Standard.

utorak april 23

Vođa škaljaraca čituljom se oprostio od oca: "Tvoja smrt je probudila što sam godinama umirivao u sebi, svako zna šta…

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Od Kotoranina Veselina Vukotića, koji je u subotu ubijen je u kotorskom naselju Dobrota, danas su se čituljom oprostili njegovi sinovi Jovan i Igor. 

135 hits

utorak april 23

Nastavljeno suđenje za ubistvo bebe u Podgorici, javnost isključena iz postupka

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Pred vijećem sudije Vesne Moštrokol danas je nastavljeno suđenje Nerminu Šišiću (28) koji je osumnjičen da je na smrt pretukao petnaestomjesečnog dječaka u Podgorici. Suđenje je zatvoreno za javnost, a prema…

46 hits

utorak april 23

Kašćelan uskoro na slobodi

Apelacioni sud je uvažio žalbu branilaca okrivljenog Slobodana Kašćelana izjavljenu na rješenje Višeg suda u Podgorici kojim mu je produžen pritvor, i time predmet vratio prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje,…

36 hits

utorak april 23

Iz zatvora pušten jedan od vođa škaljaraca

Kotoranin Jovo Jovanović, kojeg je policija označila kao jednog od vođa „škaljarskog klana”, izašao je iz zatvora.

30 hits

 
 
 
 
četvrtak, 14 februar 2019 08:41

Pretresi na Cetinju: Oduzet arsenal oružja, droga, mobilni telefoni i municija

Cetinjska policija, u sadejstvu sa Posebnom jedinicom policije, izvršili su pretrese dva stana i drugih prostorija u Cetinju tokom kojih su pronašli i oduzeli veću količinu vatrenog oružja i municije, kao i drogu i sredstva komunikacije, saopšteno je iz Uprave policije. 

Službenici OB Cetinje i PJP su, shodno naredbi koju su pribavili od strane nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana bezbjednosno interesantnog lica R.R. (34) iz Cetinja, kojim su pronađeni i oduzeti:

"Lovačka puška SUHL – dvocijevka, lovačka puška “TOZ 66”,  karabin “CZ M-70”, malokalibarska puška “Baikal” cal 27 mm, pištolj “Zastava” cal 7,62 mm, sa okvirom, pištolj “Bereta” cal 9 mm, sa dva okvira, 104 metaka više kalibara, mobilni telefon “iPhone X”, lap top; i dvije fleš memorije", saopšteno je iz UP.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M.K. (34) iz Cetinja pronađeni su i oduzeti:

"Lovačka puška “Baikal” cal 12 mm, 103 puščana i pištoljska metka više kalibara, pakovanje marihuane, tzv. džoint sa sadržajem marihuane, kapisla, redenik i četiri mobilna telefona – tri marke“Samsung“ i jedan “iPhone“, navode iz UP.

Kako ističu iz policije, sa svim je upoznat nadležni državni tužilac koji će se izjasniti o kvalifikaciji ovih djela nakon izvršenih analiza i vještačenja u Forenzičkom centru na koja su upućeni oduzeti vatreno oružje, municija, droga i sredstva komunikacije. 

"Osim toga, službenici OB Cetinje su, vršeći pojačanu kontrolu, na području Cetinja kontrolisali 98 i sankcionisali sedam bezbjednosno interesantnih lica. Radi provjera, od dva lica su privremeno oduzeta tri vozila", kazali su iz UP. 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 14 februar 2019 08:44

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.