Standard.

subota mart 23

Vojvodić osuđen na dvije i po godine zbog brutalnog prebijanja mladića u Sutomoru

Petar Vojvodić (20) koji je priznao da je nanio teške tjelesne povrede mladićima iz Rume, Stefanu Novoselcu i Dejanu Grujičiću, osuđen je u petak na jedinstvenu kaznu zatvora od 2…

55 hits

subota mart 23

Petrovac: Rus skočio sa litice u ambis

Pripadnici Uprave pomorske sigurnosti izvukli su tijelo ruskog državljanina koji je sinoć kasno skočio sa litice na stijene nedaleko od Lazareta ka Perazica dolu.

28 hits

subota mart 23

Za godinu dana trajno oduzeto sedam vozila

U godini za nama sprovedene su aktivnosti trajnog i privremenog oduzimanja imovine po raznim rješenjima sudova, te je tokom 2018. Uprava za imovinu od trajno oduzete imovine preuzela sedam vozila,…

30 hits

subota mart 23

Trinaestogodišnjak polomio nos godinu mlađem dječaku

Nikšićka policija je u prethodnom periodu rasvijetlila tri krivična djela teška tjelesna povreda i podnijela prijave protiv dvije osobe, dok je treća, koja je počinila ovo djelo krivično neodgovorna zbog…

53 hits

 
 
 
 
petak, 15 mart 2019 10:34

Vraćenovići: Zaplijenjeno 93 kg marihuane, uhapšen Beograđanin

Policija i službenici Uprave carina, sinoć su oko 19 sati, na Graničnom prelazu Vraćenovići pronašli i zaplijenili 93 kilograma marihuane, i tom prilikom uhapsili J.B. (33) iz Beograda. Droga je bila sakrivena u pregradama patosa priključnog vozila, a kako se sumnja, Beograđanin je prevozio radi krijumčarenja preko granice u cilju dalje prodaje, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je na izlazu iz Crne Gore, kontrolisala vozilo - džip „Mercedes“ ML270, registarskih oznaka iz Srbije, sa priključnim vozilom „Tema Kar“, kojim je upravljao J.B.

93 kg marihuane gp vraćenovići 1

"Policijski i carinski službenici su, prilikom detaljne granične kontrole, u priključnom vozilu (niskonoseća prikolica), uz pomoć specijalističke opreme – videoskopa, otkrili 91 pvc pakovanje sa sadržajem suve biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne bruto mase oko 93 kg. Marihuana je bila sakrivena u pregradama patosa priključnog vozila. O svemu navedenom obaviješteni su policijski službenici CB Nikšić i Odsjeka za borbu protiv droge, koji su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj", piše u saopštenju policije.

Nakon izvršenog uviđaja, droga, vozilo i priključno vozilo, i novac u iznosu od 1.500 eura za koji se sumnja da je stečen vršenjem krivičnog djela, oduzeti su od J.B.

Beograđanin, je uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Ovo je najveća zaplena narkotika na Graničnom prelazu Vraćenovići u proteklom periodu, zaključuje se u saopštenju.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno petak, 15 mart 2019 11:20

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.