Standard.

četvrtak februar 21

Mladen Dašić pušten da se brani sa slobode

Interni revizor Atlas banke Mladen Dašić pušten je da se brani sa slobode, odlučio je sudija za istrage Višeg suda u Podgorici Miroslav Bašović.

34 hits

četvrtak februar 21

Policija na Cetinju oduzela oružje i municiju, u Baru pancire i kriptovani telefon

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Cetinjska policija pronašla je i juče oduzela puške „Eskort” i „Stoeger”, pištolje „XC 357” sa dva okvira i „Glock” sa dva okvira, nišan za lovačku pušku, 76 komada pištoljske i…

65 hits

četvrtak februar 21

Ukinut pritvor internom revizoru Atlas banke

Internom revizoru Atlas banke Mladenu Dašiću ukinut je pritvor.

24 hits

srijeda februar 20

Saobraćajna nezgoda u Podgorici: Motociklista udario u zadnji dio automobila, hitno prebačen u Klinički centar

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 15:30 sati, kod hotel M Nikić u Podgorici povrijeđen je motociklista. 

136 hits

 
 
 
 
četvrtak, 14 februar 2019 08:41

Pretresi na Cetinju: Oduzet arsenal oružja, droga, mobilni telefoni i municija

Cetinjska policija, u sadejstvu sa Posebnom jedinicom policije, izvršili su pretrese dva stana i drugih prostorija u Cetinju tokom kojih su pronašli i oduzeli veću količinu vatrenog oružja i municije, kao i drogu i sredstva komunikacije, saopšteno je iz Uprave policije. 

Službenici OB Cetinje i PJP su, shodno naredbi koju su pribavili od strane nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana bezbjednosno interesantnog lica R.R. (34) iz Cetinja, kojim su pronađeni i oduzeti:

"Lovačka puška SUHL – dvocijevka, lovačka puška “TOZ 66”,  karabin “CZ M-70”, malokalibarska puška “Baikal” cal 27 mm, pištolj “Zastava” cal 7,62 mm, sa okvirom, pištolj “Bereta” cal 9 mm, sa dva okvira, 104 metaka više kalibara, mobilni telefon “iPhone X”, lap top; i dvije fleš memorije", saopšteno je iz UP.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M.K. (34) iz Cetinja pronađeni su i oduzeti:

"Lovačka puška “Baikal” cal 12 mm, 103 puščana i pištoljska metka više kalibara, pakovanje marihuane, tzv. džoint sa sadržajem marihuane, kapisla, redenik i četiri mobilna telefona – tri marke“Samsung“ i jedan “iPhone“, navode iz UP.

Kako ističu iz policije, sa svim je upoznat nadležni državni tužilac koji će se izjasniti o kvalifikaciji ovih djela nakon izvršenih analiza i vještačenja u Forenzičkom centru na koja su upućeni oduzeti vatreno oružje, municija, droga i sredstva komunikacije. 

"Osim toga, službenici OB Cetinje su, vršeći pojačanu kontrolu, na području Cetinja kontrolisali 98 i sankcionisali sedam bezbjednosno interesantnih lica. Radi provjera, od dva lica su privremeno oduzeta tri vozila", kazali su iz UP. 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 14 februar 2019 08:44

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.