Standard.

petak avgust 23

Sud u Beogradu: Lakić u pritvoru zbog mogućnosti skrivanja i ometanja postupka izručenja

Viši sud u Beogradu odgovorio je danas na pitanja portala Standard tvrdeći da je Dejanu Lakiću određen pritvor zbog mogućnosti skrivanja i ometanja postupka izručenja.

163 hits

petak avgust 23

Bajčeta pušten nakon saslušanja: Šarićevom tjelohranitelju zabranjeno napuštanje stana i sastajanje sa svjedocima

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Sudija za istragu kotorskog suda Špiro Pavićević odbio je nakon saslušanja prijedlog ODT-a za određivanje pritvora i pustio Podgoričanina Vladimira Bajčetu da se u daljem postupku brani sa slobode, saznaje…

885 hits

petak avgust 23

Plav: Uhapšen osumnjičeni za porodično nasilje, određeno mu zadržavanje do 30 dana 

Plavska policija uhapsila je  D.S. (32) osumnjičenog da je 16. avgusta u prostorijama Hitne medicinske pomoći pretukao svoju suprugu O.C. (40) iz Sjedinjenih Američkih Država osumnjičenog , saopšteno je iz Uprave policije. Njemu je,…

112 hits

petak avgust 23

Šarićev tjelohranitelj negirao da je prijetio Tivćaninu: Hapšenje Bajčete nema veze sa akcijom "Manjifiko"

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Podgoričanin Vladimir Bajčeta priveden je juče u Tivtu, međutim njegovo hapšenje nema veze sa akcijom "Manjifiko", u kojoj je zbog međunarodnog krijumčarenja droge uhapšeno sedam osoba. Kako saznaje portal Standard,…

572 hits

 
 
 
 
četvrtak, 14 februar 2019 08:41

Pretresi na Cetinju: Oduzet arsenal oružja, droga, mobilni telefoni i municija

Cetinjska policija, u sadejstvu sa Posebnom jedinicom policije, izvršili su pretrese dva stana i drugih prostorija u Cetinju tokom kojih su pronašli i oduzeli veću količinu vatrenog oružja i municije, kao i drogu i sredstva komunikacije, saopšteno je iz Uprave policije. 

Službenici OB Cetinje i PJP su, shodno naredbi koju su pribavili od strane nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana bezbjednosno interesantnog lica R.R. (34) iz Cetinja, kojim su pronađeni i oduzeti:

"Lovačka puška SUHL – dvocijevka, lovačka puška “TOZ 66”,  karabin “CZ M-70”, malokalibarska puška “Baikal” cal 27 mm, pištolj “Zastava” cal 7,62 mm, sa okvirom, pištolj “Bereta” cal 9 mm, sa dva okvira, 104 metaka više kalibara, mobilni telefon “iPhone X”, lap top; i dvije fleš memorije", saopšteno je iz UP.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M.K. (34) iz Cetinja pronađeni su i oduzeti:

"Lovačka puška “Baikal” cal 12 mm, 103 puščana i pištoljska metka više kalibara, pakovanje marihuane, tzv. džoint sa sadržajem marihuane, kapisla, redenik i četiri mobilna telefona – tri marke“Samsung“ i jedan “iPhone“, navode iz UP.

Kako ističu iz policije, sa svim je upoznat nadležni državni tužilac koji će se izjasniti o kvalifikaciji ovih djela nakon izvršenih analiza i vještačenja u Forenzičkom centru na koja su upućeni oduzeti vatreno oružje, municija, droga i sredstva komunikacije. 

"Osim toga, službenici OB Cetinje su, vršeći pojačanu kontrolu, na području Cetinja kontrolisali 98 i sankcionisali sedam bezbjednosno interesantnih lica. Radi provjera, od dva lica su privremeno oduzeta tri vozila", kazali su iz UP. 

Posljednji put izmijenjeno četvrtak, 14 februar 2019 08:44

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.