neofit od manastira do obale prevozio osam vjernika prevrnuo se u nedjelju kod Vranjine.

Odmah nakon nesreće iz vode je izvučeno tijelo trudnice Jane Kumburović, koja se utopila pokušavajući da spasi svoju dvanaestogodišnju kćerku. Tijelo njene ćerke takođe je pronađeno.

Njen suprug Ratko stradao je pokušavajući da otrgne njih dvije od podivljalih talasa, koji su u smrt odnijeli i njihovog prijatelja Darka Vujoševića, koji je pokušao da ih spasi.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 10 februar 2019 18:05

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.