Standard.

subota mart 23

Vojvodić osuđen na dvije i po godine zbog brutalnog prebijanja mladića u Sutomoru

Petar Vojvodić (20) koji je priznao da je nanio teške tjelesne povrede mladićima iz Rume, Stefanu Novoselcu i Dejanu Grujičiću, osuđen je u petak na jedinstvenu kaznu zatvora od 2…

55 hits

subota mart 23

Petrovac: Rus skočio sa litice u ambis

Pripadnici Uprave pomorske sigurnosti izvukli su tijelo ruskog državljanina koji je sinoć kasno skočio sa litice na stijene nedaleko od Lazareta ka Perazica dolu.

28 hits

subota mart 23

Za godinu dana trajno oduzeto sedam vozila

U godini za nama sprovedene su aktivnosti trajnog i privremenog oduzimanja imovine po raznim rješenjima sudova, te je tokom 2018. Uprava za imovinu od trajno oduzete imovine preuzela sedam vozila,…

30 hits

subota mart 23

Trinaestogodišnjak polomio nos godinu mlađem dječaku

Nikšićka policija je u prethodnom periodu rasvijetlila tri krivična djela teška tjelesna povreda i podnijela prijave protiv dvije osobe, dok je treća, koja je počinila ovo djelo krivično neodgovorna zbog…

53 hits

 
 
 
 
četvrtak, 14 februar 2019 14:42

Uhapšeno šest osoba na osnovu potjernica

Službenici CB Podgorica su, postupajući na osnovu međunarodne potjernice koju je raspisao NCB Interpol Beograd, uhapsili su Momčila Ivanovića (27) iz Valjeva. On se potražuje radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od godinu dana i šest mjeseci, a koja mu je izrečena zbog krivičnog djela teška krađa. Za ovo lice je po rješenju sudije za istragu Višeg suda u Podgorici određen ekstradicioni pritvor, saopšteno je iz policije.

Podgorička policija uhapsila je tri lica za kojima je su bile raspisane tri potjernice, jedna lokalna i dvije nacionalne, i to: B.L. (45), S.K. (45) i N.A. (27). Osim toga, po nacionalnim potjernicama uhapšeni su E.N. (31) iz Bara i A.M. (36) iz Podgorice, a koji su se potraživali na osnovu potjernice Višeg suda u Podgorici zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije. Ova dva lica su sprovedena nadležnom sudu.

"Službenici podgoričke policije su u prethodnom periodu intenzivirali aktivnosti na kontroli bezbjendnosno interesantnih lica a koje su realizovane kroz rad operativnih grupa i kroz redovne kontrole uniformisanih policijskih službenika. U sklopu preduzetih mjera i radnji policijski službenici CB Podgorica i odjeljenja bezbjednosti u sastavu, Danilovgrad, Cetinje i Kolašin, su kontrolisali ukupno 243 bezbjednosno interesantna lica iz Podgorice i iz drugih gradova Crne Gore koja su se u tom momentu, po bilo kom osnovu, nalazila na području nadležnosti CB Podgorica i pripadajućih odjeljenja", navodi se u saopštenju.

Službenici CB Podgorica u narednom periodu nastaviće sa planskim aktivnostima u cilju sprečavanja ulične prodaje narkotika i nedozvoljene trgovine akciznom robom, pronalaženjem predmeta izvršenja krivičnih djela i prekršaja kao i lica za kojim se traga.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.